Pirati. Topka až zítra v poledne, mají nějaký zberatelsky kousek přímo od Záslužného.
Já se v těch ulicích kolem tolik neorientuji, ale přijde mi, že teď je minimálně jedna, spíš dvě mnohem víc na očích. ![]()

Pirati. Topka až zítra v poledne, mají nějaký zberatelsky kousek přímo od Záslužného.
Já se v těch ulicích kolem tolik neorientuji, ale přijde mi, že teď je minimálně jedna, spíš dvě mnohem víc na očích. ![]()

continuity jestli je to na Snemovne, muze to Okamura naridit sundat?
To asi těžko, jsou to okna/balkony poslaneckých klubu. Zas ten barák nevlastní. A představa, jak to dává k soudu a sepisuje mu to Rajchl s Naxerou....
![]()
Nositelka hodnot... komu to chce předstíra
Předstírat ale ona umí dobře - pamatuju si, jak se celkem dlouho prezentovala jako asistentka několika amerických prezidentů, až nějací šťouralové zjistili, že v Bílém domě pracovala na pozici "styk s věřejností" (něco jako dopisové oddělení).
No politická satira se tady píše sama. Učitelka ![]()

Mě to vyvěšení nových vlajek udělalo takovou až dětskou, lehce zlomyslnou radost. A doufám, že, kromě práce v opozici, si tyhle drobný mrzeníčka opoziční strany udrží.
madluša Že jo? Taková malá náplast na to všechno, co se děje.
notna když si neumíš poradit sám, zkus to hodit na někoho jineho. ![]()
notna Lol najednou jsou jim památkáři dobří, že? Ale jak jde o ně, tak žádné regulace, absolutní svoboda, svoboda slova...
Jo, v podatelně ![]()
Kristepane ten Okamura je takovej KOKOT! a to jsem ještě slušná.
"Rusové se radují" - už jen za tenhle titulek by zasloužil... ani nevim co vymyslet. Brzká smrt v bolestech je mi pro něj málo!
Na druhou stranu znovuvyvěšení těch vlajek je ovšem dobrá taškařice ![]()
A důsledkem je obrovská vlny podpory Ukrajiny, věší se vlajky, sbíraj peníze. Taky jsem si chladila žáhu a přispěla na nějaký ten dron, ať se vztekne japončík nahnědlej ![]()
Nevím, jestli může jeden v životě vidět něco horšího, než péčko Jindolfa Rajchla.
Lama_z_Lana ani mi to nepripominej
doteď nechápu proč to není skryté.
Lama_z_Lana Cožeeeeee?!
A ne, nechci odkaz!
Sweet Potato ani to nehledej, vyškrábal to někde Mike Oganesjan (nebo jak se to...) a ten pro kliky taky udělá téměř cokoliv.
Na Rajchlovi je toho ke kritizování tolik, že když teď začnu, skončím někdy zkraje nového roku, ale zrovna to, že někam šel a tam si zašukal, bych nechala být (pokud tam byli všichni účastníci dobrovolně).
continuity To je fakt.
Já nejsem žádnej morální maják, takže mi jakákoliv forma zostuzení tohoto kokota udělá radost.
Lama_z_Lana Jestli mi to teď začne někde vyskakovat, tak si pro tebe dojdu!!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.