Jenze navic by Kupka musel dostat ministerstvo po Bartosovi (coz nejde, dokud prezident nepodepise odvolani), jinak to pry je protipravni postup.
Aktuální česká politická situace
Kokoska je vidět, že to mají do detailu rozmyšlené. ![]()
Jurečka(!!!) pomáhá s digitalizaci stavebního řízení ![]()
continuity To je děs. Jestli tohle je ten plán na obnovu ODS
My si toho Babiše tady zaslouzime všichni.
No ale bacha! Chápete, že do této situace nebude chtít nakráčet ani Bureš? Přesto, že dvojministr a bůh Karel je přírodní anomálie, tak ho nemůže nechat utavit na nějakém blbém stavebním řízení... že? ![]()
prďola ale co, ten to svede na to, jak to predchozi vlada podelala, ze se to musi vsechno zahodit a zacit znova, udelat nova vyberova rizeni a sestavit tymy expertu a mas 2 roky v haji. Ve zbylych dvou budou neco patlat, nestihnou to dodelat a dalsi vlada rekne, jak to ta predchozi podelala... pes jitrnicku sezral.
notnajá už to nemůžu ani číst, dojdu za chvíli k závěru, že o to občanství ani nemá cenu žádat. ![]()
Premitam jestli jsou kmotři z ODS o tolik lepší než ti mafiáni na Slovensku?
Protože směr, který ho chytlo není žádná náprava pruseru, ale jednoznačná malá domů.
continuityNápodobně. To je strašný pocit zmaru.
notna tohle je fakt chudák, ač mě teda pobavil ![]()

notnajá už to nemůžu ani číst, dojdu za chvíli k závěru, že o to občanství ani nemá cenu žádat.
ja si zas rikam, ze treba gdansk neni vubec spatny mesto! Nebo ze treba delat v mekaci v hamburku byl vzdycky muj karierni sen!![]()
Že? Jazyk se už nějak doučíme a bude.
razorblade ale tak Karas tam nebude navěky, tak ani do Mekáče nemusíš
. Ale je otázka, zda komentovat polskou politiku je lepší než naši.
razorblade continuity Já nevím no, když to Polsko je v lečems o krok zpátky. Jinak muj kariérní sen je dělat hospodyni v movitý rodině:-D Udělám snídaně, svačiny, pak pojedu nakoupit, uvařim oběd, večeři, a jako dostanu za to ještě zaplaceno? Ale polsko?
Protože směr, který ho chytlo není žádná náprava pruseru, ale jednoznačná malá domů.
Tak samozřejmě, kmotři se probudili a s hrůzou zjistili, že jim utíká slušnej kšeft ![]()
Dávno již tomu, co byl zahraničním zpravodajem v Polsku pan Karas
, teď je tam Andreas Papadopulos. Ale taky bych raději ve vstupech z Varšavy vídala razorblade . ![]()
euridike ha, tak to zas uniklo mně! Papadopulose jsem zaregistrovala na začátku války, tak jsem myslela, že je tam co posila, když Karas pokrývá i zbytek Pobaltí. No, nejsem pozorný divák.
Je to vtip samozřejmě.
Polsko je taky jistým způsobem kompromis, (mě třeba hrozně vadí i to, že je to taková placka), jenže momentálně není v Europe země, která by byla pro život bez problémů a zároveň tam nebudeš poslední z posledních, když se tam pristehujes z východní Evropy.
continuity Je to tak půl roku, co jsem si dělala mentální cvičení kam zdrhnout, když nesnesitelná lehkost bytí v Čechách překročí určité hranice a fakt mi z toho žádná země v Evropě nevycházela ![]()
continuity prďola A světa? Můj klient má od konfliktu na balkáně zadní vrátka v Jižní Americe, tuším v Brazílii, když by musel mimo Evropu. Jinak má Švýcarsko. Já bych nikam nešla, to by mi musela pomřít celá blízká rodina. A pak by mi to vlastně bylo už všechno jedno. Takže nešla :-)
prďola já už to pro sebe uzavřela (upřímně, ani v mladším věku jsem neměla zvláštní cukání se stěhovat mimo českou, teda moravskou, kotlinu), ale potomky držet nebudu. Snažili jsme se jim dát základ, aby měli možnost volby.
Já si myslím, že v porovnáním s většinou světa se máme dost hodně dobře, ale že by taky mohlo být líp. Že hůř, to si nepřipouštím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my