Pardon. Chystala jsem se na to, ale od středečního odpoledne čekám na pro mě mimořádně důležité rozhodnutí, kvůli němuž dvakrát denně telefonuju, závisejícím především na okolnostech, které zatím ještě nenastaly, tak mám teď myšlenky úplně někde jinde a všimla jsem si toho až včera večer.
Aktuální česká politická situace
wendulka Sice se mi to vlákno teď hůř hledá, ale díky! Uklízet je potřeba. ![]()
Nicméně chvíli ještě otravovat vzduch bude.
https://denikn.cz/1100106/zemanuv-posledni-tah-na-veceri-v-lanech-chtel-po-fialovi-abolici-pro-mynare/?cst=b560891d3bfd147f6824e3b0c30b8c188a7c299a09357cee1125c5013db68fef
Kokoska taky mohli pronajmout celej hrad na deset let russákum - máme štěstí, to dopadlo ještě dobře!
Děsí mě množství lidí, kteří se sešli na demonstraci na Václaváku :-(
notna Mne taky. Sice to nebude tolik, kolik prohlašují, ale i tak je to moc.
proti bídě ať si klidně protestujou, ale "Stop válce, stop NATO“ ![]()
Bartkovský na značce
RoSa Strašný ty jejich požadavky. A tohle má podporu tisíců lidí ![]()
Ten pokus o útok na Muzeum je děsivý
Sweet Potato přesně, je to děsivý ![]()
Sweet Potato Mulen je tam zopár zaujímavých skutečnosti. Dva policisté zranění. Zadržen jeden zatím nepravomocně odsouzený s podmínkou. ( Nečekané za to, že se pokusil sundat tu vlajku).
A top info je, že byl mezi nima nás starej známej Miroslav Mrakomor Ševčík.
Policie to zvládla skvěle. Z pár desítek magoru si nic nedělejte, davová psychóza je fakt svině. Bylo by ale fajn, aby to mělo nějakou dohru.
(Vzpomínám na tu naši koučku a její obdiv Hitlerovi za schopnost manipulovat davem.)

Sweet Potato to je ale tmbk, ne? :)
bram Tohle je od někoho jiného. Viděla jsem to u Novotňáka i Holky z Prahy, ale původního autora nevím.
Ale vylepšil to![]()

Sweet Potato jerry no já jsem to myslela jako že to je vtip a ne oficiální vyjádření VŠE. Je to teda ostuda, úplně to tu VŠ diskredituje.

continuity nevím jestli mi větší utrpení působí názor pisatelky nebo ta její čeština.
continuity Zrovna tohle podle mne nijak nevybočuje z průměrné úrovně diskuzních příspěvků kdekoli. (A oceňuju nabodeníčka!
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články