Syn jako mimino neomylně poznal jestli je se mnou v posteli nebo v postýlce vedle postele. Když mu rostly zuby, byla jediná možnost jak se vyspat mít ho u sebe.
Dcera o to naopak nestála, ta byla radši ve své postýlce. U ní se
Syn jako mimino neomylně poznal jestli je se mnou v posteli nebo v postýlce vedle postele. Když mu rostly zuby, byla jediná možnost jak se vyspat mít ho u sebe.
Dcera o to naopak nestála, ta byla radši ve své postýlce. U ní se
Od fotky političky s miminem v šátku se debata posunula někam jinam a máme tady takové pěkné vlákno - bylo by prosím možné se tam přesunout?![]()
Karja oni to od tří let už přestali potřebovat, do té doby židle nestačila
Ale mladší spí pořád v takové větší postýlce se šprušlemi
barbucha podepisuje se pod názor k fotce poslankyně s miminem. Opravdu by se oni bez ní a ona bez nich na pár měsíců neobešli? Nechci to dal rozvádět, ale prostě nechápu. Ta fotka je jak ty lidovecky.
jerry sorry, musela jsem...ale souhlasím,že popisování spacich i jiných návyků děti patří do jiného vlákna.
A tohle už jste viděli? 

999nejhorší na tom je, že to Babiš vůbec nepopřel, ale snažil se vysvětlovat proč to poslal. To je strašné. ![]()
Učil se od STB a pak od Mrázka, žejo![]()
Alenka, to je taky matroš Šéfku klubu Alenu Schillerovou více „děsí“, že média konverzaci zveřejnila.
continuity mne je fakt zle pri predstave, ze by tahle skvadra mohla v pristim obdobi vladnout.
jerryjasně soukromí vlastníka je nejvic. Soukromí děti politických oponentů je k prodeji. Nedám jsem toho smajlíka, ač bych moc chtěla.
999 A tohle má podporu 40%! ![]()
999 kdyz jsem to cetla, tak mi bylo zle.
notna Myslím, že i po tomhle hnusu mu žádní voliči neubydou :-(.
999 co to proboha je? I když vlastně, nepřekvapilo ![]()
notna Myslím, že i po tomhle hnusu mu žádní voliči neubydou :-(.
Taky si myslím. Jeho voličům jsou takové praktiky určitě sympatické. O to je to ještě horší. Tolik lidi s takovým smyšlením. Děsivé to je!
andulka01 Mně teda prekvapuji ty reakce spolustraníků, jak ho brání!?!
999 no, internetama zni neco ve smyslu "A kdyz se pred volbama vostouzela Babisova rodina a deti, tak to nikomu nevadilo, tak co jako ma bejt?" Nejak zapominaji, ze synka v tech svych kauzach vytahoval Babis sam a jeste tusim na nej prisahal, na jeho zdravi, ze nelže. Ta jeho volicska zakladna je fakt extra material.
Kokoska O to víc mě to celé děsí...
Lidi mají hrozně krátkou paměť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.