notna nesmazala, taky ho marne hledam..:-/
Aktuální česká politická situace
Nechcete napsat Babišovi?

Tak jsem si precetla, ze muj prispevek porusoval pravidla. To by me teda zajimalo ktere. S timhle vasim nastavenim se nemuzete divit, ze jste prohrali volby.
Samara zato "vy" jste to vyhráli!
Ale ono už vlastně ani není žádně "my" a "vy", v tom svrabu jsou společně úplně všichni. Jen něktěří si ještě myslí, že když na palubě hraje hudba, je všechno v pořádku.
Sweet Potato vykonáno
Si tu odložím abych na to nebyla sama, mě fakt jímá úzkost
Týmto oznamujem, že príspevok od Samara som mazala ja, ja nemám s politikou v ČR nič spoločné, ale číry rasizmus spoznám, keď ho vidím.
Já bych ještě dodala, ať to nekrmíte, objevuje se to tu pravidelně a čest vší snaze o konstruktivní debatu a můj obdiv všem, kdo mají nervy něco pořád dokola vysvětlovat, nemělo to zatím nikdy pražádný efekt. Vždycky se to vrátí se stejnýma výkřikama.![]()
Allysa ok, nebudu to podporovat
Ten smazaný příspěvek jsem nečetla, ale jinak bych jiným názorům nebránila.
Já bych ještě dodala, ať to nekrmíte, objevuje se to tu pravidelně a čest vší snaze o konstruktivní debatu a můj obdiv všem, kdo mají nervy něco pořád dokola vysvětlovat, nemělo to zatím nikdy pražádný efekt. Vždycky se to vrátí se stejnýma výkřikama.
![]()
Samara zato "vy" jste to vyhráli!
Ale ono už vlastně ani není žádně "my" a "vy", v tom svrabu jsou společně úplně všichni. Jen něktěří si ještě myslí, že když na palubě hraje hudba, je všechno v pořádku.
![]()
Dnes jsem zaslechla kousek rozhovoru s bývalým ministrem zdravotnictví Válkem na ČRo a bylo to v téhle vyhrocené době strašně příjemný. Mimo jiné mluvil o tom, v čem pokračoval, co začal jeho předchůdce Vojtěch a že co ví, tak teď Vojtěch zase pokračuje v projektech započatých jím, Válkem.
Tak jsem si precetla, ze muj prispevek porusoval pravidla. To by me teda zajimalo ktere. S timhle vasim nastavenim se nemuzete divit, ze jste prohrali volby.
My? Vzdyť jde do pr..le celá země! Vás se to bude týkat taky.
Bude, ale oni se v tom budou radostně rochnit. Záleží na konkrétním nastavení osobnosti dotyčnýho - někdo má prostě otrockou povahu a bude rád držet hubu, hlavně když dostane trochu nažrat. Navíc ještě s nadějí očekávaj, že těm schopnějším konečně někdo zatne tipec a nebudou jim muset tolik závidět. Prostě starý zlatý časy...
Si tu odložím abych na to nebyla sama, mě fakt jímá úzkost
Pokusila jsem se přelouskat i ten zákon... zbytečná snaha, já to ptydepe nedávám - ale co jsem stačila zahlídnout, mi normálně sevřelo žaludek.
Fakt nemusíš bejt ani člen nějaký neziskovky, vyfásneš to rozvracení státu (v cizím žoldu!) i když od plotny napíšeš na internety že je Bureš hovado. Dyk tam jsou vyjmenovaný oblasti kterých by se to mělo týkat, a překvapivě jsou tam snad všechny co se týkaj i života jednotlivce... soudruzi nevynechali nic!
No ne nadarmo mě nedávno vyhodili z FB, když jsem nevydržela s nervama a přímo Micinovi napsala co si o něm myslím, sice ve vší slušnosti, ale do hodiny jsem měla banán
Nakonec se mi ale značně ulevilo, že do tý žumpy už nemusím.
Ale jako jo, je to strašný moc!
barbucha to Meta umí velice rychle, zabanovat kritika šmejdů. Ale zabanovat šmejda, k tomu se nemá. Včera o tom konkrétně psal Roman Kolář (zabývá se dezinfem), jak mnohokrát nahlásil jednoho svého "fanouška", který mu v komentáři velice sprostě vyhrožoval. A nic, vůbec nic se nestalo. Zato jemu snížila META dosahy.
A aby to nezapadlo, Okamura už vyhlašuje, že zruší korespondenční volby ![]()
A tak si tady žijeme...
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje