continuity ale jo, že Stačilo se asi nedostane, je dobrá zpráva
Aktuální česká politická situace
jinak je zbytek do stěžovacího vlákna
continuity ale jo, že Stačilo se asi nedostane, je dobrá zpráva
Za to může ten nalitej Zeman ![]()
Osobně ale nechápu, jak (by?) se tam mohli dostat Motoristi
Jsem původně fakt myslela, že je to nějakej vtip...
![]()
Zajímavostí je průběžný výsledek v Konžské demokratické republice, kde dva odevzdané hlasy stačily na stoprocentní vítězství Balbínovy poetické strany.

Tak nějak jsem čekala, že když už mojí mámě v týdnu diagnostikovali akutní myeloidní leukémii, že se aspoň neposerou volby (pardon my french). To nerozumím, proč nemůže kosmír zůstat v rovnováze- život máme naruby už dost.
marieu Jestli je vesmir v rovnovaze, kdo to.kde asi vyvažuje?
marieu Ach ne. ![]()
marieuach ne ![]()
marieu to je mi moc lito. Bohuzel mam tu zkusenost, ze jak se rika, cert vzdycky se*e na jednu hromadu.
Za projevy účasti moc děkuju, všechno se mi tak nějak sype pod rukama. Volební výsledek ANO mi přijde jak poslední tečka. Snažím se soustředit na to důležitý (brzy začne léčbu na nejlepším pracovišti v zemi, komanči se nedostali do sněmovny, dvakrát jsem v týdnu nadýchala covid a neonemocněla), ale jinak mi přijde, že se mi všechno sype pod rukama. Co se týče voleb, byla jsem neskutečně naivní a myslela si, že ta vysoká účast jsou lidi proti populismu. Nezbejvá než si teď už jen držet palce. Se vším.
marieu to mi je ľúto, moja maminka 3x rakovinu prsníka, má už len jeden a nádor je aj v ňom. Po 17 rokoch zaútočila tretíkrát. Maminka má navyše aj pokročilého parkinsona a stále bojuje. Nedá jej pokoj hnusoba rakovina.
milacka ach bože! Máma je 11 let po karcinomu prsu taky- a teď leukémie.
marieu držím palčeky. Súcitím![]()
marieuPosílám podporu
Na exhibici vítěze teď nekoukej, nenech si vzít zbytky pocitu, že svět je v pořádku.
marieu pro Babiše je to Pirrhovo vítězství. Bude muset skládat vládu velmi velmi složitě, pokud nepřekvapí ODS.
Musí se domluvit s oběma a to ještě SPD je nepřiznaná koalice - budou tam poslanci, kteří nejsou Okamurovi, uvidíme ještě kolik - prozatímní odhad byl devet. Takže ta aktuální většina 111 mu bude stačit tak tak, žádné extra pohodlné vládnutí.
Nevidela bych to tudíž úplně černě, spíš na předčasné volby. Velmi pravděpodobně ale nehrozí žádný Slovenský scénář.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my