barbucha Viť
(neopravuj, vim)), pak bych zde mela jeste s afganskym veteranem a jeho roztomilym malym synkem scenecku, chcete to ted nebo az na zejtra - dobryho pomalu?
Aktuální česká politická situace
domenica Co je na tom vachrlatyho, drzi slovo a smitec. Proc by ho nemel v 1.kole volit? Neni blazen prece![]()
Dobrýho pomálu. Abysme to vůbec vydrželi!
barbucha No sem ti uplne prepjata, tolik vam toho budu muset ted tejden nakladat, abyste dostaly rozum!![]()
No nějak mi přijde důležitý i to komu a v čí zájmu to slovo dám.
Nejen to, že ho jsem schopná držet.
Ale jo, Topolánek... chápu tě. A chápu Horáka.
Topolánek je na jednu stranu buran, halasnej, vulgární šovinista, což je moje přímá i nepřímá zkušenost nabytá nejen z tv, na druhou stranu mi ten jeho humpoláckej projev občas i sedí, třeba když se strefuje do něčeho a do někoho i za mě. A hlavně on se zmírní a změní, to je jistý, už teď začíná vypadat jako Masaryk.
Každopádně závidím těm, kteří mají jasno, komu to nakonec hodí. Já mám zatím jasno jen v tom, komu ne. A jen se modlím, aby druhé kolo vůbec bylo.
Docela se začínám bát, tys mi eště chyběla!
barbucha 40% lidi nepujde k volbam! Duchodci podle me vsichni, rozumis!!![]()
Mutziputzi Tak třeba moje máma i ségra jsou obě důchodkyně a oproti minulým volbám volit půjdou a Zemana fakt ne
.
wendulka Zrovna chci psát - znám dost důchodců, co by se teď sakra urazili, Zemana nevolili a volit nebudou.
Tak já už jsem se urazila!
To ať se všichni urazí, když si berou osobně průzkumy a statistiku, bohužel pravdou je, že nejtypičtějším voličem MZ je muž 65+ bez maturity. A prosim vás jestli vás v koutku duše napadne mi vysvětlovat, že to neznamená, že ho volí KAŽDÝ muž 65+ bez maturity, nedělejte to![]()
macko.pu Poď nám Sorose, ať se pobavíme![]()
macko.pu Musim říct, že když se oháníš podobnými (dnešními) argumenty, poměrně značně mě to uráží, nevíš o čem mluvíš, plkáš nesmysly z propagandistickejch webů pro idioty a mluvíš o světě o kterým nevíš ani zbla a prezentuješ to jako něco co se hodí pro tvoje fantasmagorie!!...ale nic, vracím se ke své pobavené notě, víš houby ťunťo
https://www.bisnode.cz/o-bisnode/o-nas/novinky/nejvecneji-komunikuje-pavel-fischer/
macko.pu To neni hysterie, to je reakce na zabedněnce co hlásá veřejně něco o čem ví ho*no
jakákoliv reakce je voda na mackopucko mlýn ... ignorovat a bude klid, sice si tu občas něco vykřikne, ale s tím se dá minimálně virtuálně žít...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my