barbucha Přesně tak. Protože kvůli hnidopišství nám tu deset let trčel Eman. A sotva jsme si oddychli, už zas hledáme chyby, na tiskové mluvčí, na glejtu...
Aktuální česká politická situace
Tak počkej, zas jenom kvůli hnidopištství jsme Emana neutrpěli, ta bída měla hlubší kořeny... a kritiky bych se nevzdávala taky, jako neočekávejme Spasitele (nebo spasení) ![]()
Ale jo, teď máme radost a ta převládá, wtz.
Mimochodem jen aby nám vydržela: jak se Pavel vyjádřil, že jedno období stačí - už jsem zahlídla názory, jak dalších pět let bude probíhat ve znamení příštích prezidentských voleb! No nic, pět let je dlouhá doba, třeba pár lidí (voličů) přijde k rozumu...
tak jsme se dočkali, bylo to dlouhý... vynášení Zemany ![]()

andulka01 Fakt? 70% grafiků? Hele já jsem amatér, vůbec tomu nerozumím, ale ta omáčka kolem toho je strašně zajímavá, co psala. A pokud jsou v tom symboly, tak to musí bejt dobrý. Někdy mám pocit, že lidi pindaj, jenom aby řeč nestála a to ještě nikde není kolik to stálo, to by se protáčely panenky národu.
Karja Hele, já myslím, že Pinot Noir to vystihla úplně dokonale! ![]()
Podle mě je to taky snaha udržet psané písmo aspoň nějak. Třeba v japonských školách se kaligrafie normálně vyučuje. Ale třeba u nás ve škole je to každému ukradené, umíš psát, ok. Třeba dcera je tady zrojem obdivu za krásné písmo, jeden z učitelů to dokonce komentoval jako to "nejvíc imponující z českého školství"
. A syn byl taky, než začal spěchat a úplně ho podělal....přitom u nás nijak nevynikali. Tu tvoji kamarádku obdivuju, je to náhodou hezkej koníček a dá se do toho hodně ponořit.
barbucha Hele, tak já nevím, jestli je vůbec společensky únosné to pozvání odmítnout.
Ruské svine piiip piiip piiip ![]()
Zrovna u Zemana bych se nějakou společenskou únosností netrápila.
barbucha No ty ne, ale on je nový prezident! ![]()
No právě. Co se má co stýkat s takovou lůzou ![]()
Koukám na inauguraci a po projevu prezidenta potlesk jako blázen a Klaus dvakrát pleskl a hotovo. Zeman ddto ![]()
Asi jim slušně hejbnul żlučí.
rysamona Parádně jim to nandal![]()
Teda fakt, dobře s nima vytřel podlahu. To se jim nemohlo poslouchat dobře, ne ne... docela vostrej byl!
Ale nakonec to "naschle", to mě vodrovnalo ![]()
barbucha to se mě dostalo
. A potom kladení kytek u Masaryka a potřásání si rukama s lidma, prostě balzám proti Z.
rysamona Klaus se vůbec tvářil jak kyselá p*del, už od začátku.
Mnohem víc se mi líbil ten projev na nádvoří. Ten začátek inauguračního byl za je too much, pokud chtěl zakopávat ty příkopy. Ale pak to vylepšil.
Taky to sleduju. To je takový balzám na duši!
Ale teda i při inauguraci někteří vytahovali telefony a fotili, točili. To bych teda na takové akci nečekala.
Byl tam Babiš?
notna ty mobily mě docela zaskočily, přišlo mi to dost nedůstojný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články