Šestka je protibabisovska, jako nějaké hlasy naberou, ale třeba komunalky buď ODS nebo Top09, ale vy jste taky dlouhodobě ODS ne?
Aktuální česká politická situace
continuity jojo, i když u nás je ta ODS tragédie. Ale ten náš okrsek je lokální baštička ano, i spd tady něčeho dosahuje.
Naštěstí ani na velkých sídlištích nezijou úplný idioti. Pražská sídliště jsou pořád poměrně namíchané z různých sociálních skupin, nejsou to žádné vyloučené lokality.
Asi tak. U nás bylo ANO třetí, vyhráli tu nějaký Řepští sousedé (většinou z Topky)... ale dopadlo to tak, že přispěchala (druhá) ODS, spikla se s anonisty a ty sousedy prakticky vytěsnili. Kdyby se odéeska domluvila s těma sousedama, byl od anonistů klid. Ale asi by jim (ods) tolik nešly kšefty! To už ovšem nebohý volič neovlivní, nenaděláš nic!
I proto bych odéesce nedala hlas ani v bezvědomí.
Novotný je vulgarni prase
Tak na tom založil už svoji novinářskou image...je to provokatér a čím víc soudů, tím líp.
Ale není to žádný hlupák.
jerry no to bezesporu, já jsem ho i sledovala na X, mě docela bavil. ale jak šel do lochu tak už není tak aktivní.
barbucha u nás taky vládne ODS s Ano. Stejný kšeftaři asi.
Šlak by mě trefil! Ty jejich kšefty... Prachy rozfrcaný na kraviny, prodej každičkýho volnýho metru pozemku místo co by na něm sami stavěli... kvůli strašlivejm a zbytečnejm výdajům na stavbu "sportovního centra" (využívanýho tak mizerně že se snažej tam uměle směrovat všechny akce a všechny školy) už vyhodili jednu starostku a hle - nastoupila nová, opět z odéesky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY