Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
43805 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 21:14

Evaeva

Šestka je protibabisovska, jako nějaké hlasy naberou, ale třeba komunalky buď ODS nebo Top09, ale vy jste taky dlouhodobě ODS ne? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 21:19

continuity jojo, i když u nás je ta ODS tragédie. Ale ten náš okrsek je lokální baštička ano, i spd tady něčeho dosahuje.

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:25
Reakce na continuity:

Naštěstí ani na velkých sídlištích nezijou úplný idioti. Pražská sídliště jsou pořád poměrně namíchané z různých sociálních skupin, nejsou to žádné vyloučené lokality. 

​Asi tak. U nás bylo ANO třetí, vyhráli tu nějaký Řepští sousedé (většinou z Topky)... ale dopadlo to tak, že přispěchala (druhá) ODS, spikla se s anonisty a ty sousedy prakticky vytěsnili. Kdyby se odéeska domluvila s těma sousedama, byl od anonistů klid. Ale asi by jim (ods) tolik nešly kšefty! To už ovšem nebohý volič neovlivní, nenaděláš nic!

I proto bych odéesce nedala hlas ani v bezvědomí. 

Offline jerry
11384 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 22:45
Reakce na continuity:

Novotný je vulgarni prase 

​Tak na tom založil už svoji novinářskou image...je to provokatér a čím víc soudů, tím líp.

Ale není to žádný hlupák. 

Online continuity
43805 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:21

jerry no to bezesporu, já jsem ho i sledovala na X, mě docela bavil. ale jak šel do lochu tak už není tak aktivní.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:40

barbucha u nás taky vládne ODS s Ano. Stejný kšeftaři asi.

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 23:51

Evaeva 

Šlak by mě trefil! Ty jejich kšefty... Prachy rozfrcaný na kraviny, prodej každičkýho volnýho metru pozemku místo co by na něm sami stavěli... kvůli strašlivejm a zbytečnejm výdajům na stavbu "sportovního centra" (využívanýho tak mizerně že se snažej tam uměle směrovat všechny akce a všechny školy) už vyhodili jednu starostku a hle - nastoupila nová, opět z odéesky.