MP Marge proč by to byl i s Kamalou průser, kdyby vyhrála ?Tak nějak jsem doufala, že její výhra by byla výhra. Nebo co je s ní za problém?
Aktuální česká politická situace
Moje maminka (76 let) na billboard "Vrátíme vám, co vám Fialova vláda vzala" v Plzni připsala velkým tlustým fixem "Babiši, Babiši, vidí tě Nejvyšší." Bohužel jsem se tam ještě nedostala to vyfotit.
notnaosobně si myslím, že zrovna Grolich to má v kapse.
Držím vám palce i ve volbách.
Archivářka mamince ![]()
Ale bacha na to, poškozování těch volebních plakátů je nějaký přestupek nebo dokonce trestní čin. Tak dál upravovat, ale moc o tom nemluvit.
baltik Čekala jsi, že tam napíší, rozdáme peníze, který nemáme? :-)
continuity Už jsem byla tolikrát optimistická u voleb a pak hleděla jako puk. Už očekávám to nejhorší.
Archivářka Maminka je teda vtipná a rázná žena!
Ale bacha na to, poškozování těch volebních plakátů je nějaký přestupek nebo dokonce trestní čin. Tak dál upravovat, ale moc o tom nemluvit.
Náš archiv sdílí barák s Policií ČR, kde jsou cely předběžného zadržení. Donesla bych jí svačinu.
My jsme měli docela vtipnou diskuzi na místním Fb před nějakou akci, jak by šlo vylepšit ty předvolební stojany, které zasahovali do prostoru (zaboru) vyhrazeného pro tu akci.
A už na základě té diskuze byli organizátoři formálně osloveni, že takto teda ne a o tomto se ani nezertuje.
Archivářka continuity mamince
ale pozor, je to poškozování cizí věci
notna no nechapu, jak by mohli technicky neco obcanum vracet, tak jsem byla zvedava, jak to tam popisou a nemaji tam o tom ani carku :)
baltik Budeš se muset jít zeptat osobně na nějaký meeting ![]()
notna to bych asi nedala
To je fakt boží. Našla jsem to na FB a pustila snad už desetkrát ![]()
Ani nevím kam s tím, ale Izraeli se nějak povedlo infiltrovat do sítě Hizballáhu a odpálit jim pagery. To je výkon srovnatelný se stuxnetem, kdy počítačovým virusem oddelali centrifugy ja obohacování uranu, což byla služba celé planetě.
Jen doufám, že tam není moc civilních obětí a že se ještě dožiju toho, že vyplave na povrch jak to udelali. Dost by mě to zajímalo.
continuityPřesně jsem před hodinou nad tím dumala, zda to sem mám napsat, zda někdo třeba že zahraničního tisku nemá víc info. Jako husté, husté, husté.
Karjajá koukám na osint na Twitteru, řekla bych, že to bude jak se stuxnetem a to trvalo cca pět let než to vyplavalo na povrch. Izrael se k tomu nikdy nepřihlásil. Oni o tu slávu zas tolik kdoviproc nestojí. ![]()
https://x.com/Osint613/status/1836046946978402426?t=reEJ3oFgJhATGlX5Ze3OSg&s=19

continuity :D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články