Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline RoSa
10022 příspěvků moje polička 04. října 2025 19:15

Lenka22 tak zřejmě dobrej oddíl, no

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. října 2025 19:24

continuity presne. Pekny prispevek ted pridaval Martin Jaros. A Okamura bude predseda blafarny (snemovny), on zadnou realne odpovednou funkci ani nechce. Ja to Babisovi uprimne preju, myslim ze se jeste zapoti. 

Offline Kokoska
34315 příspěvků moje polička 04. října 2025 19:24

Lenka22 presne! Kuni ksicht a samolibosti se nadymajici Schillerka, to nedavam. A Babis, jak rikal, ze minula vlada porad na nic nemela penize... to jsem zvedava, kde chce brat na vsechno, co nasliboval.

Offline mirajo
2607 příspěvků moje polička 04. října 2025 19:28

Lenka22 To je cirej masochismus ho poslouchat. Pane predsedo, zmenite ted zakon o stretu zajmu? Odpoved...trem lidem nezaplatili leky na rakovinu prostaty, o to ja se ted postaram. 

Nesly tudy deti? Pleju len. Marny se ptat na cokoli, v lepsim pripade odpovim na to, na co chci ja, v horsim to bude pouzity proti tobe. 

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 04. října 2025 19:30

continuity tak snad si je nezpracuje přes nějaký prebendy Andrej, to by nám zkazil zábavu :)

co by mě zajímalo, když skončilo Stačilo, které podporoval Zeman - znamená to, že už je taky konečně odkecanej?

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 04. října 2025 19:31

marieu to je mi líto 

Offline Lenka22
2587 příspěvků moje polička 04. října 2025 19:49

mirajo on blábolí pořád stejně jako tehdy, to se prostě nedá, nedá, nedá.

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:05
Reakce na continuity:

Slzy ruských kolaborantů 

​No když si daj tak debilní název... Stačilo! A je to pravda i podle voličů!

Hele ale jestli už teď Babiš deklaruje složenou vládu ale řízenou ANO, myslím že s tím bude mít hranatá palice i Pitomio kapku mrzení!

Offline continuity
42063 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:09

barbuchahlavně motoristé vypadali plní ambicí, jak to tady začnou řídit. Myslím, že na nějakou tichou podporu nejsou vůbec zvědaví. 

Tomio je jiná písnička, ale zas spoléhat, že Rajchl něco dodrží, no budu upřímná, rozesmiva me to.

Andrej i Havlíček se radovali jak malé děti v cukrárně, ale už v pět jsem si říkala, že snad neumí počítat. A to ten výsledek vypadal pro ně lepší. 

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:16

continuity 

Já bych z tý party nespolíhala na nikoho. Naopak se ale nikdy nedalo spolehnout ani na Babiše, to bude super parta, kde bude podezřívat každej každýho, o podrážení nemluvě. Vždyť se kluci znaj

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:18
Reakce na Kokoska:

Lenka22 presne! Kuni ksicht a samolibosti se nadymajici Schillerka, to nedavam. A Babis, jak rikal, ze minula vlada porad na nic nemela penize... to jsem zvedava, kde chce brat na vsechno, co nasliboval.

​Prosimtě dyk právě veřejně prohlásil, že peníze na všecko sežene! Celej národ to slyšel!

Offline continuity
42063 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:21

barbucha jak dlouho mu naposled trvalo než konečně nějak zlepil vládu?

A teď ctu, že Pitomio měl 6 cizích kandidátů napříč kraji a pět se dostalo. Zároveň jsou -7 hlav celkem. Takže z 22kmenovych jsou na 10, to je pro něj krásné neštěstí. 

To je další pro mě velká radost těchto voleb. I když jejich voličii zdrhli k Ano, pořád pro mě lepší Ano než otevření prorusti kolaboranti. 

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:33

continuity 

Já ještě čekám co na to Pavel. Dost se obávám že mu toho premiéra dá...

Ale moc bych se jinak neradovala, ty myslíš že anonisti nejsou proruský? Nevěřím jim v tom ani vorta. Až si budou muset vybrat mezi Západem a russákama... no potěš pámbu. Že Babiš sliboval že nebude referendum o EU, že budeme naopak pevným členem NATO? Mno, věřit takovýmu křivákovi?!... a o podpoře Ukrajině se radši nevyjadřoval vůbec (čili za mě jasnej konec). 

Online brrr
12213 příspěvků moje polička 04. října 2025 20:50

A bude Motůrek ministrem zahraničí?

Offline continuity
42063 příspěvků moje polička 04. října 2025 21:01

barbuchaPavel nebude mít moc na výběr, pokud mu tu většinu Babiš dovali. Ale hlasuje se v parlamentu.

Pověření sestavením vlády je jen formalita, scházet může kdo chce s kým chce, jsou to dospělí lidí. Trochu prekerka je v tom, že Fiala hodil ručník do ringu. Ale za mně správně, je lepší teď ve vládě nebýt než byt s Autem nebo Ano, mají co dělat i tak. 

Průmysl zbraně Ukrajině dodávat bude a přispět můžeme i tak, kup si to triko na žal.  

Offline Zuzuli
3665 příspěvků moje polička 04. října 2025 21:13

Jako nekdo, kdo poslednk tydny posloucha snad vsechny politicke podcasty a analyzy, bych rekla, ze to vlastne dopadlo nad ocekavani dobre. (Hlavne doporucuju Vlevo dole, jsou skvely). Ze ano vyhraje, bylo dost jasne uz dlouho,  slo spis jen o to, jak moc drtive vitezstvi to bude.

Ale kdyz si to shrneme, tak ano sice vyhralo s naskokem, ale ziskalo oproti soucasnemu stavu jen 8 kresel navic. Spd se slusne propadlo, maj temer o 20% hlasu mene, nez naposled. A to se na kandidatky dali dohromady s dalsimi a stejne to nepomohlo. Mene extremistu ve snemovne se taky pocita. Stacilo se nedostalo! Jupi jej. Nechtela bych byt v kuzi Malacove. Definitivne socdem pohrbila. Da se na kandidatku s komunisty, lidi ji kvuli tomu opousti stranu a stejne se tam nedostala

Spolu bohuzel ztratilo dost kresel, ale na celkove hlasy ted nemeli o moc mene volicu, nez pred ctyrmi lety. A pirstan si dost polepsili, maj skoro o 300 tisic volicu vic nez predtim.

Ja bych rekla, ze to neni tak beznadejny, jak to vypadalo. Jasne, nemam radost z vitezstvi babise. Ale toho, ze bude mit ustavni vetsinu s podporou velkeho mnozstvi poslancu spd a stacilo, jsem se celkem bala a jsem rada, ze tomu tak neni. 

Offline Lama_z_Lana
6704 příspěvků moje polička 04. října 2025 21:25

Mně to přijde hrozny teda dost. J dna věc jsou strany, druhá věc jsou ty konkrétní lidí, co se tam dostali. Hlavně díky SPD a Motoristům. Vážně cream de la cream. 

Online brrr
12213 příspěvků moje polička 04. října 2025 21:32

Lama_z_Lana Myslíš, třeba Majerovou, Ševčíka, Turka, Klempíře, Veseckou a tak?

Offline Mags
178 příspěvků moje polička 04. října 2025 21:38

brrr A Šichtařová a PikoraA Klempíř jsou doufala, že se sebe udělá debila zbytečně a ono mu to vyšlo

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. října 2025 21:38

brrr a Sichtarova a mozna i Pikora Rajchl...