Byli jsme před Babišem, budeme i při/po něm. Ale vidím že jsem měla pravdu, když jsem se naopak vysoký účasti děsila.
A ty se drž ![]()
Byli jsme před Babišem, budeme i při/po něm. Ale vidím že jsem měla pravdu, když jsem se naopak vysoký účasti děsila.
A ty se drž ![]()
Někde jsem zahlídla že SPD bude za podporu chtít předsednictví sněmovny. Tvl Pitomio v čele
Ale von ho Bureš s tím stejně požene... bude ještě legrace!
Začínám nesnášet písničku Sara Perche Ti Amo.
ANO + SPD + AUTO jen 109 hlasů a spíš to klesá.
Vzhledem k tomu, že ještě před měsícem jsme se tady bali Ústavní většiny nebo jednobarevné vlády, tak v rámci možného je to fakt dobrý výsledek.
barbucha moc ho hnát nemůže, Babiš bude v první řadě potřebovat, aby ho sněmovna nevydala a za to samozřejmě zaplatí.
continuity dík za průběžný uklidňování! ![]()
máte už otevřenou flašku? já jo, ale mok vítězů to neni... ![]()
Ježiš no jo... chudák Bureš bude úplnej votrok takhle!
Mě ňák přešla chuť.
RoSa Mandlovici
U uklízení zahrady jsem nějak prochladla.
muž odjel ke kamarádovi. Mně se tam hrozně nechtělo, tak leda že si naleji sama. na žal nepiju, tak tomu musím dát pozitivní vibe, abych si mohla dát. ![]()
Slzy ruských kolaborantů

Teda ta Babišova angličtina to je teda něco. ![]()
Jinak je teda velký optimista nebo doufá v menšinovou vládu?

Volební štáb hnutí Stačilo v Ostravě ![]()

mno, máme za sebou první Alčin taneček, máme jistotu, že zdejší diskuse OMG a VIP zjevy budou mít časté příspěvky (Alča + Filip nás nenechají ve štychu, btw. Turkův sebestředný povolební proslov byla opět lahůdka). No a já budu čtyři roky intenzivně zahradničit, prý je to bohulibá činnost a pohled do zeleně uklidňuje.
Výsledky v našem maloměstě:
ANO 28,04 %
SPOLU 27,72 %
STAN 14,42 %
Piráti 9,83 %
SPD 6.79 %
Motoristé 6,35 %
Stačilo 3,93 %
Zbytek drobky, kolem procenta a míň.
ANO + SPD + AUTO jen 109 hlasů a spíš to klesá.
108 ![]()
Jitka77 u nás (sečteno asi 97,5%)
SPOLU 35,31 %
Piráti 18,77 %
ANO 16,99 %
STAN 13,93 %
zbytek pod 5%
continuity tak SPD by asi menšinovou vládu podpořili ne? Řekla bych, že se do vlády nepohrnou, přišli by o status protestní strany
RoSa to je parádní výsledek.
Já jsem ve zprávách jen zahlídla ten kuní ksicht + ty dva kolem něj a fakt to nedávám se na něj ani dívat, natož poslouchat. Končím minimálně se sledováním tv zpráv. Uplně jsem zapomněla, jak během covidu jsem ho začala intenzivně nesnášet.
OliveOyl no podpořili, ale Okamura kontroluje jen deset z těch 15 mandátů, zbytek jsou ty nepřiznané koalice. Taková prekerka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.