Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online continuity
43809 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 12:10

barbucha oze má dvě složky, jednak ty poplatky za technologie instalované před deseti lety - to zrušit opravdu nejde. A pak dotace na nové věci.

tady nemám pevný názor, obecně si myslím, žeby pomohlo spíš odstraňovat legislativní bariéry než do toho cpat další veřejné peníze. Ty technologie se začínají vyplácet, problém je, když chceš panel napojit do sítě. 

A někdy je to dost nečekané, firma s instalovaným výkonem přes 1MWh spadne do vyšších požadavků podle zákona o kybernetické bezpečnosti. Proboha proč? 

Offline barbucha blogger
36245 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 12:21

continuity 

No já tomu vůbec nerozumím, pukla by mi hlava Jen mi šlo o to šetření jako takový, prostě si myslím že vzhledem k tomu jak tady anonisti nastavili to ovzduší nebohejch okradenejch občanů a vyhlídky na zlepšení jejich bídný situace, konečně!, že se z toho bude těžko jakkoliv couvat, pokud by i vůbec chtěli. A ještě k tomu, jaký tam jsou odborníci (s Alenkou v čele)

Offline rysamona
1113 příspěvků moje polička 06. zaří 2026 20:15

A jeste chystaji presun stavebnich uradu pod stat. To jsou nejenom ty urednici ale i prostory, auto, technika... to nikdo vubec netusi kolik to bude stat.

Online Sweet Potato
40682 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 13:23

Kikot světového významu

Online Kokoska
35237 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 14:02

Sweet Potato zajimalo by me, jestli se aspon nekde v nejhlubsim koutku duse malinko stydi.

Offline andulka01
12879 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 14:21

Kokoska ne, psychopati takovou emoci neznají

Offline Marbuša
1444 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 15:20

Kokoska Ne. Jsem o tom přesvědčená. Ale nechápu jedno: Když tvrdí, že o tom celou dobu věděl, že je to podvod, proč to na konci videa neukončil nějak jako Tak jsme se zasmáli, samozřejmě že celou dobu vím, že nejste Paukner. Ptal se ho na to nějaký moderátor? A ještě se navážel do Šejny, to by taky neudělal.

Online Kokoska
35237 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 17:44

Marbuša a vi vubec nekdo, jak Paukner vypada? Myslela jsem podle toho, co jsem cetla, ze je to pseudonym kdovi koho? Ale Turek rikal, ze se s nim styka!

Offline Pinot Noir
30120 příspěvků moje polička 07. zaří 2026 20:50

Kokoskamyslím, že Deník N odhalil, kdo to je a že je to osoba s mnoha exekucemi. Víc o tom nevím, ale hádám, že je to tedy nastrčená figurka, která potřebovala peníze. A že když vědí, kdo to je, tak asi i vědí, jak vypadá. Turek jako obvykle strašně kecá, si myslím. 

Offline RoSa
10248 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 15:55
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 18:10

RoSaPraha sobě a piráti mně nepřekvapili, ale česká strana asociálů teda jo

Online Sweet Potato
40682 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 18:28

RoSa Já to vzdala někde po polovině.

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 19:57

RoSa Sweet Potatodíky já to vítám, jsem fakt bezradná. V Praze mne sere i Stan, který je pro mne na celorepublikové úrovni celkem přijatelný. 

Nase okolí bilboardy zamorilo ODS a když vidím jak tam některé věci z blízkého okolí prezentují, tak je to fakt šílené. Celou dobu za to mohl magistrát a teď máme najednou vidět spasu na místní radnici. Ještěže jsem přišla o přístup na facebook..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 20:16

continuity u nás je ODS na úřadě asi od revoluce, resp. vzniku strany. Posledních dvacet let jeden starosta, co tu ani nežije. Stejně jako minule doufám, že už konečně vysmahne.

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 20:25

Evaevatady se to střídá, ale žeby to bylo nějaké vítězství. 

Magistrát už ani nekomentuji, to je úplné zoufalství. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2026 20:35

continuity ten předchozí starosta byl dobrý, ale to už je drahně let. Změnu by to chtělo.

Offline RoSa
10248 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 20:55

continuity není z čeho vybírat, co?

ty témata (otázky) jsou docela zajímavý, je dobrý znát názor na ně od jednotlivých partají

Offline rasaNori
8894 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 21:05

Viděli jste bilboardy motorek s tím jejich hrozní jsme? To už je chucpe na druhou!

Online continuity
43809 příspěvků moje polička 08. zaří 2026 21:32

rasaNori s tím to v Praze nutně projedou. Pár lidí je volit bude, protože chtějí mít přes město dálnici a potřebují si po městě vozit prdel v autě. ale kolikrát to nejsou ani mistní, jen je je slyšet..

Poslední na koho jsme tady zvědaví je majitelka boudy v Krkonoších. 

Offline Marbuša
1444 příspěvků moje polička 09. zaří 2026 07:26
Reakce na RoSa:

volební kalkulačka pro Prahu

​Ha! Tak mi vyšly první tři v pořadí: Sen pro Prahu s Václavem Láskou, Praha sobě, Piráti. Tak to teda nevím... Co to vůbec je - Praha sobě, Jsme Praha... ? tolik stran, které vůbec neznám!