Karoleena Bohužel, někdo fakt nemůže myslet daleko dopředu.
Aktuální česká politická situace
Já jsem dneska Babiše náhodou potkala na Pražským Hradě. Šla jsem to tam jen omrknout, jestli tam náhodou někde nestojí ve frontě, a pobavit se s lidma z fronty, jak dlouho tam stojí a tak... a on si šel kolem... takže šéfové rozhodli, ať to celý vystojím s ním. Byla to fajn sonda nakonec. Lidi, kteří ho mají rádi, za ním přišli potřásli si rukou, vyfotili se. A lidi, co ho rádi nemaj, buď řekli svůj názor dostatečně hlasitě, aby ho slyšel, jeden pán s ním šel pak velice slušně diskutovat, ale jinak atmosféra pohodová, bez urážek a napadání. Dost v rozporu s tím, jak on někdy svoje odpůrce vykresluje.
A jsem zmrzlá jak sobolí hovno. :D
razorblade Ani jeden jste to neplánovali, oba jste šli náhodou kolem. ![]()
Ten pán na twitteru byl skvělý!
Sweet Potato Podle me s tim mel co docineni Balala nebo tak? Kamarad meho muze tam po odchodu ze Skodovky delal nejakou vedouci funkci (asi reditele) . A nekteri si jo dobirali...Ale ptat se ho radsi nebudu ![]()
Karoleena já ti nevím, ono totiž platí, že nikdo nemůže splnit,co dokáže populista naslibovat. Fiala na můj vkus udelal dost populistických kroku taky.
A není úplně pravda, že na ně každý sere. Existuje lokální politicka za Piráty, udělala v Karviné opravdu kus práce.
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Zuzana_Klusov%C3%A1
A ve výsledku se v posledním komunálních volbách vůbec nedostala do zastupitelstva.
Takže když si budou volit ty, co jim naslibuji hory doly, místo těch, kteří jim opravdu pomůžou, nevyhrabiu se z toho nikdy. A Praha zato opravdu nemůže.
Karoleena Bohužel, někdo fakt nemůže myslet daleko dopředu.
Víš co, ja tohle chápu. Dokonce chápu, že si tito lidi myslí, že za to, ze oni nejsou schopni plánovat a zvolit si příčetné zastupitelstvo, může Praha.
Ale co mě nadzvedne vždy spolehlivě, když začnou různí intelektuálové vykládat, že za to Praha opravdu může.
Sweet Potato
Zlo je to asi pro každého, kdo za vším vidí Sorose a Great Reset a tak.
Což mi připomíná - slyšela jsem kus rozhovoru s Pekovou, kde pravila, že je zvláštní, že SARS-CoV-2 nijak výrazně neškodí /podle její interpretace/ Asiatům a Židům, a že v Talmudu se dočetla, že když Žid oklame Góje, aniž by to Gój věděl, tak Bůh se na Žida nezlobí... A paní doktorka Peková z toho vyvodila, že "někdo", v jejím podání Židé, se snaží poštvat Slovany proti Slovanům, oslabit je a... Vyhladit je. Fakt tam o Židech říkala věci jak vystřižené z příruček nacistické propagandy. Děsivé. Přes sto tisíc zhlédnutí ovšem. To mě děsí. Píšu to proto, že právě Sorose mnozí vnímají jako šedou eminenci a často je zdůrazňován jeho židovský původ.
...to snad není pravda....
Sweet Potato ja jsem teda uplne nepocitala, ze by tam dorazil. Hlidkovala jsem uz rano u Jezulatka :D
razorblade A jak dlouho jste nakonec v té frontě stáli?
P.S: Už jsem to našla.
https://twitter.com/bartkovskym/status/1615366667650867200?t=3nndnRBGH0fLNnIBm7yMhw&s=19
To musela byt atmosféra
no jestli se o to nejedná v tomhle případě, pak už nevím v v jakém jiném by mělo!
... jenže ona se odkazuje na studii zveřejněnou v impaktovaném časopise, k tomu cituje jeden z mnoha a mnoha talmudických příběhů, což je jistě legitimní, pak si "dovolí sdílet svoji hypotézu", kdy opět cituje kohosi, koho nechce jmenovat, kdo řekl, že Rusko je možné zničit jen tím, že se proti němu postaví ostatní Slované...Chci tím říct, že je chytrá a vše formuluje velmi promyšleně, ona si jistě je vědoma toho, z čeho by mohla být nařčena. Takže její názor je jasný, otázka je, jestli je reálně postižitelný. Strašné mi vadí, že má vliv na nemalý počet lidí, vidím to i u jednoho kamaráda, vzdělaného, inteligentního přírodovědce.
razorblade videlas aspon ty klenoty? Hlavne ze Babis vcera hlasal, ze tam nepujde, protoze tam budou vsichni "antibabiš".
Mulen krása, trošičku jsem u toho pookřála.
euridike to se bojím si pustit, mě okamžitě stoupne tlak
.
K Jezulátku chodím rád. Nikdy jsem to nikomu neřekl. Byl jsem tam i den před volbami a poslal mu prosbu. Funguje to ❤️
To naprosto chápu, jen jsem chtěla dodat zdroj, když o tom píšu.
https://twitter.com/bartkovskym/status/1615366667650867200?t=3nndnRBGH0fLNnIBm7yMhw&s=19
To musela byt atmosféra
Nebýt ještě na neschopence
, bývala bych se tam dnes vydala.

doporucuji si preklikat scenare a hlavne ten posledni, kde se snazili modelovat, za jakych podminek muze Babis vubec vyhrat.
Situace: Všichni voliči Babiše opět přijdou k urnám. Pavlovi desetina znechucených odpadne. Voliči Nerudové, Fischera, Hilšera i Diviše se budou z 75 % řídit doporučeními svých kandidátů, volit ale po negativní kampani přijde jen třetina z nich. Voliči Bašty i Zimy se zúčastní z 50 %, v prvním případě 90 % z nich dá hlas Babišovi, v druhém bude rozdělení půl na půl. Přijde 200 tisíc nových voličů, hlasy se rozdělí rovnoměrně mezi oba kandidáty.
to je tak extremni scenar, ze si ho horko tezko predstavuji (Pavlovi deset procent odpadne, 1/4 z prichozich volicu Nerudove bude volit Babise.
a pri splneni techto vsech podminek Babis vyhraje o 47 tisic hlasu! coz je pri poctu 4,6milionu hlasu hodne tesny vysledek a pocita s tim, ze Pavla opusti 190 tisic volicu.
to proste nemuze dopadnout spatne a po dnesnim masakru v Usti si myslim, ze Pavel uz je normalne fenomen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje