Aktuální česká politická situace

andulka01 To psali na twitteru přesně: miliardář v bundě za 200 tisíc mluví o zpychnutí jeho bohatých spoluposlanců a zastává se chudáků důchodců![]()
![]()
Korsičanka dneska to uvedl na pravou míru, nestála 130, ale Monika ji koupila za 35 a dneska by byla JEN za 47!!!
Takže kolik důchodů stála?
Kokoska tyjo, bunda zlevnena ze 130 na 35, no nekup to!
Kokoska 2-3důchody?
Za tu cenu bychom dali ve 2 pěknou dovču!
Kokoska a humoristi nebudou mít v této zemi co žrát.
Nejdřív Babiš zlikvidoval ČSSD a teď mu na nůž sami skáčou odbory. Člověk by si řekl, že vykrádají Cimrmana. A ono ne.
Ta bunda na tom samozřejmě není to nejhorší. Za nejhorší považuji, že proti bídě se vydá protestovat člověk, ktereho podniky platí svým zaměstnancům minimální mzdu. Asi aby měl na to drahé oblečení.
Tož ono by bylo ještě trapnější, kdyby se miliardář snažil oblékat v tržnici, co si přiznejme.
Continuity to už napsala. ![]()
continuity to presne rika muz, ze se AB vydal znicit odbory
Stredula byl jeho uz pred prez.volbami?
Tož ono by bylo ještě trapnější, kdyby se miliardář snažil oblékat v tržnici, co si přiznejme.
Proč?
Takovej Kamprad jezdil 20 let ve stejným volvu a oblíkal se v sekáči! ![]()
barbucha To by Monike nadala! Myslím, že se styděla už při těch strejcovskejch vygajdanejch oblecích.
Proč?
Takovej Kamprad jezdil 20 let ve stejným volvu a oblíkal se v sekáči!
Haha no. A taky v restauraci nedával dýška a odsypával si ze slánek sůl a pepř.
Uměl by to někdo odemknout, prosím?
Sweet Potato Snad to umim, odkaz ZDE.
moonlight Děkuju!
Začíná postupně plavat nahoru, co je předmětem toho trestního oznámení, které podal NKÚ - toto je porušování povinností při správě cizího majetku jak vyšité (a porušení zákona o majetku ČR jakbysmet).
Tak copak přijde dalšího?![]()
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-odsouzeny-mynaruv-reditel-bydli-ve-vile-hradu-za-21-mistnosti-plati-sest-tisic-228469
Jak veš kožichu
Doufám, že zmiňovaného ředitele bude současná správa Hradu kontrolovat ve smyslu kontroly užívání jejich majetku, a to tak, že alespoň 2x do měsíce.
Dokud nevypadne sám, veš jedna drzá. Nemám slov.
Mne z ty politiky uz hrabe, dneska se mi zdalo, jak k nam do kanclu prisla delegace v cele se Schillerkou a Babis poslal dopis, ktery nesel precist. Byla jsem z toho snu rano tak mimo, ze jsem si zapomnela pod kavovar postavit hrnek.
Kokoskanedivím se Ti. To je sen z kategorie nocni můra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články