Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline stes
8916 příspěvků moje polička 19. března 2026 11:24

Offline stes
8916 příspěvků moje polička 19. března 2026 11:27

Nevím,kam s tím...co k tomu dodat,no. Stačilo,že  s ním byla na Hradě.

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 19. března 2026 11:49

stes Ty jo, já jsem včera přemýšlela, kde to vzali v tom jednom sestřihu, to prohlášení, že wow on umí mluvit:D:D Děkuju!

Offline continuity
41969 příspěvků moje polička 19. března 2026 11:52

Karja on neumí mluvit ani česky tak, aby nějakého odborníka přesvědčil. 

Offline Karja
43898 příspěvků moje polička 19. března 2026 11:55

continuity No o tom nepochybuju, jen mi to vrtalo hlavou, odkud to přejali do té parodie;)

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 19. března 2026 12:13
Reakce na notna:

mitford sister Já si myslím, že nemluví česky, protože díky svému egu si on myslí, že umí ang dobře. Ten si vůbec nepřipouští nějaký nedostatek.

​To taky, ale hlavně chce udělat dojem na svoje voliče. A to se mu povedlo, zjevně ho považujou za geniálního polyglota (viz reakce vděčných čtenářů).

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 19. března 2026 12:15

stes 

Soudružka Coolidge věru nepřekvapila.

Offline jerry
10931 příspěvků moje polička 19. března 2026 20:06

"Turek mluví krásně anglicky" asi jako EHC byla "sekretářkou 5 amerických prezidentů" (jak o sobě tvrdila). 

Offline RoSa
9996 příspěvků moje polička 19. března 2026 21:45

jerry dělala tam šatnářku nebo na podatelně, žejo?

Offline jerry
10931 příspěvků moje polička 19. března 2026 21:47

RoSa 

Jo, na podatelně.

Offline stes
8916 příspěvků moje polička 20. března 2026 09:25
Reakce na jerry:

RoSa 

Jo, na podatelně.

​Jakože fakt??? Tý sekr. jsem nevěřila moc nikdy, ale toto

Už jsem si to našla - odd.kombinující podatelnu a spisovnu. Pak slohová pracovnice stran gratulací k narozkám :-). Potom ok, práce v Bílém domě taky ok, ale proč ze sebe dělala pomalu tajemnici....no pýcha předchází pád, guru hranatce je taky dobrá funkce. Mohla by mu teda trochu pomoc s tou anglinou.

Offline andulka01
12711 příspěvků moje polička 20. března 2026 09:31

stes no uměla nám pěkně zalhat, že? Není žádný div, že se paktuje s Turkem... 

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 20. března 2026 10:38
Reakce na jerry:

"Turek mluví krásně anglicky" asi jako EHC byla "sekretářkou 5 amerických prezidentů" (jak o sobě tvrdila). 

​To mě pokaždý pobavilo. V jejím podání (který šlo vyvrátit pomocí internetu už dávno stes ) to vždycky vypadalo tak, že se může taková Madeleine Albright, co se důležitosti týče, jít vystydět

andulka01 

Rovný rovného si hledá. Nula k nule...

Offline stes
8916 příspěvků moje polička 20. března 2026 10:48
Reakce na barbucha:

​To mě pokaždý pobavilo. V jejím podání (který šlo vyvrátit pomocí internetu už dávno stes ) to vždycky vypadalo tak, že se může taková Madeleine Albright, co se důležitosti týče, jít vystydět

andulka01 

Rovný rovného si hledá. Nula k nule...

​Hele, mně vždycky přišla jak z jiný dimenze, takovej ten typ 20-smrt stejná a nijak jsem se nepídila po tom, co dělala, jen to, co jsem sem tam zachytla a právě proto, v době internetu, by mi nenapadlo, že přehání, ač jak jsem psala výše, těch 5 sekretářek mi bylo divnejch, už jen proto, že prezidenti nebyli ze stejný strany..

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 20. března 2026 11:07

stes 

Tak mě zajímalo, co se to tady najednou vylouplo za osobu o který do tý doby svět neslyšel - ale u nás začala ihned vystupovat jako guru (všeho) a média se mohla ztrhat. Navíc jak vsadila na Zemana... 

Offline barbucha blogger
35261 příspěvků moje polička 20. března 2026 11:17

Micina úřaduje, dezoláti jásaj, a my máme z vostudy kabát.

Když k tomu přičteme, kterak bude Babiš i na summitu NATO vysvětlovat snížení výdajů na obranu, budeme mít těch kabátů na rozdávání. 

A to už jsme měli nakročeno mezi civilizovaný a respektovaný státy, doprčicpráce.

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 20. března 2026 11:48

barbucha taky me to rano nadzvedlo. Me by fakt zajimalo, kdyz se vsude skrta, kde se ty prachy v rozpoctu pridaly.

Ze nepojede Pavel na jednani NATO (pokud Babis neotoci svym znamym stylem odvolavam co jsem odvolal), ho mozna ani moc nemrzi. Fakt tezko obhajovat neco, s cim nesouhlasis a vis, ze je to spatne. Uz se tesim, jak Babis vysvetluje Trumpovi, ze dulezitejsi nez obrana a nejen evropska bezpecnost je zdravi nasich lidi. 

Offline andulka01
12711 příspěvků moje polička 20. března 2026 11:53

barbucha teď sem s tím jdu... Mně se regulérně udělalo špatně od žaludku, jak rychle z celkem respektované země udělali odpad, ostudnou a bažinatou díru východní Evropy. Budou mít na rukou krev, ale Babiš je zvyklej a ostatní psychoušům je to taky úplně fuk.
Potkat Macinku, normálně mu ubalím do tlamy, a to jsem velice klidnej člověk. Nenávidím je za to, co udělali s lidmi okolo mě, co dělají s mou krajinou, co dělají se mnou...

Offline Kokoska
34240 příspěvků moje polička 20. března 2026 11:58

andulka01 jo, tohle se bude hodne spatne a hodne dlouho napravovat, jestli to vubec pujde. Ze po volbach doma lip nebude, mi bylo jasny. Ze budem pred svetem za blbce, jsem se bala. Ale ze az tak, to me nenapadlo. Pul miliardy je v rozpoctu nic, drobny, ale ten dopad

Offline RoSa
9996 příspěvků moje polička 20. března 2026 11:59

tak zejtra, holky! uvidíme se?