Estébák aspoň nevykřikuje komoušský hesla na veřejnosti a jestli má ve sklepě sbírku pionýrskejch šátků, zatím o nich taktně mlčí ![]()
No je to strašný strašný strašný.
Estébák aspoň nevykřikuje komoušský hesla na veřejnosti a jestli má ve sklepě sbírku pionýrskejch šátků, zatím o nich taktně mlčí ![]()
No je to strašný strašný strašný.
A terazky mi povedztě, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom čierny humor.
Tak já toto:

žluťásek estébák vykřikoval, že by nepomohl napadenému Polsku. A potichu přes ministryni financí a finanční úřady zlikvidoval několik firem a pár lidí dohnal k sebevraždě. Covidový chaos ani nebudu zmiňovat. Proti němu je Turek jenom takovej (hloupej a nechutnej) blábola.
edit: šmarjá, taková hrubka, ještě že se můžu vymlouvat na brzké ráno
OliveOyl no jo, máš pravdu. Jsem z toho marasmu znechucená, ale není to důvod hájit Babiše a spol
OliveOyl tohle si budeme muset často připomínat, jinak bychom mohli kvůli tomu panoptiku připozapomenout. Možná to AB úplně nezamýšlel, ale za takovýhle magory toho strašně moc schová - národ se bude černě bavit nad nějakým Turkovým extempore a Babiš si v tichosti ohne tu nějaký zákon, tu nějaký tok dotací, tu zničí další drobné zemědělce, "koupí" celé odvětví... Nesmíme ho spustit z očí.
andulka01 to je pravda, vzor Slovenska s divnou ministryni kultury
baltik což mi připomíná, jak moc jsem zvědavá na Klempíře jakožto ministra kultury
On je hodně chytrej, ovšem tady velice ohebnej (až vych...ej).
Mam z toho pocit, ze zatimco Turek je "jenom" debil, Babis je dost inteligentni manipulator, intrikan a Machiavelliho teorie ma v maliku. Ovsem kona ve prospech vyhradne svuj.
a máme tu další majstrstyk ![]()
Na té byl vypovídat i Turek a proto, že byla šibenice za stěračem nakreslená na jeho vizitce a policie má navíc záznam z bezpečnostních kamer, na kterých Turek je, tak se tehdy musel přiznat. Nábojnici ale popřel, prý mu na střechu auta mohla vypadnout z kapsy: "Dostal jsem ji kdysi od kamaráda myslivce pro štěstí. Do kapsy se mi podle mě dostala tak, že jak jsem vyběhnul z bytu a popadl klíče, propisku, papírek a vizitku, že jsem ji musel sebrat s klíči."
Připojím článek a z něj ještě citaci: Podle státního zástupce ale stačilo věc řešit jako přestupek. „S ohledem na dosavadní trestní i správní bezúhonnost podezřelého a s ohledem na minimální společenskou škodlivost jednání podezřelého pro nápravu postačí projednání v přestupkovém řízení,“ uvedl státní zástupce.
Absurdistán v krystalické podobě
andulka01 A vždycky když si myslíme, že laťka už níž být nemůže... ![]()
Ještě doplním, že takhle vyhrožoval zaměstnanci saudskoarabské ambasády.
Sweet Potato tady byla naopak hodně vysoko. A při jejím přeskoku mu z kapsy vypadla ta nábojnice... na střechu...
andulka01 nabojnice postavena na strese ciziho auta vypadla Turkovi z kapsy. A pamatujes se na ten film, kdy Bartackovi si delaji naschvaly s Novakovyma a strci jim na auto ceduli "na prodej", na jejiz druhe strane je razitko Bartackova podniku? To ovsem byla komedie. No, ono vlastne tohle taky nema ke komedii daleko, ovsem hodne horke a cerne.
OliveOyl A propiska na papír. A jak se tam válela, nakreslila šibenici.
Sweet Potato promiň, nedala jsem odkaz (původně na fcb, to vím, že tu moc nefrčí). Doplnila jsem o Seznam...
Sweet Potato to se děje naprosto běžně. A komu se to nestalo, ať hodí svastikou
OliveOyl
šiš...
Prý má Tutůrek dneska čtyřicátiny - tak gratulki
moc pěkný dárečky si nadělil
jak napsal Horák, to je z kategorie "a domácí úkol mi sežrala kočka!" ![]()
Papá Klaus se musí chytat za hlavu, s jakým blbem se to jeho oblíbenec Macinka spolčil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.