Mohlo by se hodit.

Mohlo by se hodit.

![]()
Babis basnikem
A navic keca, zase. Od 2.svetove byla v Evrope valka v Jugoslavii. Sice neslo o napadeni jednoho statu jinym, ale valecny konflikt to byl, dokonce s ucasti NATO.
Kokoska možné to je....treba chce byt first lady a větri šanci
Tak jsem si přečetla pár diskuzí....já si pořád nepřipouštím, že by mohl vyhrát, ale teď mám depku, normálně se začínám bát!
ja to mam stejne, nevyhledavam nic,ale to nejde. Ja si to absolutně neumim predstavit, přeci nemuzeme byt národ s nadpolovicni vetsinou kretenu![]()
A ja si teď vzpomněla na "Koho volíš, Losnu nebo Mažňáka?"
Mulen "Ále, třeba Bahňáka!" Tak takhle ne, prosím!
andulka01 hele já si flanelku koupila teď na volby a zjistila jsem jak je příjemná a teplá a asi si koupím ještě ![]()
Za tři stovky v pracovních oděvech. No nekup to![]()
rysamona flanelky nosím moc ráda (v práci nejen sedím u počítače), vlastním 3 a na volby jsem si ji zapomněla!
rysamona Neškrábe tě? ![]()
rysamona já mám flanelky jen dvě, ale malé dítě jich má asi pět.
Teď je to i docela módní trend. Já je taky nosím ráda.
Sweet Potato já se musím v tomhle Danuše zastat. Já právě v dětství měla flanelku která škrábala. Asi spíš nějaká směska. Tak mě to teď překvapilo jak je to příjemný materiál.![]()
A u voleb to bylo fajn. V pátek byl frmol tak si nevybavuju ale v sobotu přišlo pár flaneláčů, zastavili se ve dveřích, koukli na mě a už supajdili s občankou.![]()
rysamona no i kdyby měla takovou. Ta reakce nebyla nejšťastnější. Vůbec nejlepší by bylo, kdyby v ní ted vylezla na podporu Pavla a řekla, že neškrábe.
continuity Už koluje fotka Flanuše. Ale bohužel je to fotomontáž. ![]()
continuity tak to každopádně. Flaneluse by byla fajn![]()
Muhehe. Jenerál (nebo jeho štáb) je vtipnej jak Ukrajinci když si dělaj prdel z russáků.
Jen tak dál hoši, ten trtko (i Zeman) se pomine - jako každej takovej sebestřednej blb naprosto nesnese, když si z něj někdo dělá šprťouchlata. Doporučuju každej den aspoň jeden říznej vtip!
@general_pavel
·
27 m
Podle Miloše Zemana má Andrej Babiš větší politickou zkušenost. To určitě ano, ale s politikou, která imponuje Miloši Zemanovi, tedy politikou rozdělování, chaosu, překrucování faktů a lží. Ale o tom, že mám hezký knír, samozřejmě nelhal a jeho pochvaly si cením.
Tak určitě.

Sweet Potato hele není to u Babiše už nějaká diagnóza? Schizofrenie? Rozdvojená osobnost? Mně totiž připadá, že tomu, co vypustí, doopravdy věří. ![]()
Myslíš patologický lhář, lidově pohádkář?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.