Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:30
Reakce na razorblade:

Kolazisti dnes meli zne :))))

​A tak to je super

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:45
Reakce na andulka01:

Karja no kde to vyhrabali ten interiér, to by mě fakt zajímalo. Tvl závěs pod linkou, sporák z roku dva... jejich markeťák asi vylezl ze zemljanky.

​Hele naopak! Ten interiér je mocně "in", teď fakt frčej takový závěsy a čím vypadá sporák starší, tím líp! Všimni si tý poličky nad linkou, celý je to výkřik moderny!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 05. března 2024 10:52

barbucha takže moja mama má po rokoch opäť modernú kuchyňu, nič sa teda nebude meniť.

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 05. března 2024 11:13

milacka 

Já na to vzpomínala v tom bytovým vláknu, my takový závěsy na spodní "lince" měli taky, ale před šedesáti lety a fakt jsem teď už víckrát viděla zas!

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:05

dzizisketa a teď jsem žádostiva informací, zda to té australské fotobance cvakli to je strašnej bizár, tohle

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:16

Ty fotky jsou podle me nocni mura kazde pracujici matky.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 05. března 2024 12:55

Ta kuchyn, potom co jsem cetla v jinem vlakne, treba je to nejaky ten zakonzervovany byt z padesatych let.

Ale ta myslenka, nevim jestli  lidovci nezaspali vic jak jedno stoleti.

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 05. března 2024 20:50

Černá kočkaPronajmu byt na focení:D:D Úplně to vidím ale my máme zakonzervovanou taky vlastně ještě tu cervenou retro kuchyň...zkusím jim napsat:D

Offline jerry
11185 příspěvků moje polička 05. března 2024 21:00

Karja 

Nedělej si iluze, lidovci byli vždycky škrti - vždyť i ty fotky mají z nějaké fotobanky.

Na těch nezbohatneš

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 05. března 2024 21:00

Tady je k těm mu víc fotek a úplně boží vlákno. 

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 05. března 2024 21:01

A našla jsem teda dnešní fotku matka a kariéra. Ale to by lidovcům asi praskla žilka, kdyby si matka odskočila od plotny do parlamentu..

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 06. března 2024 14:21

Candance tak to máš pravdu. Já jsem si akorát pomyslela něco o debilech, ale jeden můj kolega si dokonce myslel, že jde o rádobyvtipnou koláž a vůbec mu nechtělo dojít, že to bylo myšleno vážně

A ten závěs v kuchyni mívala moje babička, ročník 1920.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 06. března 2024 14:38

To jako chceš, v saku řešit pracovní hovor,  u toho chovat dítě a vařit Z toho čiší tak akorát "Furt budete mít na bedrech, milé ženy, všechno." Ještě pochopím, že toto může vytvořit nějaký hňup. Ale u kampaně politické strany to snad tvoří a schvaluje víc lidí, ne? To tam není nikdo příčetný? 

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 08. března 2024 22:13
Reakce na continuity:

A našla jsem teda dnešní fotku matka a kariéra. Ale to by lidovcům asi praskla žilka, kdyby si matka odskočila od plotny do parlamentu..

​Já ti nevím, ale mně při tomhle pohledu taky skoro praská žilka. Nejen že nevidím žádnej bonus v tom, tahat kojence mezi x lidí (prolezlejch kdejakou chorobou), ale ani nevidím důvod - to nemá chůvu, resp. na chůvu? Že by se dítko na dvě tři hodiny neobešlo bez toho fyzickýho styku? Nebo snad matka? Patrně s ním takhle chodí i na záchod, aby ani jeden z nich nestrádal? Nemluvě o tom, že ti roztomilí andílkové občas i řvou... o soustředění se na svoji práci (jakoukoliv), když se nevyhnutelně spíš kochám pohledem na potomka, se taky nedá moc uvažovat.

Jako chápu, že naše prababičky braly dítě v povijanu na pole, kde ho mezi okopáváním erteplí nakojily a následně pokračovaly v okopávání... ale snad máme 21. století a určitý možnosti. Sorry za pohled seniora sto let za vopicema

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 08. března 2024 22:16

barbucha 

Ano, pokud máš na sobě dítě v šátku, chodíš s ním i na záchod.

Offline Kokoska
34772 příspěvků moje polička 08. března 2024 22:31

barbucha mne to prijde jenom jako dalsi manifest silne zeny-matky, ktera zvladne vsechno. A nejak porad nevidim duvod, proc by kdokoli musel zvladat vsechno, chlapy nevyjimaje, pokud to neni uplna zivotni nutnost.

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 08. března 2024 22:48

Kokoska 

Ano, manifest a proklamace. Ovšem abychom byli/ pokud chceme být politicky korektní, kde je právě ten otec s dítkem v šátku, an rozhoduje o světových investicích, ha?! Vidím mezery!

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 08. března 2024 22:53
Reakce na dzizisketa:

barbucha 

Ano, pokud máš na sobě dítě v šátku, chodíš s ním i na záchod.

​Tak to blahopřeju všem zúčastněným. Já to, ač uživatel zmíněného, nedokázala.