Přece byste nechtěly, aby ty dotace vymáhal zpátky ten, kterej mu je dřív vyplatil ![]()
Aktuální česká politická situace
andulka01 Naštěstí už Agrofert nebude Babišův,tak mu může být nějaké zpětné vrácení dotací jedno. Nebo ne? ![]()
brrr to vis, ze se postara, aby Agrofert vzkvetal, aby po jeho smrti deti dostaly co nejvic. At mi nikdo nerika, ze nad tim ztratil kontrolu.
Kokoska jsem si zcela jistá, že jakmile to půjde (tzn až ohne zákony a všude bude mít lidi), vezme si Agrofert zpátky. On se zaštiťuje dětma, ale jako známe ho... Nehledě na to, že kromě AF má ve vlastnictví strašný kvanta dalšího byznysu, který nikdo neřeší, ale prachy na tom bude ze státu vytahovat úplně stejně - lesy, zdravotnictví
andulka01 no jasne, tech aktivit je spousta. On je fakt takovy cesky Trump, ten to sice rekl v souvislosti s mezinarodnim pravem, ale da se to aplikovat i u nas. Prakticky na cokoli. „Ano, je tu jedna věc. Moje vlastní morálka. Moje vlastní mysl. To je to jediné, co mě může zastavit,“
Kokoska cah, morálka... ani jeden naprosto neví co to je ![]()
andulka01 tak tak, bohuzel.
Me bavi teda ty paradoxy, kdy treba si prectu, ze Babis rekl, ze Turek nakecal v minulosti strasny blbosti, ale zaslouzil by si sanci. A pod tim v dalsim titulku vyrok poslankyne Male "Kazdej mladej blbec bude taky starej blbec".
Kokoska je to příšerný panoptikum, bude to krušnej čas. Vyjdeme z toho oškubaný, nedůvěryhodný, rozhádaní a možná rezignovaní, ale vyjdem. Zatím tomu věřím.
andulka01 doufam, doufam. A velice taky doufam, ze soucasny prezident vytrva jeste dalsi obdobi.
Kokoska No tak on hlavně už v tom účelu fondu píše, že to je jen po dobu setrvání ve vládě... ale tak účel to splnilo, potřební novináři zatleskali, Alenka zaplakala a karavana jede dál...
Popis účelu fondu publikovaný v rejstříku svěřenských fondů ale výslovně uvádí, že zajištění nezávislé správy fondu má platit v době, kdy bude Andrej Babiš ve vládě. Je tedy možné, že akcie Agrofertu skutečně zůstanou ve fondu trvale. Nezávislou správu už však svěřenský fond po odchodu Babiše z vlády garantovanou mít nebude.
„Účelem svěřenského fondu je správa a zachování majetku představovaného vyčleněným majetkem a jeho mezigenerační předání příslušným potomkům zadavatele tak, aby bylo zajištěno dlouhodobé naplňování jejich materiálních potřeb, a zajištění nezávislé správy po dobu, kdy bude zadavatel vykonávat funkci člena vlády České republiky,“ stojí v popisu účelu fondu RSVP Trust v rejstříku svěřenských fondů.
Mags dik za ten odkaz. Vlk se tentokrat moc nenazral, koza samozrejme zustala cela, nezkrivil se ji ani chlup.
Kokoskaještě uvidíme jako to posoudi Evropská komise, co si myslí čeští novináři není tak důležité.
continuity puvodne se rikalo, ze by B. ani nemel vedet, kdo ten fond spravuje, ani snad by nemel vedet, co to je za fond (?), jenze to uz by asi byl ten slepy fond, ktery u nas neexistuje. Na to, jake s tim nadelal cirkuse, teda nic moc.
Jo tak určitě Bureš půjde žebrotou a děti nebohému seniorovi nedají ani na suchej rohlík, ne? ![]()
Celá tahle taškařice mi značně připomíná dlužníka, co má u svý několikapatrový vily s bazénem garáž s pěti mercedesama... vila patří jeho tetě, nemajetné důchodkyni původně uklízečce, a auta přítelkyni na mateřské, takto pokladní z Lidlu. No a na zámeček na Riviéře našetřil invalidní synovec. Tak co byste po chudákovi chtěli!
To je vůl!
A tohle je taky perla.Co asi myslel tim, ze bude Cesko nejlepsi misto k zivotu na svete, kdyz ani nevi, kde je Gronsko?
„Já jsem si koupil kvůli tomu glóbus za 15 tisíc, abych přesně viděl, kde to Grónsko je.
Kokoska to je debil
Kokoska já skoro nikdy nejsem sprostá, prostě mi to nejde, ale teď mi jako první v hlavě naskočilo To si dělá p...l??
Edit: oprava hrubky ![]()
Kokoska já se tak hrozně moc stydím... ![]()
se to teď tak sešlo ve světě, debil kam se podíváš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje