notna jó, kdyz musis, tak musis!
Aktuální česká politická situace

Don Pablo Blažek podal demisi - kdo by čekal, že mu přes všechny jeho megaprůsery nakonec zlámou vaz bitcoiny pro státní kasu![]()
Jo, a navíc bude ten všech mafiánů futrál ještě nakonec za hrdinu. Kterej čert tehdy Fialovi nakukal, že si ho musí vzít s sebou, a rovnou do vlády ![]()
Vono bitcoiny vod drogovýho dealera asi nebudou úplně čistý, že jo.
barbucha já myslím, že spíš Blažek vzal do vlády Fialu :)
Tohle je poněkud signifikantní ![]()
A teď se k Fialovi a Kupkovi připojil i ministr financí Zbyněk Stanjura. První místopředseda ODS, jenž bude jedničkou na volebním lístku Spolu v Moravskoslezském kraji, tedy baště hnutí ANO, si na pomoc vzal loutkoherečku.
Našla jsem něco pricetneho k tem bitkoinum.
https://neovlivni.cz/roman-tyc-blazek-otevrel-temnou-branu-podsveti-bude-to-jizda/
Nejsem si jistá akorát tou právní klasifikaci, protože podle ČR legislativy BTC nejsou peníze.
continuity díky za informace
Moc pěkný. Věčná škoda, že je kolem toho takovej povyk - mohli ten drobnej zádrhel vyřešit v tichosti, prachy vrátit laskavému dárci a byly by vypraný dočista dočista. Kde jen Don Pablo udělal chybu?
A komu zůstalo za nehty těch zbývajících devět miliard?
Tak Motůrek nejen, že se fotil mobilem za jízdy po české dálnici, kde překročil rychlost o x desítek km/hod, ten blb neměl ani dalniční známku. ![]()
A tady je vidět, že pořád platí Werichovo "Kde blb, tam nebezpečno."
Ovšem tenhle blb je nebezpečnej i sám sobě![]()
brrr Tak tohle mě rozesmálo nahlas:D:D:D
Nečas se rozvádí, dneska je to jedna prdel za druhou:D
Karja teď jsem to četla, jsem velice zvědavá, na koho je psaný dům a kdo vyfrčí na silnici s igelitkou
(koupili dům hned vedle mého ex)
andulka01 Jouda, tak snad mu těch dvanáct let s fuchtlí stalo za to. Každopádně nám všem se to prodražilo dost.
Nečas se rozvádí, dneska je to jedna prdel za druhou:D
Zajimalo by me, kdo z nich ten navrh podal
(osobne to tipuju na Janinku).
jerry Jana a on jí určitě hodně přemlouval a i fňukal, na kolenou. Vidím ten obraz tak živě, jako bych tam byla tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje