barbucha Mám hotovo... ![]()
![]()
Aktuální česká politická situace
barbucha dyt ono by stacilo, aby nezklamali svoje volice, nemusi ziskavat babisovy
presne!
barbucha kozelce a ohnostroje jsou na nic, takhle kdyby rozdavali petitisicovky jako Andy a slibili nizsi spotrebni dan na pívo a cigára a prestali strasit budouci duchodce, to by bylo!
barbucha no to nic je mozna prave ten problem :( vim, ze to maji tezke, statni pokladnu rozdal Bures za covidu, prisla valka... a ze jsou slusni a reprezentativni asi nestaci. Volit budu rozumem, ale zklamana teda jsem.
Ja jsem taky volic Spolu, ale ne proto, ze by Fiala a spol. byli tak dobri, ale bohuzel vsechny ostatni alternativy v techto volbach pro me byly jeste horsi nez Spolu.
A potom co maji ve vlade Blazka si nemyslim, ze jsou slusni, takze zbylo to reprezentativni.
A neni to jenom o penezich, odvolat Blazka by statni rozpocet nerozhodilo, snatky osob stejneho pohlavi taky ne, ty vazby na Alianci pro rodinu, mlzeni kolem CEZ a vytesneni minoritnich akcionaru, atd.
barbucha ja se povazuji za docela pricetnou, volila jsem Spolu, ale to co predvadi se mi taky nelibi. Uplne me desi, jak dalsi volby dopadnou, ale divit se nebudu. A ma to tak plno lidi kolem me.
To je přesné. Co mohli, to pokazili.
Černá kočka tak přesně
Hm, a kam půjde jejich zklamanej volič? K Babišovi apod. snad ne
Babis uz se ocuchava s Motoristama, nekde jsem to cetla, ale nedokazu to dohledat. A jeste Stacilo by se mohlo hodit, protoze to prece nejsou komunisti, ale vlastenci, a pokud se necha zase podporovat tema "opravdovyma" komunistama...
Černá kočka no souhlas. K tomu jeste pridam, ze jsem malem omdlela, kdyz jsem se dozvedela, ze namestka MF dela Roman Binder. Zacinal se mnou v PR agenture, byl ambiciozni, schopny, ale taky dost lezl dulezitym osobam do zadku. Tim myslim hlavne majitele agentury. Ten se prateli s Martinem Romanem, byvalym reditelem CEZ, roky jim dohazoval ksefty. Takova nahodicka.
Započala likvidace tchoroviste.
Jako přes pátou oběžnici Neptuna, vyrábějí tam stavební uzávěru, co je nahovno signál pro všechny další potenciální petiční stánky, ale i tak nám tak nějak radost.

zas tak dlouho ta radost netrvala...
Don Pablo s tou svojí exekutorkou, kámoš Nejedlýho a podobný verbeže (a Fialy
) mi tak strašně leze na nervy, že bych Spolu nevolila ani v bezvědomí, natož "rozumem". Rozhodně ne dokud ten křivák drží Fialu v hrsti. Já je teda nevolila ani předtím, jakkoliv uznávám že to byla ta snesitelnější varianta.
S kým se očuchává Babiš mě moc nezajímá, a nemělo by ani "zklamanýho voliče". Snad není Spolu jediný na světě... resp. v našem rybníčku.
OliveOylani mi nemluv ![]()
Ja sa strácam....to je TEN Turek ku ktorému pôjde Otík po žních?
tenhle rozhovor tu byl?
Hlas na poušti, kde bez politické korektnosti diskutovali politický a ekonomický komentátor Ondřej Tesárek, spisovatel a marketér Jakub Horák a bezpečnostní analytik Milan Mikulecký
Nebylo, a plným právem ![]()
dzizisketa ty jsi to dala? celý? ![]()
Schvalena korespondencni volba! V EU jsme byli predposledni, kdo ji zavedl, ovsem opozice to vidi jako utok na ustavu a asi konec demokracie.
Kokoska no konečně
Kokoska No sláva! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články