Kolazisti dnes meli zne :))))
A tak to je super ![]()
Karja no kde to vyhrabali ten interiér, to by mě fakt zajímalo. Tvl závěs pod linkou, sporák z roku dva... jejich markeťák asi vylezl ze zemljanky.
Hele naopak! Ten interiér je mocně "in", teď fakt frčej takový závěsy a čím vypadá sporák starší, tím líp! Všimni si tý poličky nad linkou, celý je to výkřik moderny! ![]()
barbucha takže moja mama má po rokoch opäť modernú kuchyňu, nič sa teda nebude meniť. ![]()
Já na to vzpomínala v tom bytovým vláknu, my takový závěsy na spodní "lince" měli taky, ale před šedesáti lety
a fakt jsem teď už víckrát viděla zas!
dzizisketa a teď jsem žádostiva informací, zda to té australské fotobance cvakli
to je strašnej bizár, tohle
Ta kuchyn, potom co jsem cetla v jinem vlakne, treba je to nejaky ten zakonzervovany byt z padesatych let
.
Ale ta myslenka, nevim jestli lidovci nezaspali vic jak jedno stoleti.
Černá kočkaPronajmu byt na focení:D:D Úplně to vidím ale my máme zakonzervovanou taky vlastně ještě tu cervenou retro kuchyň...zkusím jim napsat:D
Nedělej si iluze, lidovci byli vždycky škrti - vždyť i ty fotky mají z nějaké fotobanky.
Na těch nezbohatneš![]()
Tady je k těm mu víc fotek a úplně boží vlákno.
A našla jsem teda dnešní fotku matka a kariéra. Ale to by lidovcům asi praskla žilka, kdyby si matka odskočila od plotny do parlamentu..

Candance tak to máš pravdu. Já jsem si akorát pomyslela něco o debilech, ale jeden můj kolega si dokonce myslel, že jde o rádobyvtipnou koláž a vůbec mu nechtělo dojít, že to bylo myšleno vážně ![]()
A ten závěs v kuchyni mívala moje babička, ročník 1920.
To jako chceš, v saku řešit pracovní hovor, u toho chovat dítě a vařit
Z toho čiší tak akorát "Furt budete mít na bedrech, milé ženy, všechno." Ještě pochopím, že toto může vytvořit nějaký hňup. Ale u kampaně politické strany to snad tvoří a schvaluje víc lidí, ne? To tam není nikdo příčetný?
zbytecne dlouhy, ale dost zajimava uvaha https://denikn.cz/1369801/vsichni-jsme-produkty-polovzdelanosti/?ref=inc&cst=8ad037261a0a042e12ed86d5cd4c6828517a82680e91c81cfc16f81a291abac4
A našla jsem teda dnešní fotku matka a kariéra. Ale to by lidovcům asi praskla žilka, kdyby si matka odskočila od plotny do parlamentu..
Já ti nevím, ale mně při tomhle pohledu taky skoro praská žilka. Nejen že nevidím žádnej bonus v tom, tahat kojence mezi x lidí (prolezlejch kdejakou chorobou), ale ani nevidím důvod - to nemá chůvu, resp. na chůvu? Že by se dítko na dvě tři hodiny neobešlo bez toho fyzickýho styku? Nebo snad matka? Patrně s ním takhle chodí i na záchod, aby ani jeden z nich nestrádal? Nemluvě o tom, že ti roztomilí andílkové občas i řvou... o soustředění se na svoji práci (jakoukoliv), když se nevyhnutelně spíš kochám pohledem na potomka, se taky nedá moc uvažovat.
Jako chápu, že naše prababičky braly dítě v povijanu na pole, kde ho mezi okopáváním erteplí nakojily a následně pokračovaly v okopávání... ale snad máme 21. století a určitý možnosti. Sorry za pohled seniora sto let za vopicema ![]()
Ano, pokud máš na sobě dítě v šátku, chodíš s ním i na záchod.
barbucha mne to prijde jenom jako dalsi manifest silne zeny-matky, ktera zvladne vsechno. A nejak porad nevidim duvod, proc by kdokoli musel zvladat vsechno, chlapy nevyjimaje, pokud to neni uplna zivotni nutnost.
Ano, manifest a proklamace. Ovšem abychom byli/ pokud chceme být politicky korektní, kde je právě ten otec s dítkem v šátku, an rozhoduje o světových investicích, ha?! Vidím mezery!
barbucha
Ano, pokud máš na sobě dítě v šátku, chodíš s ním i na záchod.
Tak to blahopřeju všem zúčastněným. Já to, ač uživatel zmíněného, nedokázala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.