Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
42033 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 13:47

Kokoska to je úplně jedno, protože to jistě nejsou volici Pavla ani Nerudové. A čo si o tom myslí Babišovi je nedůležité. 

Já vám večer nasdilim jednu analýzu. Bojíte se zbytečně. Dobře to dopadne. To by musel Pavel kardinálne po... A to zatím nevypadá. 

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 13:59

Prosim vás, nevíte někdo, co znamená, že "oba kandidáti jsou namočeni v Aspen institutu"?

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:13

Sweet Potato 

No Babiš coby premiér měl proslov na výroční konferenci v roce 2020, Pavel snad taktéž někdy v roce 2018 s Pojarem kvůli NATO a bezpečnosti ve střední Evropě. Ale můžu Ti to zjistit podrobněji. :)

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:18

euridike Díky. Ještě bych potřebovala vysvětlit, proč je to zlo.

Online continuity
42033 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:26

Sweet Potato protozenikdo nevi, co to je a tak si představí nejakou nadaci placenou Sorosem?

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:28
Reakce na continuity:

Já vám večer nasdilim jednu analýzu. Bojíte se zbytečně. Dobře to dopadne. To by musel Pavel kardinálne po... A to zatím nevypadá. 

​Tak to se těším na večer. Ze mě je pomalu uzlíček nervů

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:29

continuity Prý kapitalistický VUML podléhající WEF, bububu.

(Jo, vymýšlím, co na to odesilateli napsat)

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:29

Sweet Potato 

Zlo je to asi pro každého, kdo za vším vidí Sorose a Great Reset a tak.

Což mi připomíná - slyšela jsem kus rozhovoru s Pekovou, kde pravila, že je zvláštní, že SARS-CoV-2 nijak výrazně neškodí /podle její interpretace/ Asiatům a Židům, a že v Talmudu se dočetla, že když Žid oklame Góje, aniž by to Gój věděl, tak Bůh se na Žida nezlobí... A paní doktorka Peková z toho vyvodila, že "někdo", v jejím podání Židé, se snaží poštvat Slovany proti Slovanům, oslabit je a... Vyhladit je. Fakt tam o Židech říkala věci jak vystřižené z příruček nacistické propagandy. Děsivé. Přes sto tisíc zhlédnutí ovšem. To mě děsí. Píšu to proto, že právě Sorose mnozí vnímají jako šedou eminenci a často je zdůrazňován jeho židovský původ.

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:32
Reakce na Karoleena:

Vari Tuhle konstelaci má v rodině moje kamarádka, její táta volí Pavla a matka Babiše. Hádek kolem toho prý bylo nemálo a dokonce i k volbám pak šli každej zvlášť. :) Mě by trefil šlak, nevim, jestli bych to dala.

​To si vůbec nedovedu představit.

Jako bych si nikdy nevzala komunistu, i kdyby to byl George Clooney s majetkem Billa Gatese (dokud ještě nějakej měl)... tak se obávám, že Babišův volič by musel z domu.

Nechápu, dyk to musí bejt úplná schizofrenie. Jak se spolu můžou bavit?

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:41

barbucha Tak asi mají jiná společná témata. Zas nedělej z burešova voliče sériovýho vraha.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:44

barbucha Karja Tak ona ta kamarádčina matka je člověk, kterej za běžnýho provozu politiku a řekneme veřejnej život všeobecně vůbec neřeší, nezajímá ji to, takže kromě období voleb tam ke střetům docházet moc nemůže, dovedu si představit, že se to asi dá přežít, no. :)

Blbý ale je, že když na to dojde, tak má najednou na všechno názor, tomu minimu informací, kterejma disponuje, navzdory, a s tím názorem nejde hnout, takže "já volím Babiše, protože mi přidal!" a tím veškerá debata končí. Na to, zda jí neva, že rozkrádá finanční prostředky z EU neváhá odvětit, že to nevadí, protože to přece je pro nás pro všechny... a tak, no, taková ta klasika. Ale tím se obloukem vracíme k tomu, že u Babišových voličů nemá cenu se o cokoli pokoušet, volby rozhodnou jiní.

Online Mulen
4943 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:50

euridike ona už se asi úplně zbláznila..

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:54

barbucha Komunista s majetkem Billa Gatese, není to protimluv?

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:55

euridike No ty bláho.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 14:56

Mulen brrr 

Kolega dnes ráno přemýšlel, jestli se nejedná o § 356 - podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod.

Online Mulen
4943 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 15:00

euridike no jestli se o to nejedná v tomhle případě, pak už nevím v v jakém jiném by mělo!

Offline andulka01
12725 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 15:09

Flanelovou košili a voličský průkaz na ambasádu v Miláně mám.

Před deseti lety jsme na druhým kole nebyli taky kvůli nějaký cestě (s tou samou partou), tak si to tentokrát nechcem pokaňhat.

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 16:04

euridike To je strašné. A kolik lidí na to slyší.
No, snaha o debatu o Aspenu skončila. Prý je to vlastně jedno, o výsledku voleb je stejně předem rozhodnuto...

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 16:05

Karoleena Je to blbý, ale "volím ho, protože mi přidal" je aspoň pochopitelný (a nevyvratitelný) důvod.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2023 16:09

Sweet Potato O tom žádná, já dost souzním s tím dnešním článkem od Bilera, je to fakt blbý, ale z perspektivy určité části obyvatelstva fakt jen ten Babiš pro ně udělal aspoň něco, jakkoli jsou to změny úplně pitomý, nekoncepční, nesystémový a nevimco...