Archivářka No, nejhorší podle mě je "Česko, pro tebe všecko".![]()
Za to by Burešovi měli sebrat jeho miliardy, a nebo ho rovnou zavřít.
Archivářka No, nejhorší podle mě je "Česko, pro tebe všecko".![]()
Za to by Burešovi měli sebrat jeho miliardy, a nebo ho rovnou zavřít.
Atentát na Fica?
No tyjo.
andulka01 teda taky zírám, co se to na Slovensku děje
andulka01 Aby to nebylo jako Bendig s moukou. Bych se nedivila, kašpar jeden.
Kan jako že si někdo nechá dobrovolně prostřelit břicho?? ![]()
Ako normálne neviem čo teraz....
slniecko ja tak podobne. Každopádne, toto nie je dobré...
Já som úplně v prdeli, co je dnes za den.
carries súhlasím, bojím sa, že napätie v spoločnosti sa ešte zvýši. A prispievajú k tomu aj niektorí politici z koalície.
andulka01 Aby to nebylo jako Bendig s moukou. Bych se nedivila, kašpar jeden.
tvl nechces to smazat? Divala jsem se do onlinu v mediich, co se vedeli v 16:30, kdy jsi tenhle komentar napsala... a uz vsichni vedeli, ze je ti vazny. Neztrapnuj se, prosimte, a smaz to
Atentátnik v minulosti odsudzoval násilie, som šokovaná, zdesená, bojím sa ďalšej eskalácie. Kvôli politike sú rozhádané rodiny, agresivita na každom kroku, hnev, nenávisť. Neviem, čo bude, vlastne to nedokážem ani spracovať, hrozné...
razorblade Zajímavé je, že jsem to psala své slovenské kolegyni a její první reakce byla
"Podľa mňa je to blbosť, teda nestalo sa to" ...
Až když si pustila zprávy, tak uvěřila.
razorblade tak tahle osoba se tu dlouhodobě projevuje jako pizda, tak tohle to dovršilo.
Sorry všem outlocitným, ale jinak to napsat nejde
tvl nechces to smazat? Divala jsem se do onlinu v mediich, co se vedeli v 16:30, kdy jsi tenhle komentar napsala... a uz vsichni vedeli, ze je ti vazny. Neztrapnuj se, prosimte, a smaz to
Hele asi nechci. On si nad tím ještě někdo zaonanuje a uleví si.
Mermaid tak tohle ale nutný snad nebylo... ![]()
mě v první chvíli taky napadlo, té je to fejk, než byly dostupný aktuality.
andulka01 nu... v 16:30, kdy byl ten prispevek napsan, uz bylo dost informaci, vcetne fotek a videi. Fakt si ho mohla odpustit :/
razorblade ale já nejsem ve sporu s tebou. Ráda bych vymínila tu pizdu od Mermaid , což je dle mě zbytečný atak.
Samozřejmě že takovýhle útok na kohokoli je děsný a naprosto ho odsuzují, ale pravdou je, že to Ficovcům neskutečně nahrálo. Viz.ta příšerná vládní tisková kdy za to může opozice a liberální novináři. I když ten co ho napadl je protiromsky, rusofilní kotlebovec. Fuj. Je mi z toho úplně špatně
Je to strašně strašný. Slovensko, drž se.
rysamonaFico po volbach říkal, že bude někdo z vlády zastřelen. Babiš po prezidentských volbách na tiskovce taky mlel, že se na něho chystá kompro ohledně milenky a ejhle, odluka. Je mi z toho úplně šoufl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.