No, tak třeba jo:D:D:D
Aktuální česká politická situace
No, tak třeba jo:D:D:D
Třeba fakt. Ale pak bych teda doporučovala nějaký bezpečnější úložiště, v tom musí být majlant. A zase bude místo na jablka ![]()
Aby nedošlo k omylu, nic proti sbírání takových artefaktů nemám. Když je člověk nesbírá proto, že je duševní mrzák jako Turek.
Tak původně měla být vláda do týdne nebo kdy a nakonec nejdřív za měsíc
Karjaje to vtip narážka na tu jejich mluvčí, která se vyjádřila, že to má ve sklepě půlka národa, jen to nemůže vystavovat, protože to z nich dělá nácky.
Řvousenkadíky ![]()
Řvousenka doufám, že tu mluvčí aspoň fakt dobře platí.
continuity ale mluvčí je Barbora Šťastná, co klofla Borise, ne? A Gabča je jen fanynka?
Gabriela Sedláčková je Turkova promazávačka a nyní poslankyně za Motoristy sobě.
„Měla jsem smazat všechno.“ Sedláčková hájí Turkovy facebookové příspěvky
andulka01 ano promiň, kolegyně. No tak jako tak, nasadila tomu korunu.
No každopádně screenshoty jsou už veřejné. A je to teda počteníčko ![]()
https://limewire.com/d/4OcEQ?fbclid=IwY2xjawNbJe9leHRuA2FlbQIxMABicmlkETFsREQ5RjM4M29PWFdSNk8wAR4sqF3-rBKW1eYTGNNLS_y20h01jbi4wPpx7p53Lsmaou88U4O8QMkyb27T8g_aem_bQAm9UIl967zg2nG5Mou5g#yOBik0v7kb
A písničku už jste slyšely? ![]()
https://www.instagram.com/reel/DPxHLmxE-Lz/?igsh=MXNjcDdqdHhuNjhjaA==
andulka01 no fuj, co se dneska v tech hospodach deje a co si cizi lidi dovoli!
Victoria Včera jsem ji sem dávala, směju se do teď.
Sweet Potato Aha, tak to mi uniklo a omlouvám se, že dubluju. Ale stojí za to! ![]()
Victoria To vůbec nevadí, to se neochodí!
Já přidám odkaz na petici proti jmenování Turka ministrem, jestli to tu ještě nebylo.
Pořád jsem se nevzpamatovala z toho, že takovej člověk nejen že ještě není souzenej, ale uchází se o jakýkoliv posty ve vládě.
Jako je to moc smutný, ale v tý současný sestavě mi snad už Babiš přijde jako nejmenší zlo ![]()
No, tak fašoun nebo estébák - velkej rozdíl nevidim!
Já si to původně nechtěla pouštět ale neodolala jsem... moc pěkný
Přála
bych si, aby to někdo nedopatřením pustil v televizi, až budou mluvit o obsazování postů...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my