Kokoska Bol. Ukazovali ho keď kráčal do budovy - sám.
Aktuální česká politická situace
carries to pro něj muselo být za trest ![]()
Kokoska no nadšene sa netváril ![]()
Kokoska mě to přišlo až přízračný Zemanovi a Klausovi kyselá prdel a vedle rozjásaná Dáša. Tam asi víme komu kdo fandil
Tak Herodesova to neunesla, no![]()
notna ty mobily mě docela zaskočily, přišlo mi to dost nedůstojný.
Kde jinde by člověk čekal větší slušně chování než při takové příležitosti. Ještě když tam v podstatě měla být elita národa. A oni vytáhnou mobily ![]()
A co jste říkaly na Dášu? Mě se líbila moc.
carries OliveOyl já jsem to neviděla od začátku, tak mě zajímalo, jestli se neomluvil pro náhlou nevolnost ![]()
rysamona Přesně, při příchodu Pavlových Zeman jen tak plácal tu a tam rukama, tomu se ani tleskání nedá říkat. Ivana a Klausovi nic a Dáša vysmátá jak jojo a nadšeně tleskající. A co jsem zahlídla, slušelo jí to velmi.
No to snad... ale že se divím. Nebo to bylo to Zemanem slibované překvapení pro Pavla?
Ještě koukám na tu Dášu, ta barva jí fakt sluší. Křídly na rukávech si nejsem úplně jistá, někdy méně je více, a mohla si vzít hladké punčochy, ale celkově docela dobrý.

To je naprosto přesný![]()
Prolézám články a prohlížím začátek té dnešní slávy a moc se mi líbí tenhle moment, kdy se zastavili v bráně, jak jdou do toho ruku v ruce.

Právě jsem se dočetla, že Pavel měl kravatu, která je součástí ústroje člena Československé obce legionářské.
Ten chlap ty symboly fakt umí. ![]()
Já to sledovala až teď ráno ze záznamu (dokonce jsem si přivstala) a přiznám se, že jsem se v jednu chvíli rozplakala, normálně mě to sejmulo.
Děti koukaly, ale aspoň dostaly lekci občanské hrdosti!
A teď jsi jdu dočíst všechny vaše poznatky.
continuity on kdyz prichazel do salu, tak se s lidma kolem ulicky zdravil a v jeden moment si ukazal na tu kravatu, rikala jsem si, cim asi je pozoruhodna :)
continuity Nevím to jistě, ale z rozhovoru se Štěpánkou Pivcovou jsem nabrala dojmu, že je to její práce. Nevím teda konkrétně tuto kravatu. Dřív jsem ji neznala. Obléká prezidentský pár výborně a má cit pro tyhle detaily.
continuity on kdyz prichazel do salu, tak se s lidma kolem ulicky zdravil a v jeden moment si ukazal na tu kravatu, rikala jsem si, cim asi je pozoruhodna :)
Jo, toho jsem si taky všimla. V tv to pak nějak komentovali, snad v rámci řečí o hadrech to zmínili.
Hlavně jsem teda kvitovala vděčně, že vůbec zdravil
Nebe a dudy - když měl inauguraci ten žok hnoje a i teď, když ho přiváželi, tak žok ani ta jeho martička nehnuli brvou, zarytě čuměli jen před sebe, nepozdravili nikoho! Vychování řeznickýho psa, vzor mužik!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články