Karla už se stihla pohoršit!

Karla už se stihla pohoršit!

Karoleena Hlavne ze Rossiho sama nasilnila![]()
No přesně! ![]()
však mu ukázala jen prsa ne? myslím, že i ovar už nějaké viděl, takže to s tím ohrožením nebude tak žhavé ...
Myslim, ze ochranka mela vetsi problemy udrzet Zemana nez tu aktivistku.

Emerald ...a to je co říct, protože pokud jsem dobře viděla, museli si na tu holku kleknout tři kluci z ochranky najednou!
Karoleena Tak museli ukazat, ze to jeste umi. Vzdyt Zemanovi maximalne utiraji pusu nebo ho tahaji na gumovem clunu.
však mu ukázala jen prsa ne? myslím, že i ovar už nějaké viděl, takže to s tím ohrožením nebude tak žhavé ...
A copak na nich má napsáno?![]()
macko.pu No, i to mne napadlo, až na tu lůzu.
Jinak mne rozesmál titulek pod fotkou na Aktuálně: Ochranka odtahuje Zemana od aktivistky.
Korsičanka pravdu? jako může ho to urazit, ohrozit těžko...
nolita Ne, já se vážně ptala - nešlo to přečíst. Ale už z netu vím.
Jasné, proč by ho to mělo ohrozit, že...viz slepá zbožňovatelka nahoře![]()
Korsičanka aha, tak to pardon, vyznělo to jinak... putin´s slut
Mutziputzi to byla prasarna, taky jsem se nad tim rozcilovala. Ctyricetikilova holka, ktera se ho ani nedotkla... jedinej, kdo ho sejmul, byly ty jeho gorily. Ale jinak pohled zemanky byl k nezaplaceni. A o krulise se obavam, ze dostane padaka :D
nolita Zato Zemanová asi žádný prsa nikdy neviděla

... tak miloši, zase máš percentá navyše, ( ďakujeme tej sle-pičke), lúza si to nespočíta a potom sa čuduje že ako to dopadlo:)))
si jako myslis, ze nekdo to hodi zrmanovi jen proto, ze na nej skocila nahata holka? Naivko...
nolita Odvážná to děva
Co ji asi čeká
? Ale ta fotka s otevřenou manželčinou pusou a smějícím se (asi?) ochrankářem stojí za to![]()
Klara tak momentka no:) ale taky mě to pobavilo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.