Karja ha tak pojdete ku mne. Ja vas zamestnam ![]()
Aktuální česká politická situace
razorbladeTo máš pravdu, však se na Rusa připravují víc my. Ale jestli, tak ho tam budou mít dřív.
Janulik03 Já ne. Já tady zhasnu ![]()
Neznám tvou lékařskou dokumentaci, ale nezahrávala bych si s tím, že pro jejich porodní politiku jsi moc stará. Ted v nejlepším věku, co jsme! To by právě chtěli, takový nový slovany, západní slovanský mix!
Janulik03 |:-D V kuchyni. Nedávno říkal kámoš, že k jeho bráchovi se nechce nastěhovat přítelkyně z Prahy. Jakoby k nám na maloměsto. A já říkám "aha a odkud pochází"? A on " ze slovenska, jakejkoliv pohyb je dobrej". (to je vtip, nekorentkní).
Karja
no záleží od pohybu
Janulik03NO, na západ mi tam vypadlo:-D.
Karja ahhhhaaaaaa, no na sever je zima, na juh uz moc teplo.
prďola
Muz tam zil a pracoval, nesli bychom do neznameho. Ted ma zase svoji "depku" jake je to tu hrozne, tak mi posila nemovitosti. Nektere jsou fakt pekne a za velmi dobre ceny. Nemit tu starnouci rodice, asi bych si zivot ve Spanelsku chtela aspon zkusit.
prďola A co ti vyšlo?
Po všech těch úvahách, které jsem se snažila aspoň naznačit, mi z toho vyšla Costa Rica ![]()
Má školství, zdravotnictví a státní správu asi nejblíž evropskému pojetí. Vojenské převraty nehrozí, protože si zrušili armádu ![]()
Platy, důchody a různé poplatky vychází po přepočtu šul-nul podobně jako u nás (jasně, že se najdou i výrazné rozdíly), komunita na FB velmi spolupracující a nápomocná i pro nově příchozí. A v neposlední řadě tam mám dlouhodobě usazeného bývalého šéfa... ![]()
Počasí a krásy Kostariky jsou jen třešnička na dortu ![]()
No jo no, sever Prahy taky dobrej! ![]()
Karja hele, ja moc slovanskejch genu stejne nemam... asi jako 75 procent cechu![]()
Lamicka Nejít do neznámého je fakt skoro nejvíc! ![]()
razorbladeTo máš pravdu, však se na Rusa připravují víc my. Ale jestli, tak ho tam budou mít dřív.
Já bych si tím tak jista nebyla.
Polsko se fakt nemíní nechat nějak ochcavat. ta společenská nálada je tam pořád stejná. Resp. dělící čára polskou společnosti vede úplně jinde než tady. Tam se o zločinnosti ruského režimu absolutně nediskutuje.
Pokud Orbán vyhlašuje, že bránit se je blbost a Fico to vyhodnotí podobně, můžeme mít rusa na hranici dřív než bys řekla orkové, protože Putin to povede tzv. kade lahšie. Rozhodně se nepustí do Poláků jako dalšího sousta, dřív by bylo na řadě Pobaltí, nebo chudák Moldávie, ale pokud Orbán nepřestane s těma namouvěru nebezpečnými kecama, můžou to lehce prehodnotit.
continuity ja to vidim stejne... mi vlastne prijde nejbezpecnejsi emigrovat do Finska, pac tam se rusak tak nejak historicky boji vpadnout (jojo, jsem furt plna tech muzei o zimni valce
)
prďola tak dlouhodobe usazeny byvaly sef taky neni spatny ![]()
continuity no presne...
razorbladehlavně dnes by nenarazil jen na Finy, kteří v té zimni válce byli dost osamělí a přeci dali rusakum hodně naprdel než podlehli. Dnes s NATO za zády... no spíš mě ta představa rozveselila ![]()
prďola A teď tam bude nával!
continuitySamozřejmě, že první Pobaltí a zároveň s ním už jsou v tom Poláci a celé NATO. Orbán s Ficem pustí Putina na svoje území bez konfliktu. Tam máme sice Rusa na hranicích, ale víceméně to může proběhnout úplně v klidu. No, já si myslím, že to mělo důvod, proč to poslední největší cvičení bylo v Polsku.
A jinak s tou náladou v zemi s tebou souhlasím. V Polsku a Pobaltí je ta atmosféra dost odlišná od nás.
Sweet Potato Mi to neva
Srazy první středu v měsíci se dají držet i na Kostarice ![]()
continuity ja jsem porad takova vuci natu nevericna v tomhle... ze se bojim, ze kdyby rusak kamkoliv vlitnul, tak by se nato snazilo to bagatelizovat jako omyl, lokalni preshranicni roztrzku nebo ja nevim co, jen aby nemuselo zasahnout... ale nevim. Radsi at se toho nedockame...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my