Započala likvidace tchoroviste. ![]()
Jako přes pátou oběžnici Neptuna, vyrábějí tam stavební uzávěru, co je nahovno signál pro všechny další potenciální petiční stánky, ale i tak nám tak nějak radost.
Započala likvidace tchoroviste. ![]()
Jako přes pátou oběžnici Neptuna, vyrábějí tam stavební uzávěru, co je nahovno signál pro všechny další potenciální petiční stánky, ale i tak nám tak nějak radost.
barbucha krasna myslenka!
prďola já si myslím, že tohle "zakážou mi jezdit autem" jde napříč věkovým spektrem
Evaeva to určitě!
proto se Turkovi dařilo zvednou k volbám voliče přibližně stejnoměrně rozložené z celé republiky. A jak je to namachrovaný hňup s EQ vodoměrky, tak ani náhodou není blbej.
prďola Co prosím myslíš, to zhoršení ekonomiky prostě W?
Já to vidím černe, jeden můj kamarád, vysokoškolák dál v neděli nějaký příspěvek, ohledně toho, jak dlouho ten Američanům trvá sečíst volby. Má červenej diplom ten kluk, manažerskou pozici a cituje na Twitteru Orbána. Je konec prostě:D.
Přijde mi hezké, že se paní prezidentka Čaputová přijela rozloučit do Prahy. Oběma to moc sluší.
Mají to tak dohodnuté, Slovensko a Česko - prezident opačného státu na začátku a na konci svého období přijede na návštěvu.
Těš se, za chvilku je tu Pellegrini.![]()
Karja Ti ekonomové tím označují tvar grafu, kterým podporují svoje argumenty - buď U, tj. výkonnost ekonomiky, inflace, apod. se jednoduše odrazila ode dna a vracíme se do "normálu", nebo W, tj. sice jsme se odrazili ode dna a ekonomika začíná pomalu šlapat, ale ještě není všem dnům konec, my si ještě o to dno jednou štrejchnem.
A když si tyto predikce dám do souvislostí s nadcházejícími volbami do parlamentu, tak je mi z toho šoufl ![]()
Sweet Potato No tak současná omladina bude za 5 let určitě trochu jinde, ale nějaká omladina s podobným pohledem na životní potřeby (jako "... oni mi zakážou jezdit autem" který jsem si předělal ze starýho favorita... ) tu bude vždycky.
A jak tak poslouchám různé ekonomy s varující predikcí zhoršení ekonomiky (protože W), která bude generovat hromadu nespokojenců i z řad dávno dospělých, tak bych pomalu začala mít obavy o příští parlamentní volby
Pomalu? I ty optimisto!
Já nemám obavu, já jsem si jistá že to bude průser. Protože Fyjala nás ožebračil a Babiš nám dá fšecko zpátky! A to už se ví tak od druhýho dne od voleb!
A protože naši vší voliči jsou takoví jací jsou, otázka proč musí Fyjala šetřit je ani nenapadne. Resp. je to nezajímá. Tak co asi můžeme čekat...
barbucha ja se povazuji za docela pricetnou, volila jsem Spolu, ale to co predvadi se mi taky nelibi. Uplne me desi, jak dalsi volby dopadnou, ale divit se nebudu. A ma to tak plno lidi kolem me.
Nevím co předvádí, spíš se mi zdá že nic... ale na druhou stranu je nevidím jako spolek kouzelníků, tak od nich nečekám žádný kouzla a čáry, natož zázraky. O obveselování voličů ani nemluvě (no zábavný fakt moc nejsou
).
Pořád teda větší problém vidím v tom elektorátu anžto se obávám, že i kdyby měl Fyjala každej večer zábavnej pořad v televízi, uváděl mu ho Pepík Dvořáků s Leošem Marešem a každej divák by měl nárok na doručení basy ležáku zdarma, tak má smůlu protože náš Andrej...
Evaeva Toho magora Turka volila známá (VŠ automatizace řízení, žádný blbec, věk přes 50), která podle mě ani nemá řidičák. Co na to říct?
