dělal si někdo volební kalkulačku? narazily jste na nějakou jinou jinde ještě?
Vyšli mi Piráti a STAN, obojí za 80% shoda, tak proč ne, už jsem je volila.
dělal si někdo volební kalkulačku? narazily jste na nějakou jinou jinde ještě?
Vyšli mi Piráti a STAN, obojí za 80% shoda, tak proč ne, už jsem je volila.

RoSajá ti s touto mám trochu problém, že to většinu národa označí jako debily.
continuity však jo, to sedí! ![]()
RoSa Nějak nechápu to chození do sekáče? Nebo čtu blbě?
Prezident do památné knihy v Hirošimě. Padla mi brada.

continuity moc hezky.
Hirosima je teda strasne silny misto. Ten pocit, ze stojis nekde, odkud se v jednom okamziku v podstate vyparily tisice lidi, mi jeste ted po letech a doma na kanapi zpusobuje mrazeni.
continuity a k tomu ten rukopis ![]()
Já to tedy nepřečtu , ale písmo obdivuji.
continuity Nádherný vzkaz!
Tak Betty i ten vzkaz je krásný
The humanity is generally very weak at learning the lessons from history. I can hardly think of a better place than Hiroshima where to realize the value of peace and the cost of war, especially a nuclear one. Let’s all try to finally learn that there is only one Earth to share!
Lidstvo je obecně velmi slabé v poučení se z historie.
Jen těžko si dokážu představit lepší místo než Hirošimu, kde si uvědomit hodnotu míru a cenu války, obzvlášť té jaderné.
Pojďme se konečně všichni snažit pochopit, že máme jen jednu Zemi, o kterou se musíme podělit
continuity děkuji ti .
continuity Tak to mne dostalo. Děkuju.
Sweet Potato Až mě mrazí. K tomu není co dodat.
Ta Balaštíková je taková svině!
Zakleknutí na firmu a dát zastřelit psa manželovi, abych se pomstila... Proč ty boží mlýny nemelou?
Už melou, Babiš od ní dal ruce pryč... však i jeho voliči mají doma psíky ![]()
barbucha nedělám si iluze, že ji šéfik neupíchne na nějakej pelech, kde baba nebude tolik vidět
Mě napadlo že by jí moh zřídit ministerstvo pro dohled na chov zvířat.
barbucha no prej měla bejt ministryně zemědělství...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.