Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 17:52

wendulka Podobnym osobam to nevysvetlis, aspon mame dukaz ze existujou, tady furt polemika kdo to jsou ty lidi a kde...a uz jsou tady, haleluja))

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 17:53

Mutziputzi vystizne 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 17:54

A já už si říkala, že nám ten místní volební koutek názorově nepasuje se statistikama!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 17:54

Mutziputzi Já vím, no. Ty se držíš, tak mně dneska ruply nervy místo tebe.

Online Sweet Potato
40139 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:01

wendulka Macko a jeho trollení jde snadno ignorovat, ale následná reakce Červanek mi fakt rozhoupala žaludek. Mám ho dnes jak na vodě, střevní chřipka a prezidentské volby jsou blbá kombinace.

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:02

wendulka Já sem moc nechodím, ale teď zírám, proč má macko.pu potřebu bojovat za Zemana? Vždyť je to všem soudným lidem jasný, jak hluboko od sametovky klesl (Jestli teda vůbec měl odkud klesat)

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:04

wendulka U me jsou primitivove co si berou do svy nevymachany huby v jejich slovniku Vencu Havla takovej povl, ze se jen smeji. Je zivot mdlym IQ, nedostatkem vzdelani a frustraci uz vytrestal

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:06

Cervanek vzdelani ukonceno prvnim stupnem obecne skoly? 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:12

Cervanek A tak to je přece jasné, že o jednací jazyk tu vůbec nejde. Ale právě v tom způsobu dosahování cílů já na rozdíl od tebe vnímám DOST zásadní rozdíly na to, aby mě napadlo srovnávat osobu Václava Havla a Miloše Zemana. Ta úroveň byla pro mě někde úplně jinde. A o tom pro mě funkce prezidenta je především.

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:14

Ja myslim, ze se Cervanek za chvili odmlci a prijde Macko, myslim ze se i v realu prevlekne z zenskych satu a bude vypravet o nesnasenlivych slnieckarich a postupne bude cim dal tim vulgarnejsi..je mezi nami sexuolog?

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:16

Korsičanka Kam tě vede slepá vášeň, zlato. Žádnou potřebu bojovat za Zemana nemá. Jen mu už otrnulo od minula, tak si zase potřeboval kapku zatrolit, když dostal arzenál s tou "aktivistkou" a tentokrát jsem se chytla přímo já, no.

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:20

wendulka Se muzes aspon rovnou zmoderovat

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:21

Cervanek jinak, kdyz uz jsme u skolstvi - dnesni uroven nasich skol je k placi, hlavne ty vysledky, co z nich vylezaji.

Těžko ze škol, kam jsou inkludovány děti, pro něž by byla ideální ZVLÁŠTNÍ ŠKOLA, mohou vylézat samí chytrolíni

Ale ten, kdo se chce vzdělávat a něco dokázat, má možnost. O tom ovšem nezainteresovaní tuší opravdu málo

Ale to sem opravdu nepatří

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:23

Cervanek Objevne, zde jsme si vsichni mysleli, ze je vsechno nahoda a ruka osudu a duha a chemtrails a iluminat a Kalousek a alobal a dulezity jsou kolena, o ty jde.

Offline barbucha blogger
35637 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:23
Reakce na domenica:

Teď jsem se lekla, na jaký stránky jsem to omylem vlezla. 

​To mi povídej! Protřela jsem oči - a jsem stále na Parfumánii!  Poněkud se mi neudělalo volno, že bych něco špatnýho snědla?

Já fakt myslela, že se o Havla otírá jen ten póvl na Novinkách... Zajímavý, že nám ho záviděl celej civilizovanej svět - ten samej, kterej se nám teď kvůli Zemanovi doslova směje.

Ale zakomplexovaný frustráti se holt najdou všude, to je prostě obyčejná statistika, se s tim smiř! 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:24

Cervanek Pro mě to NENÍ jedno. Zájmy jsou stejné. To ano. ROZDÍL je ve způsobu dosahování těch zájmů jednotlivých mocností. Já ho tam vnímám. Nevadí mi, že ty ho tam nevnímáš.

Online Sweet Potato
40139 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 18:26

Korsičanka Má potřebu trollit a tohle je zaručené, vždycky někoho vyštengruje.