MP Marge dvě strany...tady máme bizár z několika
Aktuální česká politická situace
MP Marge no to si myslím... ze to bude volba nevolba a s výsledkem bude málokdo spokojenej
a moc díky za vysvětlení a vhled do situace
Vůbec z té Olympiády nemám dobrý pocit.
andulka01Začala na dráze...
Jediné pozitivum vidím čistou Seinu, jinak asi všechno špatně. A russáci k tomu.
Vůbec z té Olympiády nemám dobrý pocit.
Ani já ne, už dlouho a dnešek to tedy vyšperkoval
Bojím se, co bude dál.
Já se z toho dona Pabla už fakt poseru. Nemoh by ho nějakej jinej mafián konečně uškrtit?
barbucha Blažek je neuvěřitelná ostuda této vlády. Je mi z toho fakt smutno.
Mě by zajímalo, co na toho Fialu má... že si ho furt drží a bude držet, i kdyby mu ten všech hajzlů futrál přejel babičku a eště na ni zacouval...
barbucha přesně...
barbucha Já si myslím, že má tak trochu něco na všechny a v souvislosti s tím je zběhlej s vybíráním výpalnýho pro stranu s vládu, rozuměj ods
On je ten článek poněkud zavádějící, resp. chybí v něm zásadní informace do skládačky - že don Pablo je mafiánů futrál, o tom žádná. Že za svoje celoživotní působení v justici má kontakty a informace, o tom taky žádná.
Ale exekutorova partnerka-soudkyně pouze využila svého práva zaručit se za jakoukokoliv osobu (že v tomto případě musela mít hodně silný žaludek, resp, silné majetkové zájmy, o tom taky žádná). Ale tu záruku posuzoval konkrétní soudce, který ji akceptoval a exekutora z vazby pustil. A o tom není v článku jediná zmínka.
Ministr má dost omezené možnosti, co s tím (ono by to mohlo zavánět omezováním soudcovské nezávislosti a na to jsou soudci hodně hákliví), toho si je evidentně vědoma i Marvanová. Ale každopádně ten text Blažkova odmítavého dopisu Marvanové je formulován hodně nešikovně (pokud to tedy není citace z usnesení o propuštění z vazby - což pravděpodobně i je).
Hele máš pravdu že se s tím nedá nic dělat a zákon zřejmě překročen nebyl a všechno je prakticky dle práva a bla bla bla... jen to prostě a jednoduše strašně smrdí ![]()
Jasně, že smrdí.
Ale taky na každou svini se vaří voda...doufejme, že v tomto případě se již přibližuje k bodu varu.
Orbán ![]()
Ale podívejme!
MP Marge
"Český prezident Petr Pavel a jeho slovenský protějšek Peter Pellegrini v městě Cedar Rapids v americkém státě Iowa 27. září odhalí zrenovovanou hodinovou věž ve stylu pražského orloje.
Na Facebooku o tom informoval ředitel Českého centra v New Yorku Miroslav Konvalina.
„Z New Yorku budeme spěchat do Iowy. Prezidenti Česka a Slovenska se sejdou u nového orloje v srdci Ameriky,“ uvedl Konvalina v popisku k pozvánce na slavnostní odhalení zrenovovaných hodin u Národního českého a slovenského muzea a knihovny v Cedar Rapids. Muzeum na svých webových stránkách píše, že odhalení hodinové věže postavené v roce 1995 se uskuteční u příležitosti 50. výročí založení muzea. Akce bude přístupná veřejnosti." .....
Ginevra No tak to cumim ![]()
Dekuju za sdileni, vubec jsem o tom nevedela, a na takove slave prece nemuzu chybet!
No právě! ![]()
MP Marge to teda nesmíš! A ještě tam budeš mít i orloj![]()
Tady vidíš, že na Parfu se ví úplně všechno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články