Sweet Potato me se to vyjádření líbilo, Babiš v defenzivě. Jde to dobre.
Pokud máte kam to sdílet.

https://twitter.com/dubova_lenka/status/1615056226005487616?s=46&t=qprU3I7_niF7UFtSLx1qKQ
Prý tam mělo být generál, ne voják.
Slon v porcelánu hadr! Ale dobře ho Černochová dostala.
![]()
![]()
Babiš, který je známý spíš svým příklonem k ezoterice, kartářkám a astrologii, překvapil zájmem o víru už před prvním kolem voleb, kdy v rozhovoru pro Lidové noviny (které jsou součástí jeho holdingu Agrofert) uvedl, že má vztah k bohu a Jezulátko u sebe dokonce nosí. „Moje maminka chodila do kostela. Byla věřící. Já také občas chodím do kostela. Nosím u sebe i Jezulátko. Zkrátka musíte něčemu věřit,“ řekl.
Babišova matka, o které hovoří, že chodila do kostela, podle dostupných informací pracovala v Ústavu marxismu-leninismu na Univerzitě Komenského v Bratislavě.
(převzato z www.seznamzpravy.cz)
Zitra maj PP a Nerudova spolecnou tiskovku. Jsme zvedava, co vyjednali. Dneska to bylo neprustrelny, nepodarilo se zjistit nic dopredu.
Zaroven zitra budou vsichni pred snemovnou tlacit SPD, at na plna usta vyjadri podporu. Ale vubec se jim nechce. Osobne mam pocit, ze se Okamura zacal bat o sve volice...
Jo a ted v udalostech komentarich hezky a srozumitelne mluvil Jan Kysela...
razorblade tak pro Okamuru není Babiš na hradě ani trochu výhodný, proti komu se pak bude SPD vymezovat? Ani do vlády s ním radši nešel a to bylo lepší korýtko.
continuity tak ono se do vlady s SPD uplne nechtelo ani babisovi, protoze by mel na zapade dost skraloup, a vime, jak mu zalezi na image cloveka, kterej se zna se vsemi svetovymi lidry a ma s nima fotku. Kdyby byl ve vlade s SPD, nebylo by zadny prijeti v Bilym dome (milose tam taky nechteli kvuli jeho priklonu k rusku). A s okamurou mas pravdu, jemu se do vlady taky nechce. Z opozice se lip kritizuje a lio se slibujou vzdusny zamky. Si ted predstav, ze kdyby byl ve vlade, tak by ty svy sliby musel plnit!![]()
razorblade no, Babiš zvládl vládnout osm let jako opoziční politik. Ale mám pocit, že Okamura o to vůbec nestojí.
Samy starosti s tím.
Lilly_Ku co, že věří, ze to tam postuje Babiš, ale oni věří, že jim osobně odpovídá na zprávy ![]()

Toto je mimo volby, otevírání korunní komory.
Univerzalni klíč má uklízečka?

Karja na TV Šlágr FAKT koukat nebudu ![]()
Jo a ted v udalostech komentarich hezky a srozumitelne mluvil Jan Kysela...
Škoda, že ho nevyzvou i na Nově a Primě.
Tak, Zmrde, zmrdskej. Jsou taky i lidi,co mají rovnou páteř.
Já už se tomu řežu snad půl hodiny.
Hned mám lepší den!
Hele, moje extchyně chodila ze stranický schůze rovnou do kostela ![]()
Toto je mimo volby, otevírání korunní komory.
Kdepak mimo volby. Ta vychlastaná troska to prezentuje skoro jako že milostivě nechá nahlídnout národ na svoje korunovační klenoty a to, že se tam u toho bude motat ten trtko, taky neni náhoda!
To víš, symboly státnosti... nad kterejma září usmívající se státníkova tvář... to by bylo aby si to národ nespojil!
blicí smajlík/blicí smajlík/blicí smajlík/úplně poblitej smajlík
barbucha aspoň neměl letos virózu ![]()
Lenka22 Tak i mezi mladými a chytrými jsou sráči, co neváhaj "pracovat" v Andyho korporátu... A jsou to, myslím, jediný zaměstnanci, který jsou u něj královsky zaplacený. Polovina z nich beztak obstarává fake účty na sockách a lejou tam dezinfo, rozesílaj ty šílený řetězový maily. Ruce zpřerážet
No já bych si to do CV potom nedala.
Marbuša V personální agentuře se mě paní ptala, zda chci třeba i do státního. Vyloučila jsem to a doplnila o firmy AB. Hanba by mě fackovala...
Není to o volbách, ale o Ukrajině, kdo si chce přečíst...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.