Asi s tím budu muset brzo začít
.
Aktuální česká politická situace
Jinak mě mrzí, že to, že je Zeman Putinova děvka, nám musela sdělit až žena z daleké Ukrajiny. Jo, jeho sláva se až hvězd dotýká ![]()
A co se týče Zemanova vynikajícího zdravotního stavu, jeho ošetřujícímu lékaři můžete věřit každičké slovo. Je to veskrze čestný muž!
http://forum24.cz/jak-se-lekar-stejneho-jmena-a-veku-jako-ten-zemanuv-stal-spolupracovnikem-stb/
macko.pu To se klidně zastav, ale bez urážek o staré zatrpklé vyhořelé učitelce. Díky.
"Miloš Zeman? Určitě by měl zvítězit....Ne všechno, co politici EU dělají, je sice špatné, ovšem zase – skoro vždy je to v zájmu kapitalismu! "
Nepošlem autorovi pozvánku? Tady u nás by docela zapadl, jak tak koukám!
I když nevím, zda se Milouš Jakeš zajímá o voňavky...
Korsičanka Netuším. Ale takové příspěvky sem prostě nepatří.
Hele no to nevím. Jsem ti ho teď možná vyděsila
, že teď už tuplem nenajde odvahu. Ale měl by. Alespoň by se na vlastní oči přesvědčil, že Ty jsi tomu "pojmu" nahony vzdálená
.
To je rozčilování v DEMOKRATICKÉ ZEMI (aspoň jsem si to myslela), když má někdo jiný názor.
Súhasím, sama som to chcela napísať, hlavne sa pre iný názor navzájom neosočujme a neurážajme.
Ale neboj se. On zas přileze - kde jinde by se mu tak pěkně vysíralo? Mezi sobě rovnejma by ho to nebavilo... Já už se ho naučila přeskakovat, a tak mě napadá, že tady výrazně chybí tlačítko "ignore". Využila bych ho i víckrát, neb žaludek mám jen jeden ![]()
A v dnešní zjitřené náladě mě docela pobavil mladý pán, který si přišel vyzvednout hlasovací lístky: "Mami, připrav mi toho, co vypadá jak Leslie Nielsen! A nespleť si ho s tím Patrickem Stewartem!"
![]()
(Drahoš a Fischer předpokládám)
Touché! ![]()
shodou okolností bydlím na stejném sídlišti, jako má byt paní Zemanová, a tak volím vždy ve stejné škole, jako Zeman - vždy byly volební místnosti v učebnách prvním patře, ale tentokrát najednou je jedna v sále v přízemí. A zrovna pro Zemanův volební okrsek - to jsou náhody, co? ![]()
Protože je soudruh prezident ve výtečné kondici!!
Což bylo vidět i s tou Ukrajinkou... Vrchní velitel ozbrojených sil se hrdinně nechal odnést ochrankou
Prej Chuck Norris odmítl několik rolí, když ho viděl - že na něj prostě nemá! ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my