Bože, SPD-áci zas na tiskovce plkají, urážejí, straší a metají hnůj na PP![]()
![]()
![]()
Aktuální česká politická situace
Já přemýšlím, jestli se to kopnutí do armády Babišovi nakonec tolik vyplatí. Tech voliče z dezole, které to nakonec možná přiláká, nemusí být tolik.
Spoustě lidí tím hrozne hnul žlučí, ti vojáci mají nějaké rodinné příslušníky, kamarády i mimo armádu.
https://twitter.com/Kubayz6/status/1615074964092092417?t=ZzpY-uF89z7Vm_JHrCmqrQ&s=19
Toto je mimo volby, otevírání korunní komory.
Univerzalni klíč má uklízečka?
Spíš nějakej dráteník. První, co čekalo za dveřmi, stará prodlužovačka! ![]()
Marbuša V personální agentuře se mě paní ptala, zda chci třeba i do státního. Vyloučila jsem to a doplnila o firmy AB. Hanba by mě fackovala...
Tohle nechápu, jakože pracovní zkušenost ve firmách babiše byla problémem do státního sektoru? To si nemyslím. Nebo že ona ti tam doplnila firmy AB jako nabídku?
martek01 Chápu no;-)

Není to o volbách, ale o Ukrajině, kdo si chce přečíst...
To je určitě zajímavé čtení. "Tuhle zimu nás čeká zasrané peklo".(Nás = ruské vojáky) Jenže včera jsem se dívala na reportáž z Bachmutu. Ti, co tam ještě přežili, žijí v pekle už skoro rok. ![]()
Sweet Potato musím teda říct,že na Ukrajinu momentálně nemám morál, těch pozitivních zpráv moc není.
Pošlu tam zas peníze, ale víc nedám.
continuity Já taky přiznávám, že jsem ji mentálně odsunula na vedlejší kolej. Včera jsem na ty Reportéry koukala jen proto, že jsem čekala na Dobré ráno, Brno.
Karja Píšu jak hotentot, promiň. Prostě nechci pracovat ani ve státním, ani ve firmách AB, aby mi takové nabídky vůbec neposílala.
andulka01 Jo rozumím! Tahle možnost už má hlavu a patu!
Ale mohli by to týmu PP poslat
.
continuity Ti, kteří mají nebo znají blíž nějaké vojáky, mají podle mě jasno, že voják neznamena lačnost po válce. Aspoň to vidím ve svém okolí A ti, kteří na tohle Babišovi skočili, že voják musí chtít válku, budou z jiného společenského spektra. a věřím, že mu to dost lidí žere. Ono vojsko tady moc populárni není, kde kdo jim říká zelení mozci. Takoví na ten bilboard slyšet budou.
Co je to platny, vsechny ty twittery a zpravy na internetu, to ta starsi generace vubec nevnima. V mem rodisti bylo na povolebni mape uplne jasne videt, jak voli ulice, kde bydli starsi lidi, a jak druha cast s novejsi zastavbou a mladsim osazenstvem. Dokud vsechny tyhle veci o Babisovych nepravdach a manipulacich nezazni jasne z televize v hlavnim vysilacim case, jako by to nebylo. A jeste spis Nova nez CT. Takze jsem dost skepticka.
Kokoska To máš pravdu.
continuity Ti, kteří mají nebo znají blíž nějaké vojáky, mají podle mě jasno, že voják neznamena lačnost po válce. Aspoň to vidím ve svém okolí A ti, kteří na tohle Babišovi skočili, že voják musí chtít válku, budou z jiného společenského spektra. a věřím, že mu to dost lidí žere. Ono vojsko tady moc populárni není, kde kdo jim říká zelení mozci. Takoví na ten bilboard slyšet budou.
Zeleně mozky jsou BIAS, průzkumy říkají, že armáda je v ČR dlouhodobě velmi populární. Důvěřuje ji cca 3/4 obyvatelstva a je to trvala věc od roku 2013, která v čase navíc roste. Během COVIDu ještě posílila a je trvale nejvyšší z těch silových složek.
Ještě jednou, o voliče Babiše ani Bašty vůbec nejde. Ti jsou ztraceni.
Kokoska ti, co už Babiše volily v prvním kole, jsou započteni v různých prognózách, a nepredpokladá se, že změní názor. Ani to není potřeba, s nima to Babiš nevyhraje.
Podstatné je, ale se neprebarvili ty ostatní ulice.
Bureš cílí na lidovce, nosí u sebe Jezulátko. víc poreferuje razorblade
martek01 co Jezulátko ale klenoty. ![]()
rysamona prostě debil. našla sem na IG článek, že CIA s ním mám nějaký problému, tak to sem dám....
že by byla pro nějk CIA stejný zlo jak KGB? jak říkal při tiskovce... třeba si spletl agentury
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje