(Zkopírováno z twitteru) Kdopak to asi o sobě mluví?
Aktuální česká politická situace
Včerejší Babišův projev ve sněmovně.
" Daň na šumivé víno, Alenko,my to tam máme? Aha,tak to jsem u toho nebyl."
A zajímalo by mě, kolik má marže z dodeje prefabrikátu do školních jídelen, že chce rušit ten nový systém školního stravování.
Mimochodem Agrofertu se stále nezbavil.
brrr Musi v tom mít strašnej ranec podle toho, jak kolem vyhlášky vyvádí.
brrr jo, kdysi o tom byl článek, jaký sračky tam dodává... těch jídelen je hodně, to bude balík!
notna Přesně, protože mi to připadá jako nekonfliktní věc, přece všichni chceme, aby se ve školách jedlo zdravě.
Edit, zrovna je ke školnímu stravování článek na Novinkách. „Já jsem oběhal x jídelen a různé asociace. Potkáme se za jedním stolem, já to budu moderovat a potom z toho něco vypadne. Ale určitě musí být úprava vyhlášky,“ řekl Babiš v úterý ve Sněmovně.
tohle micinky-autíčkáři nedomysleli... dohodář Turek ![]()
Oni vůbec na to myšlení moc nejsou![]()
notna Přesně, protože mi to připadá jako nekonfliktní věc, přece všichni chceme, aby se ve školách jedlo zdravě.
Edit, zrovna je ke školnímu stravování článek na Novinkách. „Já jsem oběhal x jídelen a různé asociace. Potkáme se za jedním stolem, já to budu moderovat a potom z toho něco vypadne. Ale určitě musí být úprava vyhlášky,“ řekl Babiš v úterý ve Sněmovně.
To úsilí, aby se do vyhlášky o školním stravování zase vrátily vysoce průmyslově zpracované potraviny, úplně odpovídá náplni činnosti premiéra ![]()
... přesněji, aby zmizel zákaz jejich používání ....
jerry myslíš, že se za tu partičku Klaus stydí? ![]()
O tom vůbec nepochybuju.
Výborný clanek, výborný. Doporučuju všem
https://medium.seznam.cz/clanek/jiri-tomas-payne-jak-jsme-to-v-ustave-mysleli-227949
Pěkně. Inu čeština je bohatý jazyk, kterým lze vyjádřit i nejjemnější nuance.
Že u nás existujou lidi, dokonce politici
kteří nechápou základní význam slov své (většinou
) mateřštiny, není moc velký překvapení. Někdy tedy možná i chápou, ale snaží se to pro svoje účely ohnout... a vzhledem k tomu, že jejich voliči, takto absolventi VŠŽ, ani tu svou mateřštinu příliš neovládají, můžou jim jejich oblíbenci nakukat, co se jim zlíbí. No a tahle parta článek číst stejně nebude.
z facebooku
Jiří Maryško
deoSntprso91m8m0l6hlg4tf7c009a10419ttca92au57 959h63ul3hh642 ·Včéra sme neměli školu, ale jeli sme celá třída na exkurzi do Prahy, do Parlamentu vlády. Jelo béčko i áčáci. Bylo to dobrý. Mohli sme si tam sednout do lavic, kde seděj opravdický poslanci a Macinka od nás z béčka měl furt vejtlemy, hlavně když tam ňáká bába měla projev o psychickým zdraví dětí. Pak celou dobu v autobuse předváděl postižený dítě a prskal na nás u toho drobky z chleba, až na něj ten autobusák zařval, že si to jeho máma přijde vyluxovat. Ale Macinka měl v piči, von je skibidi. Učitel říká, že když se bude chovat jako debil, nikdy to nikam nedotáhne. Ale jeho má Macinka taky v piči. Chlad z devítky ukradl fotrovi plynovku a s Chladem von se teď kamarádí a nikdo prej na něj nemá.

andulka01 To je výborný!
andulka01 bylo by to vtipny, kdyby ten clovek nebyl ministr a nemel to v ...
Na ministerstvu zemědělství se ztratila analýza potvrzující neoprávněné čerpání dotací Agrofertem. A nikoho to ani moc nezajímá . bych řekla, jak toho budou média plná a nic moc teda. Zase asi jsme to všichni čekali, tak co, že?
notna Já jsem o tom četla včera buď na Novinkách nebo na Seznamu. Mě uz to ani nepřekvapuje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje