prďolalepšie by som to nenapísala. Naprostý súhlas.
Aktuální česká politická situace
prďola perfektne napsano![]()
no a ja mam navic obavu, ze ty extremni ciny vyvolavaji vzdy odezvu ve forme zprisneni ruznych bezpecnostnich opatreni "v nasem zajmu" (=cenzura, sledovani..) coz zase vyvola vice odporu a tak dokola![]()
Ja to tady odlehcim jednim postrehem z internetu... neda se rozporovat![]()

tak Slováci jsou fakt hustý, to víme
razorblade jojo, mrk mrk tón, to je přesný
viktorka_od splavu nezdalo se mi to nepodstatny, jen tak nejak jak pise razorblade. Ja se za nej fakt stydela, nedelalo mi dobre ho jen poslouchat. Proto ten "dedek", proste to nebyl muj prezident, i kdyz hlava statu.
razorblade tak ono ve filmech taky stoji ochranka tesne u te vyznamne osoby, pripadne se vrha do strely, ne ze necha vystrelit 4x.
Kokoska no, co jsem cetla experty, tak se zachovali trochu jak ochranka z wishe![]()
Ja to tady odlehcim jednim postrehem z internetu... neda se rozporovat
![]()
Ale toto sedí ako ehm na šerbel....si pamatam ako prebiehal poziarny poplach v nemeckom hoteli a ako v slovenskom penzióne a o tom poplachu v penzióne by sa dal napísať fejtón![]()
slnieckoľudia boli v šoku, môžu "zamrznúť", tak to vysvetlil psychiater.
milacka jenže pravé proto se mají dělat ta srandovní cvičení požární ochrany, aby aspoň personál nebo učitelé "nezamrzli".
nevim, kam s tím: koukali/y jste na Bohdalku? je to v archivu
RoSaneměla jsem na to dnes sílu, ale chci si to určitě pustit.
https://dennikn.sk/minuta/4001408/
Akože mohol by upesniť ktoré zahranučie to je
....
Ale ľudia, ja už začínam byť v nervovom stave, že sa bojím pustiť decko do školy...![]()
slniecko Klid. Mně připadá, že vaši politici naschvál pouští na lidi hrůzu, protože se především bojí sami o sebe. Co by to mělo za smysl - napadnout nemocné či studenty? Tolik pošuků mezi lidem snad není...
Viděla jsem a jsem z toho závěru na rozpacích - jakože lhát se může, když to má bohulibý účel?
Nějak nevím![]()
O tom, že je to inspirováno skutečným příběhem, samozřejmě vím.
jerry Skutečným? Já někde četla, že je to vymyšlené. Tak teď váhám si to pustit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články