Pomalu? I ty optimisto!
Já nemám obavu, já jsem si jistá že to bude průser. Protože Fyjala nás ožebračil a Babiš nám dá fšecko zpátky! A to už se ví tak od druhýho dne od voleb!
A protože naši vší voliči jsou takoví jací jsou, otázka proč musí Fyjala šetřit je ani nenapadne. Resp. je to nezajímá. Tak co asi můžeme čekat...
Po výsledcích voleb vždycky přestávám mít ráda lidi.
barbucha no to nic je mozna prave ten problem :( vim, ze to maji tezke, statni pokladnu rozdal Bures za covidu, prisla valka... a ze jsou slusni a reprezentativni asi nestaci. Volit budu rozumem, ale zklamana teda jsem.
barbucha No já furt doufala, že ta zvedající se ekonomika v době kampaně jim bude hrát do karet a udělá za ně ty "předvolební ohňostroje", který oni ani náhodou neumí. A vono prdlajz! ![]()
Po výsledcích voleb vždycky přestávám mít ráda lidi.
No, já spíš ještě míň ![]()
Na to si stěžuje spousta lidí, i jejich voličů (jako ty), ale já si fakt myslím že i kdyby metali kozelce na Václaváku tak by to nebylo - vzhledem k pěkně napůl rozdělený společnosti - moc platný.
Jen si vem, kdyby se Fiala (a spol.) jakože poučil a začal chodit mezi lidi jako ten Babiš, za důchodcema apod., prostě přitvrdil v kontaktní kampani až na dřeň... dyk by ho většinou vypískali protože von je ten yntelektuál kterej se povyšuje nad prostej lid - patrně už tím, že mezi ně chodí, elitář jeden
Prostej lid je zkrátka prolezlej komplexama a stihomamem (každej se nad něj vyvyšuje a chce ho nějak obelstít! od souseda až po premiéra) a Babiš, kterej vypadá a mluví jak idiot, je mu holt tak nějak bližší, stejně jako byl Zeman.
A kdo si všimne zvedající se ekonomiky, když Bureš s Schillerkou neustále kvílej o ožebračování národa?! Nějaký ekonomický přehledy pro ukrácení dlouhý chvíle nikdo nečte (já teda taky ne)... ale že se zdražily rajčata či erteple a zvedly daně z nemovitosti, toho si všimne každej. Tak vidíš, Andrej s Alenkou měli zase pravdu!
barbucha Já chci svoje bábovičky...!
Chjo! Tak budu muset zapracovat na svoji duševní rovnováze a odolnosti ... a předzásobit vinotéku ![]()
Lamicka
Na to si stěžuje spousta lidí, i jejich voličů (jako ty), ale já si fakt myslím že i kdyby metali kozelce na Václaváku tak by to nebylo - vzhledem k pěkně napůl rozdělený společnosti - moc platný.
Jen si vem, kdyby se Fiala (a spol.) jakože poučil a začal chodit mezi lidi jako ten Babiš, za důchodcema apod., prostě přitvrdil v kontaktní kampani až na dřeň... dyk by ho většinou vypískali protože von je ten yntelektuál kterej se povyšuje nad prostej lid - patrně už tím, že mezi ně chodí, elitář jeden
Prostej lid je zkrátka prolezlej komplexama a stihomamem (každej se nad něj vyvyšuje a chce ho nějak obelstít! od souseda až po premiéra) a Babiš, kterej vypadá a mluví jak idiot, je mu holt tak nějak bližší, stejně jako byl Zeman.
Vidím to stejně, neumím si představit, že Fiala chodí mezi lidi. Ale když nepřijdou na pořádnej způsob, jak voliče přesvědčit a jak víc zviditelnit, co se jim povedlo (a myslím, že nepřijdou), je to prostě průser, ty další volby.
barbucha dyt ono by stacilo, aby nezklamali svoje volice, nemusi ziskavat babisovy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.