Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
43809 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 07:30

Marbuša

Praha sobě je čistě lokální uskupení, Scheinherr, Čižinský a Třeštíková. Začínali tuším na Praze 7.

Sen pro Lásku nevím, je to s Láskou ale o nich takto z hlavy nevím nic. 

Offline RoSa
10248 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 08:00

Marbuša mně vyšlo relativně nejlíp uskupení Naše Praha SNK ED... 

Online notna
9579 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 08:49
Reakce na continuity:

Poslední na koho jsme tady zvědaví je majitelka boudy v Krkonoších. 

​Na tu nejsou zvědaví ani v Krkonoších. Myslim, že by uvítali, kdyby se víc činila jinde, třeba klidně v Praze

edit. Ten konec je vtip. 

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 09:06

notna a to mi je jasné ale v Praze možná zasedne v zastupitelstvu, k žádný významnější funkci ji doufám nepustí. Jako je taky pár kokůtků, co by potrebovali v Praze americké silnice, ale já doufám, že jich je jenom pár a většinově jsou dojíždějící bez trvalého pobytu. 

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 12:26

Koukám na Haraldův pohřeb - hned za Williamem jde Zelenský a Pavel Si tak představuju jak by tam vlekli Zemana někde na konci průvodu...

Offline jerry
11384 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 12:38

barbucha 

Tak to si ani představit nechci

Online Kokoska
35237 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 14:24

barbucha nejspis by tam jel misto Zemana premier. Ale ty Zemanovy vyroky, ze by ho bavilo byt jeste jednou prezidentem... no, beru to jako dalsi z jeho provokaci a popichovani.

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 14:30

Kokoska 

Pánbůh námi a zlý pryč

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. zaří 2026 20:42

MarbušaPraha sobě je Čižinského strana, sedí na magistrátu i teď. Kandidovala za ně i Třeštíková (mladší).

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 22:51

průzkum pro sněmovní volby, ODS sice v prdeli, ale se Stanem a Piráty by dali 101 mandátu a motorky: je čas udělat dětem pá!pá!

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 22:52

Pražské volební průzkumy jsou od Šumavy k Tatrám, to jsem ani dávat nejdu. ale jedno mají společné buď motorky out nebo na hranici zvolení.

Offline Beranka
425 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 09:31
Reakce na continuity:

průzkum pro sněmovní volby, ODS sice v prdeli, ale se Stanem a Piráty by dali 101 mandátu a motorky: je čas udělat dětem pá!pá!

​Mně by se líbilo, kdyby šla do p... i SPD. Ale oni zas udělají ty svoje rádobynekoalice a jsme v řiti.

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 09:48
Reakce na continuity:

Pražské volební průzkumy jsou od Šumavy k Tatrám, to jsem ani dávat nejdu. ale jedno mají společné buď motorky out nebo na hranici zvolení.

​ODS v prdeli by mi v zásadě nevadila, motovidla v Praze snad projít nemůžou... ale hergot to ANO - se pražáci pomátli nebo co?! 

Offline Zuzuli
3895 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 10:00

barbucha ano v Praze dela kampan hlavne na velkych sidlistich s takovymi hesly, jako ze vsichni maj pravo zadarmo parkovat u domu a ze prazaci maj mit vsechno zadarmo, kdyz Praha ma na uctu nasysleno 180mld a podobne.

Ovsem zaroven rikali, ze je videt, ze to Babis s Prahou uz vzdal a ani se nesnazi najit nejakou zajimavou tvar do kampane. A ze podle vysledku predchozich voleb pochybuji, ze by ano ziskalo vic jak 20%.

Hodne zajimavy mi prisel dil Vlevo dole prave o volbach v Praze, kde to vsechno rozebirali. Takove shrnuti pro nas, co nestihame porad vsechno sledovat.

