Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline notna
9398 příspěvků moje polička 24. března 2023 14:52
Reakce na Korsičanka:

Na debatě u Witowské prohlásl, že se chystá, ale jen v případě, že nebude kandidovat současný GŘ.

​A proč to takto podmiňuje? Dvořák je velká konkurence nebo mu chce ustoupit? 

jerry Jeho se tato kauza vůbec nedotkne. Tipuju, že bude potrestán někdo z MP a ještě se objeví další jeho zastánci.

Offline Korsičanka blogger
13453 příspěvků moje polička 24. března 2023 14:54

notna Asi mu chce ustoupit - soudě dle odpovědí.

Offline jerry
11186 příspěvků moje polička 24. března 2023 15:02

Korsičanka notna 

Mně to podmiňování připadalo jako alibismus, ale je to jen můj dojem.

Musí si být vědom, že si vyrobil škraloup, který na něj může kdokoliv kdykoliv vytáhnout. A ani jeho omluva na tom nic nespraví. 

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 24. března 2023 17:06

velice osvěžující

Offline rysamona
1106 příspěvků moje polička 24. března 2023 18:52

jerry on to tvrdil už tak před půl rokem, že nedá přihlášku pokud se bude hlásit současný ředitel. Takže to není něco co by vymyslel teď.

Offline jerry
11186 příspěvků moje polička 24. března 2023 19:12

rysamona 

To souhlasím - to určitě čerstvá myšlenka není.

Čerstvý není ani ten incident na Václaváku - on se stal někdy na podzim a až teď to kdovíproč strážnící pustili ven. 

Každopádně má Železný z ostudy kabát a tohle se s ním poveze. 

Online continuity
42853 příspěvků moje polička 24. března 2023 19:38

jerry ale přece není úkolem městské policie ukazovat národu jaký je kdo debil. Na to máme novináře, kteří mají pro tyto případy různé výjimky. Ne represivní složky. 

Já mám zasebou taky jednu interakcií s nima, kde mě policajtka obviňovala z něčeho, co jsem vůbec neprovedla (telefonování za jízdy). Včetně výroků: chcete teda říct,že my s kolegou jsme debilové? A to jsem ji nabízela, ať se do toho telefonu podívá. Člověk, co neudrží nervy na uzdě, je v háji raz dva a ještě táhneš za kratší konec. Prostě nesmí prostupovat své pravomoce, nesmí. 

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 24. března 2023 21:42

continuity Tebe ta MP pěkně štve. Jestli máš s nemá blbou zkušenost, tak to chápu. Pražskou MP neznám, mám zkušenost s MP v Brně a jen dobrou a tím pádem v ně mám i důvěru. Jsem zvědavá, jak se tohle vyvine.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. března 2023 21:53

continuity mne jednou ukazovala straznice MP, abych ke kontrole zastavila na moste. Tak jsem zastavila za a taky to bylo neprijemne. 

Online continuity
42853 příspěvků moje polička 24. března 2023 21:54

notna to je pravda, nicméně si stejně myslím,že MP tady není k tomu, aby nám rozkryvala, jaké má která veřejná osoba nedostatky. 

Represivne složky státu musí být striktně omezené, protože to dopadne zaklekavanim firem nebo patnáctiletých kluků já demonstracích. Takže podivovat se nad tím, že se omluvili, protože železný je stejně blbec, je bezpredmetné. Je to absolutní minimum, co můžou udělat a myslím, že pár lidem tam "pekne stíska zadok". 

Offline Řvousenka
1027 příspěvků moje polička 25. března 2023 10:13

continuity Ono už ty kecy typu "jestli jste to vy, kdo si myslíme, že jste" jsou od toho měšťáka dost nevhodný. Železný je trochu arogantní, to zase jo, ale zveřejnění videa tři měsíce po mi teda přijde hodně nedůvěryhodný.

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 25. března 2023 13:07

Řvousenka Když mně přišel arogantní i ten policista, je to taková ta podprahova arogance, trochu pasivní agrese. Jako chápu, po šesti hodinách směny na Václaváku bych asi byla mnohem horší, ale jako nepoužívala bych toto jednaní ke chlubení se zvládnutou situací. Mě by to taky nasralo, kdyby se mnou takhle někdo jednal, ještě blbej den a okamžik a rozkopala bych si tam vlastní auto!:-D:-D

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 25. března 2023 13:39

Karja muž říkal, že on by asi skončil ve vězení, že to ještě Železný zvládnul dobře, že on by nezvládl zůstat takhle v klidu. No, tak zase to vím, kdybych byla u toho.

Offline Řvousenka
1027 příspěvků moje polička 25. března 2023 13:43

Karja Hlavně, když už chtějí edukovat, že nezveřejní video s nějakým rozostřeným no name občanem, v reálném čase, ale s někým, kdo je rozpoznatelný, ještě navíc, když na to takhle upozorní, a uloží si to do šuplíku na dobu, až se to bude hodit zveřejnit

Online Karja
44552 příspěvků moje polička 25. března 2023 14:03

MaeGandal Jasne, tak nevím, co tomu předcházelo, a nedokoukala jsem to do konce ale nelíbil se mi ani jeden účastník! 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 25. března 2023 17:47

Karja no presne, Zelezny byl arogantni, choval se priserne, straznici to taky nezvladli dobre. 

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 27. března 2023 15:22

Hele, už bylo mockrát řečeno, že veřejná osoba musí snést vyšší míru kritiky - a tohle je zrovna ten případ bych řekla.

Netvrdím, že to policajti museli zveřejnit, ale já teda osobně, když to radostně převzalo a přeposlalo půl národa, bych bez upozornění kdo to je vůbec nepřišla na to, kdo se takhle vyznamenal. A to už ale dodávali ti, kteří to převzali, policie nikoho nejmenovala.

A mimochodem, takovejch veselejch klipů je... a nikdy kvůli tomu není takovej povyk. I v televizi dávaj ty (někdy i rozostřený) ksichty, kterak je načapali vožralý za volantem, při jiným dopravním přestupku... a jak na to většinou inteligentně reagujou - národ na to kouká a směje se, a nikdo neječí vo nějaký dehonestaci,  natož pak o GDPR. Nebo tadyhle Dáda Patrasů se válí na chodníku s trojkou v žíle, a co jako? A ještě to má i se jménem a pomalu i adresou.

A úplně nakonec - parkoval jak debil? Parkoval. Choval se jak hovado? Choval. Tak vo co de...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. března 2023 16:37

barbucha Právě, kdyby neparkoval jak magor, ničeho by nebylo. Normální je se omluvit, zaplatit pokutu a čus, normální sebereflexe a né se hádat. To musí bejt šéf, ti řeknu.

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 27. března 2023 22:47

Kan 

Jo, toho bych chtěla mít doma

Offline jerry
11186 příspěvků moje polička 28. března 2023 09:35

barbucha 

Jo, ale po tejdnu bys ho měla akorát tak v urně