Pinot Noir většinou stáli hned před kabinkou, takže jsem si s nimi normálně povídala. Myslím, že u dítěte před záchodem je jasné, na co čeká
Na tom Chodově to teda bylo blbé, milión lidí, ale on se šíleně bál těch fukarů na ruce, to by se mi tam normálně počůral. A já fakt musela, čekala nás dlouhá cesta metrem domů.
Aktuální česká politická situace
Zuzuli to je neuvěřitelné, jak jsou ty děti rozdílné. Kluci v šátku ani náručí neusnuli snad nikdy, mimino hned po narození jo, ale teď v nosítku neusnul, i když jsem šla už v době spaní. Po příchodu jsem ho rovnou šoupla do kočáru a byl v minutě tuhý![]()
barbucha tak to dítě, co čůrá před stavovským divadlem na kanál, je moje
Má panický strach z větráků a všech podobných otvorů ve zdi.
My neměli ohrádku a do postýlky jsem ho dávala jen spát. Na WC se mnou chodili do roka a půl zhruba, když nebyl nikdo doma, ale my ho máme spojené s koupelnou, tak se tam přehrabovali v nějakých gumičkách a tak. Ale vždycky jsem šla napřed, tak to chvíli trvalo, než postřehli, že jsem pryč a doběhli za mnou ![]()
Candance Jojo, přesně taky si to myslím taky, že ho tam kam jen tak na vyspani, aby byly taky spolu. A není to ta premiérka z NZ? Ta nějak zvládla i kojení, tak tam ji ho asi taky museli nosit, do práce
Evaeva mme u mych deti prislo, ze je jakekoli uspavani rusilo. Nejjistejsi bylo je odlozit a nechat v klidu, syn asi v roce navic vyzadoval prikryt oblicej malinkym detskym kapesnickem.
A kde to dítě spalo v noci? Pořád s váma?! To bych nedala... ráda jsem se občas válela s miminem, to jo, ale já se hrozně v noci vrtím a převracím a roztahuju, obávala bych se že ho zalehnu nebo aspoň praštím, když tvrdě usnu. A ohrádka byl nejlepší vynález, měla jsem takovou tu síťovou se dnem - když jsem vařila, byla v kuchyni, když jsem žehlila, byla u prkna... dítko furt se mnou a nemusela jsem jedním okem švidrat na práci a druhým na něj. S nosítkem jsem se tyhle věci bála dělat, to nešlo.
Kokoska já je pak různě hladila, když se začali víc hýbat, ale v náručí mámy se očekávala legrace. I mimino to tak dělá. Když je unavený, vezmu ho do náruče, chvíli ho ještě nosím a když začne pobrekávat i na rukách, je čas dát ho spát. V kočárku je pak kolikrát tuhý okamžitě, ani zadrncat nemusím.
barbucha svoje dítě nezalehneš, pokud nejsi pod vlivem něčeho. Já to teda taky nemám ráda, ale pokud by to byla jediná možnost, jak se vyspat...
barbuchaMy spíme s dětma dodnes! Vyspím se teda skvěle, obcas slyším ,,přikrejt,, a bleskově vykonám, jedním pohybem a spím dál. Ta starší už by to teda zvládla sama, jen chudák musí počkat až ji matka zaridi pokojíček, ale u té mladší bych se nalítala. Mně osobně se tak spí úplně skvěle, manželský život netrpí, já právě nerada spim se sambem, jako to je fakt hrůza, on se nevrtí, on se přehazuje, jak je těžkej, tak normálně se úplně vzbudíš z toho, chodí v noci na záchod a nebo když nemůže spát čumí do mobilu nebo se týká různe plouží domem ..a já nevím, asi mám citlivé spaní, prostě mě to budi všechno. On pak bude spát na gauci nebo bude mít vlastní pokoj já už ho na spaní nechci:D. S dětma je to paráda!
Občas se stalo, že jsem musela s dítětem spát, někde na návštěvě a tak, ale ráno jsem byla vyřízená protože jsem oka nezamhouřila. Ono se vrtí i to mimino... Jak já jsem ráda, že mám teď ložnici konečně jen úplně sama pro sebe, prostě asociál, co chceš ![]()
No jo, přikrejt. Já přikreju, ale pak hodinu neusnu!
Karja tak tohle mně nevzbudí. My sdílíme lože a já ráno ani nevím, kolikrát byl u starších dětí
Je to teda oboustranný.
barbucha mně nevadí spát s dítětem, pokud máme dostatečný prostor, ale když přibyde do naší postele třetí, byť mini, člověk, nadšená nejsem. Ale kdyby jinak celou noc řvali, tak bysme se podle toho zařídili, no.
barbucha Ja jak nemusím vstát, tak mi to nevadí, to fakt hned usnu. Taky někdy spím celou noc v kuse, ale moje děti ,když spí tak spí, nevrtí se nebo tak. Naopak když někdy nemůžu usnout, tak se soustředím na jejich dech. Nevím no, pak si asi budu na spaní půjčovat nějaký dítě od sousedů bude to po těch letech velký nezvyk!
Kokoskamně jednou muž ve spaní praštil
kam se na to hrabe chrápání. Ale pořád jsem ještě ve fázi života, kdy se líp vyspím, když vedle mně je.
Společná deka je zlo!
Karja
na to spaní s cizími dětmi pozor
Moje děti do tří let po posteli šíleně rotovaly, normálně se točily jakoby okolo pupíku, ne z břicha na záda, na dovolené jsme museli vozit zábrany. Mimino už to taky dělá, ale zatím to zvládl jen o 45 stupňů.
barbucha no dodnes spi s nama
ma vlastni pokojicek, postel s ruzovymi nebesy, povleceni vlastniho vyberu... Ale i kdyz se nahodou nekdy rozhodne, ze tam pujde vecer spat, nejpozdeji ve dve ji mame zase u nas
aale s ohledem, ze usina stejne pozdeji nez ja, nejdriv v deset, velmi ocenuju, ze se jen se mnou odebere do postele a ja muzu v klidu usnout. Ne nekde cekat, az konecne zabere a jit pak do sve postele.
Evaeva tak moje dite uslo v kocare poprve asi ve dvou a pul, kdyz jsem musela po operaci kocar vytahnout. Jako miminko v nem silene rvala, musela do naruce a pak obcas se ji povedlo spici do kocaru vratit. Ale ten pak nesmel zastavit. Asi tak prvni dva tri mesice jejiho zivota. . Takze jsem se na kocar brzo uplne vykaslala, tahat se s nim vecne prazdnym treba do tramvaje mi za to fakt nestalo. Polozit do postylky, ze usne sama, to taky nikdy nefungovalo. On ji ten satek/nositko pomahal se zklidnit, jak ji znehybnel. Pak usinala rychle. Jeste vic jak ve dvou letech jsme ji tak uspavali, kdyz byla pres den uz moc unavena, to pak jinak nezabrala.
Zuzuli já vím, moji to mají naopak. Ale od sedmi měsíců toho v kočáře taky moc nenaspali, potřebovali postýlku (aby mohli rotovat
)
Evaeva My máme zábranu taky. Taky rotují do kolečka...ta starší to už nedělá, ale taky spí u zdi, ale když spí normálně na 90 posteli, tak ji tam dám židli, to by spadla jinak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články