Sweet PotatoČetla jsem, že Klaus trochu zatleskal. Babiš prý vůbec. A mě naivku vážně překvapil. Nic hezkýho jsem si o něm nemyslela, ale že je to až takový ubožák...
Aktuální česká politická situace
Tak ještě mohl vzít jako doprovod Špačka, ale to by asi vypadalo trochu divně
Špaček by se takovýmu pozvání jen zasmál, bych řekla. To jen Hašková Coolidge bere na starý kolena všechno... by mě zajímalo co se s ní stalo, že tehdy po návratu, při celkem solidním původu i kariéře, tak obrátila. Myslela si tenkrát na nějakou vyšší funkci a jedinej Zeman jí ji slíbil? Stejně z toho nic nebylo... a dneska se přimkne k další lůze?
Sází na divný karty.
Špaček by ho hnal...
A o H-C si myslim, že jako si zvykla být "guru etikety" a nemůže se smířit s tim, že světla ramp už jsou namířena jinam. A tak se i Turek hodi![]()
Guru, hm... dyk ani ten Zeman si ji na Hrad nevzal, měl tam na slušný chování lepší odborníky ![]()
Ještě by mu ty jeho odborníky zkazila![]()
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-online-snemovna-si-zvoli-vedeni-predsedou-ma-byt-tomio-okamura-290709 ![]()
Poslouchala jsem jeho bratra ve sněmovně a bylo mi ho vlastně líto,že má černou ovci v rodině.Mluvil moc hezky.
amalfi Musím teda říct, že to bylo moc smutný.
Ted byl v TV rozhovor s Uhdem, klobouk dolu, jak ve svem veku (skoro 90) perfektne formuluje a ma to v hlave srovnane. Level x-nasobne vyssi nez soucasni blekotove a kriklouni.

Kokoska Jojo![]()
černá káva Taky jsem ho poslouchala![]()
Sice sem nepřispívám, ale politiku i odpovídající vlákna též sleduju![]()
Korsičanka Jsem na tom podobně, rada leccos procitam, ale prispivam sporadicky.
Špaček by se takovýmu pozvání jen zasmál, bych řekla. To jen Hašková Coolidge bere na starý kolena všechno... by mě zajímalo co se s ní stalo, že tehdy po návratu, při celkem solidním původu i kariéře, tak obrátila. Myslela si tenkrát na nějakou vyšší funkci a jedinej Zeman jí ji slíbil? Stejně z toho nic nebylo... a dneska se přimkne k další lůze?
Sází na divný karty.
myslím, že C-H je zastánkyně starých dobrých časů, kdy bílí muži vládli, ženy byly krásné a elegantní, muži byli muži. Teď je doba zvrácená přece. To se Turkovi sakra hodí, taková nositelka hodnot!
Nositelka hodnot... komu to chce předstírat, když jí imponuje akorát silná kára (pořízená z kdovíjaký zlodějny) a pitomej cylindr (mají v každý půjčovně). Tomu může věřit snad jen ten Turek ![]()
Okamura sundal ze Sněmovny ukrajinskou vlajku
.
Makara jojo, dobře to začíná ![]()
Osobně držel ty štafle. ![]()
Ale už psali starostové, že vyvěsí UA vlajku ze svých klubových oken. Ze SPD má okna nad nima, tak na ni alespoň dobře uvidí.
barbucha mně přišla mimo vždycky
Okna ODS
Prý jsou tam už tři, ale tu třetí nemůžu dohledat , asi půjdu o vikendu na procházku.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my