andulka01já bych to tak komplikovaně neviděla. Prostě Babiš motoristy potřebuje, a ti chtějí Turka ve vládě z různých důvodu, třeba i volební potenciál. Chlad a Tykač v tom můžou hrát nějakou roli, ale i bez nich bych nečekala o moc jiný průběh..
Aktuální česká politická situace
No tak už je to vyřešeno, sice asi protiústavně, ale prý technicky je všechno v pořádku. Jdu blít, velebnosti.
andulka01 je to takova chytra horákyně, ale člen vlády není, pokud mu ke štěstí stačí kancelář na ministerstvu a limuzína, tak to taky onecwm vypovídá.
continuity Někdo z novinářů, myslím Kopecký z MF, se na té tiskovce napřímo zeptal Macinky, jestli je ten Turkův flek jako bolestný za to, že se musel vzdát pašalíku z europarlamentu, a bylo vidět, že trochu chytil nerva, i když se vždycky bohorovně tváří, jak je nad věcí![]()
Řvousenka no jako chápu, že říct to naplno je takové ošidné. Ono to pak jako bolestný úplně nefunguje ![]()
Marbuša co s tim ma Kajinek? Co jeste zpod tech kamenu a z kanalu vyleze a bude kazat o moralce?
Karel Vemoloic?
stes ten ted pry shani prachy na kauci, snad ma svych starosti dost.
andulka01 hlavne ze kritizujou prezidenta za porusovani ustavy.
RoSa to je tak přesný! Ale Babiš prý má dost napůjčováno i od rusáků, takže je to ještě horší - on platí jim!
Stejně by mě moc zajímalo, to je nějaký kult osobnosti? Jakože Turek něco chce a všichni okolo se můžou přeskočit, aby mu to splnili? Nebo je nějak drží Chlad pod krkem, aby svýho "jakosyna" dostal kam potřebuje?
Ale houby. To Babiš něco chce - přece aby ho nevydali do kriminálu. K tomu potřebuje každej hlas... i těch motovidel. No a ty hranatou nulu milujou...
Filípek bude taková naše rosnička
Se asi nadře chudák, v tak zodpovědným místě. Doufám že mu už vymysleli i náplň práce... představuju si něco náročnýho, hodnýho jeho intelektu. Pravidelný zapisování denních teplot?
Pravidelný zapisování denních teplot?
Myslíš jeho teplot?![]()
Už jste viděly na Google maps Moštárnu Filipa Turka a recenze? ?
Marbuša Recenze vtipné, až jsem slzela![]()
barbucha denních? Ses zbláznila nebo co! Filípek za dobu svého působení v EP napsal celých 9!!! emailů (zlí jazykové říkají, že dokonce 14), psaní něčeho denně to ne, by se nám hošík mohl předřít.
Marbuša díkydíky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje