Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online Zuzuli
3749 příspěvků moje polička 09. března 2024 08:27
Reakce na barbucha:

​Tak to blahopřeju všem zúčastněným. Já to, ač uživatel zmíněného, nedokázala.

​No ono tam za mnou to dite chodilo i bez toho satku. Ted uz aspon stoji za  dvermi, ale stejne konverzuje

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 09. března 2024 08:45

barbucha Ne každý nosič dítěte s nim jde i na záchod. My jsem dceru nosili hodně, ale na záchodě jsem s ni nebyla nikdy. Ad otcové, ten náš nosil dite taky, ale právě , když jsem pracovala já a pri jeho práci jsem to dítě měla zase já

Asi jsem málo výkonná, ale mě ten model mít u sebe při práci dítě taky nevyhovoval. Vždycky byla priorita to dítě, takže jsem se nesoustedila tak, jak bych potřebovala. I když spala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 08:58

notna pro mě spící dítě jakoby neexistuje, takže práce v jeho přítomnosti není problém. Muž obdivuje, jak se dokážu soustředit, i když kolem mně lítají a ječí. Jediné, co mi vadí, je, když mi stojí u stolu a nedej bože ještě na mně mluví. 

Děti v šátku moc nenosím, doma vůbec, ale umím si představit, že některé řve, pokud v něm není, v takovém případě jdeš na záchod i s ním, no. Nebo když zrovna usnulo a ty víš, že bys ho vzbudila, když ho dáš ven.

Paní asi nechce nechat dítě s chůvou ani se vzdát své kariéry no. Já teda vůbec nevím, kdo to je. Možná takhle tráví dvě hodiny týdně a zbytek je doma.

Offline RoSa
10129 příspěvků moje polička 09. března 2024 09:14

TMBK

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 09. března 2024 10:25

Evaeva K paní na fotce jsem se vůbec nevyjadrovala. Myslím je to nějaká poslankyně. To si dovedu představit, sedět a poslouchat třeba intervence. Na přednášku jsem s dcerou taky klidne šla. Ale jinak ani u práce na PC jsem dceru v šátku  neměla, nesoustedila jsem se. Když spala v košiki vedle nebo si později hrála okolo, to jsem taky dokázala odfiltrovat. 
Chapu, proč nekdo s uvazanym ditetem jde na záchod. Ale pro mě je to nemyslitelný. Jsem to vždycky řešila v přestávkách mezi úvahy. Jen jsem psala, ze ne každý, kdo nosí , to praktikuje, jak tu původně vyznivalo. 

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 09. března 2024 10:28

RoSa to je taková skoda, ze je to jen vtip! Ale v diskuzi byl názor, ze to bychom chudákum Slovákům neudělali, když tam mají takových blbů ted moc, posílat dalšího . Tak to mě pobavilo a taky vyvolalo soucit :-D

Offline jerry
11185 příspěvků moje polička 09. března 2024 10:35

RoSa 

Obávám se ale, že tenhle prezent by štandopede vrátili.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 11:09

notna moje děti v šátku vůbec nespaly, takže nebyl problém si je odmyslet, když spaly v postýlce nebo na balkoně.

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 09. března 2024 13:25

jerry

Já čtu  "predent"

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. března 2024 14:11
Reakce na continuity:

A našla jsem teda dnešní fotku matka a kariéra. Ale to by lidovcům asi praskla žilka, kdyby si matka odskočila od plotny do parlamentu..

Joo, takhle sem si kdysi představovala svůj život ... realita byla o dost horší, uspat dítě v šátku vyžadovalo sviznou chůzi a pak sem si nesměla sednout. Pokud nespalo, byl v tomhle věku řev, později zase vylejzalo ven, zkoumat svět ... navíc spalo dost nepředvídatelně, třeba 20 minut a tak. Ze by mi to vyšlo zrovna na hlasování je čirá utopie. Tím vůbec nehaním ten obrázek, asi spíš závidím, protože mě se z něho úplně orosilo čelo, koneckoncu stejně jako z toho lidoveckého obrazku Práce s detma na klíně je zlo! ​

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. března 2024 14:52

Ja myslim, ze ta pani ma nekde vzadu chuvu nebo manzela. Mozna si proste chce uzit blizkost mimnka, co to jde a kdyby se rozplakalo, tak ji ho nekdo vezme a utisi. 

Moje dcery nejradsi spaly na me, me v satku teda. Takze verim, ze to miminko muze spat celou schuzi, protoze ji citi?

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 09. března 2024 17:56

MP Meri

Candance 

Meli jsme v práci koučku, která to tak dělala. Přivezla si na půldenní workshop v Praze ( bydlela někde v Brně) i chůvu a normálně pracovala. Myslím, že asi po měsíci. 

Za mě to teda není nic, co bych chtěla podstupovat, prišlo by mi to i líto, ale když někdo chce, tak proč ne?

Hejtit to rozhodně nehodlám. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:03

Co my vime? Treba ma normalne chuvu a postylku v kancelari, ale dite zeicna potrebovalo blizkost mamy, tak si ho vzala k sobe. 

Na wc jsem s detmi chodila. Kde bych je asi mela nechat, kdyz jsem byla nekde sama a potrebovala si odskocit? Bud byly v kocarku a sla jsem na wc pro hendikepovane nebo pozdeji se mnou byly v kabince. Stejne mi tam porad lezly i doma. 

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 09. března 2024 18:59

Lamicka tomu divení se, že jde dítě s matkou na záchod, taky moc nerozumím. Někde v nákupním centru, nebo v metru jsem brala kočárek vždycky s sebou do kabinky pro handicapované, batolata taky, toho čtyřletého beru ještě teď. Stát ho venku fakt nenechám. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 19:58

Pinot Noir kluci čekají venku od dvou let, nejdřív s kočárkem, pak větráky (na Chodově stál dokonce na té hlavní nákupní chodbě, ale to už jsem se teda bála) a teď zase s kočárkem. Nicméně oni nikam neodchází a ohmatají toho míň než v kabince. Ale taky se nedivím, když si je někdo bere dovnitř.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2024 19:59

Lamicka já si taky myslím, že to tak nějak bude. Pochybuju, že je tam na něj celý den sama.

Offline Pinot Noir
29826 příspěvků moje polička 09. března 2024 20:08

Evaeva možná když jsou dva, u kočárku, tak jo, ale bojím se, že když bude někde stát sám, někdo začne řešit, jestli se neztratil a donedávna nemluvil, že jo... Ohmatávání se nebojím, on se štítí na cokoliv sahat.

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 09. března 2024 20:12
Reakce na Zuzuli:

​No ono tam za mnou to dite chodilo i bez toho satku. Ted uz aspon stoji za  dvermi, ale stejne konverzuje

​Tak já jsem zvyklá se na záchodě zavírat, přes to nejede vlak, jinak bych to nedala Jo,občas tam malej otrapa za dveřma postával a třeba i řval, ale smolík. A nechodící mimino není problém odložit do postýlky, i ohrádku jsem měla...

Pinot Noir 

Já se divím, že někdo je schopnej výkonu, když má dítě přivázaný na břiše Jinak já klidně vydržím půl dne... tak co si pamatuju, spíš jsem musela vyhledat ono útočiště právě kvůli dítěti. Mladej pán byl hrozná citlivka a nevyužil by křoví ani snad jako dvouletej, radši by puknul... a u zřítelnice jsem snad v životě neviděla místní rodiče, že by nechali potomka v tom křoví nebo na trávníku (jak je zvykem u nás a vidím to tu denně - pak nemaj chlapi s odpuštěním vochcávat každej roh, s takovou výchovou). Tam se to prostě nesluší a pamatuju si mnohou horkou chvilku, když jsem hledala aspoň nejbližší mekáč (a to tryskem ).

Jako jasně že i když jsem šla já osobně, tak dítě se mnou, ale rozhodně ne do kabinky. To má asi mladej pán po mně, že nesnese publikum

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 09. března 2024 20:12
Reakce na Zuzuli:

​Tak já jsem zvyklá se na záchodě zavírat, přes to nejede vlak, jinak bych to nedala Jo,občas tam malej otrapa za dveřma postával a třeba i řval, ale smolík. A nechodící mimino není problém odložit do postýlky, i ohrádku jsem měla...

Pinot Noir 

Já se divím, že někdo je schopnej výkonu, když má dítě přivázaný na břiše Jinak já klidně vydržím půl dne... tak co si pamatuju, spíš jsem musela vyhledat ono útočiště právě kvůli dítěti. Mladej pán byl hrozná citlivka a nevyužil by křoví ani snad jako dvouletej, radši by puknul... a u zřítelnice jsem snad v životě neviděla místní rodiče, že by nechali potomka v tom křoví nebo na trávníku (jak je zvykem u nás a vidím to tu denně - pak nemaj chlapi s odpuštěním vochcávat každej roh, s takovou výchovou). Tam se to prostě nesluší a pamatuju si mnohou horkou chvilku, když jsem hledala aspoň nejbližší mekáč (a to tryskem ).

Jako jasně že i když jsem šla já osobně, tak dítě se mnou, ale rozhodně ne do kabinky. To má asi mladej pán po mně, že nesnese publikum

Online Zuzuli
3749 příspěvků moje polička 09. března 2024 20:20

barbucha no my nemeli ohradku, ale ani tu postylku

Dite spalo zasadne nalepene na me, v satku dalo klidne hodinu, v naruci tez, nekde odlozene jen par minut. Od tri mesicu spalo pres den jen dvacetiminutovky v naruci/satku. Celkove moje dite doted moc nespi. A usina dost mizerne. Tak si ho nevzbudim jen proto, ze potrebuju na zachod trauma z toho nejspis nema a nekde venku se mnou chodi do kabinky porad, venku fakt neceka.

Ale ja teda s malym spicim miminkem v satku na brise taky pracovala, bylo to super.