Aktuální česká politická situace
andulka01 Hihi

A tohle mě dnes pobavilo. To bude v těchto kruzích divení po parlamentních volbách.

Biden odstoupil z voleb.
Sweet Potato na rade je teraz Trump. Jeden lepší od druhého![]()

slniecko jsem dnes četla komentář:
- proč Bůh zachránil Trumpa před smrtí?
- aby mohl prohrát ve volbách se ženou.
continuity kéž by
AprilTwelve Mno... Ja ji za prezidetku fakt nechci!
MP Marge povídej! tady se o ní toho moc neví...
AprilTwelve Mno... Ja ji za prezidetku fakt nechci!
fakt Trump lepší? nehodnotím... jen se ptám? Me on přijde prostě jako Babiš s mnohem větším dosahem... ale beru to jen velmi povrchně.. nijak jsem to do hloubky nestudovala. Škoda že je to volba ve stylu "vyberu to menší zlo".
MP Marge Napiš nám tu svůj pohled. Zajímá nás to. Já o ní doteď moc nevěděla, dnes slyšela nějaké základní info na českém rozhlase.
Damy, to, ze jste o ni neslysely, je prave ten problem! Mela ctyri roky na to se jako viceprezidentka zviditelnit, coz neudelala. A kdyz se obcas nekde objevila a neco zahlasila, tak to byl vetsinou problem. Jako treba tenkrat, kdyz na Floride meli ty nicive povodne. Stovky lidi bez domova, ztraty na zivotech - a ona tam prijela oznamit, ze zadny strach, vlada za vami stoji, poskytneme penize na nove bydleni a socialni sluzby - ale pozor! Jen Afro-Americum, cimz zasadime zdrcujici ranu syatemickemu rasizmu ![]()
Jako o mne se vi, ze ja uz Demokraty nevolim a chci konzervativniho prezidenta, ale i moji pratele, zaryti Demokrate, jsou z ni rozpaciti, prave proto, ze zatim neudelala nic, co by nekoho presvedcilo, ze na to ma.
fakt Trump lepší?
Hele, mne prijde, ze pruser to bude tak jako tak ![]()
Trumpa nepodporuju - kdyz rikam, ze chci konzervativniho prezidenta, tak tim rozhodne nemyslim oportunistu s narcistickou poruchou osobnosti.
Ackoliv, jak rika kamarad-anarchista, oni jsou takovi vsichni, jen Trump se nepretvaruje ![]()
MP Marge ja hlasim, ze jsem o ni slysela poprve v roce 2020 a od te doby o ni pravidelne vim z medii. Navic nosi pekny boty.
Do politiky USA vidim malo, sleduje to vic muz, ale neni to to zcela neznama osoba.
Nas asi nejvic desi, jak se dotkne vitezstvi Trampa Evropy.
Lamicka To se vam nedivim. Trump je nevyzpytatelnej!
MP Marge nedivím se, že nechceš ani Kamalu ani Trumpa, ale máte tam něco lepšího na výběr? Kennedy asi šanci nemá?
Kokoska Moc to nevypada, no ![]()
Je to bizar. Takova velka zeme, a ani jedna strana nedokaze vyprodukovat kloudneho kandidata
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články