Tam me nejvic zaujala cast, kde rikali, ze sice stan na bilbordech vyhlasuje, jak zvysi kapacitu skol, ale zaroven prave jejich zastupce to ma na starosti uz ctyri roky a nepridal misto ani jedno, ze je vse ok... ze snad stan ted nemuze volit nikdo, kdo se posledni dobou snazil dostat dite na stredni a nebo ho to ted ceka

Offline Zuzuli
3895 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 10:11

Ja jsem ale uplne bezradna, co se tyce voleb do zastupitelstva mestske casti. Jak bydlime na jejim uplnem okraji, jsme tu takove ty naplavy v developerskych bytech na byvalem poli, kteri do "domovske" obce nikdy nechodi a ani nase dite tam nechodilo do skoly a ted do skoly, tak tapeme. 

Ovsem Novotny je opet jednickou na kandidatce za ODS, tak jsem zvedava, jestli bude opet starosta. Stacilo mi jedno setkani s nim, kdyz jsem si sla po prestehovani na mistni urad zmenit trvale bydliste a on vtrhl do dveri a zarval na urednici neco ve smyslu, ze tam ted nebude, protoze jde vypoustet hovna do potoka a zase zmizel

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 10:24

Berankatak kdyby šla do prdele SPD, tak její volice sežere ANO. Někdo ty antisystemove voliče nabrat musí a Piráti to nebudou. Je samozřejmě lepší, když se to rozmelni na víc stran, ale naposledy v záchvatu pudu sebezáchovy stejně vyrobili ten nekoalicni zlepenec.

Tady se stal ten precedent, že se s nima Babiš spolčil. To je samozřejmě špatně a ještě to špatně bude. Mne by se líbilo kdyby posílila topka na úroveň zvolitelnosti na úkor ODS a to by už měli jen omezený vliv. (Bůhví, jestli to ODS nenažeme k ANO, část strany tyhle plány mela už před volbami). Kamarád je v ODS v Ostravě a tam se prý o tom mluvilo zcela otevřeně. 

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 10:28
Reakce na Zuzuli:

barbucha ano v Praze dela kampan hlavne na velkych sidlistich s takovymi hesly, jako ze vsichni maj pravo zadarmo parkovat u domu a ze prazaci maj mit vsechno zadarmo, kdyz Praha ma na uctu nasysleno 180mld a podobne.

Naštěstí ani na velkých sídlištích nezijou úplný idioti. Pražská sídliště jsou pořád poměrně namíchané z různých sociálních skupin, nejsou to žádné vyloučené lokality. 

Že Kovářík nepustí chlup je známá věc, on odmítá třeba i přispívat městským částem na výstavbu škol. Ale už nekandiduje. Chválabohu. 

Stan a školy a i nekomentují, jejich kandidát na primátora mne sklamal hodně, už jsem tu ten rozhovor dávala. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 20:44

continuity u nás ve volebním obvodu to ano docela podporu má, resp. v parlamentních volbách mělo. Ale teď v komunálních musím říct, že se opozice docela snaží.

Zuzuli Stánek ano jsem tu ještě neviděla, ani leták nám nepřišel. ODS teda taky ne, ale ta si dělá kampaň na otvíračkách školek a akcích MČ

Jinak bych řekla, že Novotný je sice debil, ale Řeporyje má fakt rád a lecos se mu povedlo. Ale nejsem místní. Navíc pro kvalitu vašeho života bude důležité hodně i to, jak to dopadne u nás.

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 10. zaří 2026 21:03

EvaevaNovotný je vulgarni prase, ale zas takový ten drobný vandalismus, vyhozené věci u popelnic, špatné parkování řeší sice na hraně zákona, ale efektivně. Tady na to dlabe každej včetně měšťáků a zariď si to občane sám. Každej vecer se vám tady vytrvávají opilci pod okny, no v Řeporyjích by s tím byl krátký proces. 

To je podle mne i část jeho úspěchu, že to drží hodně v ažuru. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2026 21:05

continuity ano, líp bych to neřekla.

Už jsem ho párkrát potkala na ulici a pozdravil mně