tady
ještě jsem to teda celý nečetla....
tady
ještě jsem to teda celý nečetla....
tak koukám, že to je z roku 2015..... mno
martek01 Tak on Blbiš tak mírnixtíernix nepřišel tehdy k těm milionům,že?

Flanelky na hábitech! ![]()
Ty flanelky nosil roky sambo, my jsme se mu tak smáli, doma, v práci, já teda se i kolikrát na něj zlobila, ať si to proboha prevlikne:-D Měl i jednu šedou jak ty boromejky, pak spíš takovej do červena country style. Takhle dopředu on byl, teď to přijde do módy a už nemá!
Potesila me Nerudova, ze jeji podpora Pavlovi neskoncila jen u slov, ale bude ho dost aktivne podporovat i ciny.
otázka: myslíte, že tuhle podporu vidíme jen my, jakože máme společné bubliny nebo to je prostě většina populace a těch 2mega od Bureše je prostě někde v kanálech
martek01 Ja jsem vcera zjistila, ze nakonec jednoho volice Babise znam, dokonce ho i obhajuje. Jeho manzelka volila Nerudovou, ted bude volit Pavla, sdili na sitich jejich prispevky. Nedovedu si predstavit bejt antibabis a zit s jeho volicem.
Vari mě potěšili oba. Já si myslím,že Pavel asi nemá zásadní výhrady třeba k manželství pro všechny. ( Rovnost šancí ani nezmiňuji, v týmu měl asi nejvíc žen), ale není to jeho přirozená agenda. Nikdo by mu to neuveril. Ale pokud mu to Nerudova vyfutruje lidma, který tomu rozumí a ujme se toho treba jeho manželka, může se to ve společnosti opravdu posunout.
martek01 Bohužel si myslím, že je to naše společná bublina. Vidím to třeba na facebooku, kde u spousty mých kontaktů např ze ZŠ nebo bohužel i z širší rodiny jede dezinformační kampaň na plné obrátky. Bohužel jsou to věšinou lidé, kterým chybí rozhled, necestují, nemají kritické myšlení a názory si netvoří, ale pouze přebírají. Strašně mě to sere, ale tak to bohužel je...
continuity To jsem hodně překvapená s popularitou armády. Díky za rozšíření obzorů.
Vari Tuhle konstelaci má v rodině moje kamarádka, její táta volí Pavla a matka Babiše. Hádek kolem toho prý bylo nemálo a dokonce i k volbám pak šli každej zvlášť. :) Mě by trefil šlak, nevim, jestli bych to dala.
Já sama moc voličů AB neznám, v blízké rodině nikdo, v té širší vím o jednom, na fb jsem si všimla jednoho spolužáka ze základky, kterej je tak všeobecně velkej fanda dezinformací, jinak taky nic, příjemná bublinka prostě.
Vyhravam, tchán volí Pavla, tchyně Baštu!
otázka: myslíte, že tuhle podporu vidíme jen my, jakože máme společné bubliny nebo to je prostě většina populace a těch 2mega od Bureše je prostě někde v kanálech
Voliči Nerudové to vnímat snad budou a o ty přece jde. Co píšou ruští trollové na FB je z tohoto pohledu úplně jedno.
Nedělejte závěry z toho, co se děje ve vaší bubline na sockach nebo ve vaší ulici. To není statisticky relevantní vzorek.
barbucha super, jak tady člověk objeví tipy na další zajímavé lidi ke sledování na tw.
Karja JJ, sambo vizionář ![]()
Karoleena Spíš je divný, že se jako navzájem časem neovlivněj, když spolu žijí už roky. Jinak myslim, že by jsi to dala. Jako s někým s kým jsi chvíli, asi ne. Ale kdyby sambo můj teď začal volit Babiše, jako co by mi zbývalo asi? Jakože bych do papíru pro sociálku o svěření děti do péče napsala nepřekonatelné životní názory, otec děti volič Babiše:-D. Ono se toho pak v těch rodinnejch konstelacích musí přečkat.
Ale říkala mi kamarádka, že rodiče jejího manžela, takže její tcháni, pozvali na oběd její rodiče a vytáhli na ně, ať s těma mladejma promluvej, že na ně nedaj, že toho Babiše nechtějí volit:-D:-D. jako ty jo, člověk se může setkat s ledascim.
SPD je vtipny, pry nikoho nepodpori, jen doporucuji, coz dava lidem ruzne moznosti. Doporuceni je NE PAVLA.
To je mozností! ![]()
continuity v prispevcich pod clanky uz se objevuje, ze podpora Nerudove a Fischera pro Pavla je dalsi hnusna koalice, podvod na volice atd. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.