Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 19:56

razorblade 

Já si teda impulzivního zmatkáře představuju spíš jako roztomile roztržitýho moulu, než jako vychcana, kterej si vybírá co je pro něj výhodnější!

Ale to bude asi tím, že ho osobně neznám. Myslím to vážně - vono v tom osobním styku kolikrát ty lidi vypadaj dost jinak...

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 19:59

razorblade Já neřekla, že je to blbec, ale stojím si za názorem, že si ten výsledek zasloužil. Je to schopný podnikatel a přemýšlí jako podnikatel, takže si myslím, že by u toho měl zůstat. 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:05

Jsem čekala, kdy Gott popře, že ho podpořil a už je to tady 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:07

moninika 

Jo? Kde??

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:13

barbucha Teď to běželo v titulku na Čt24.

On to udělal chytře, napsal, že chce na hradě zase slušného prezidenta, což lze vysvětlit různě podle potřeby. A Zeman si to vysvětlil asi po svém 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:15

Hoolinkah 

Tady je krásně vidět, jak úspěšný podnikatel nerovná se nutně dobrý politik a už vůbec ne slušný člověk. To, co předvedl, bylo arogantní a hloupé a dobře mu tak! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:21

Vite jak jsem v ty facebookovy skupine milovniku zemaka? Propuka tam docela panika :D bavim se jejich detinskym povzbuzovanim typu “makejme, musime to v druhem kole dat” :D

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:30

razorblade Neplánuješ tam nějakou nenápadnou pátou kolonu?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 20:51

Sweet Potato ja tam jen ctu. Nereaguju na nic, nemam chut se nechat urazet a pak vyloucit :D ale az budu na pc, dam sem zas nejaky screenshoty :)

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:05

domenica No jistě, protože politik je zaměstnancem svých voličů a v ideálním případě by se podle toho měl chovat. Výroky Hlavatého jasně naznačují, že tohle nepochopil. Protože tímhle způsobem prostě nepřemýšlí. 

Stát NENÍ firma. Tečka. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:09

Sweet Potato  No jo, vždycky když tu čtu tady ty komenty, jak ho volí lůza, tak si vzpomenu na svou matku, VŠ tlumočnici, co chtěla v roce 69 zůstat v UK a nevrátit se domů, hvězdu mezi máničkama, páč jim překládala songy od Beatles...A teď je z ní nasraná důchodkyně, co řeší Ulici a čte si barevný časáky. A volí MZ. A ještě se se mnou hádá, jak je bezvadnej, že to my hloupí nepoznáme. 

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:09

razorblade Šetrně prosím.

S hvězdičkou nebo tak něco.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:16
Reakce na Jiná Realita:

Karja mně z toho vychází, že kdo volí takovou očividnou trosku, musí být stejný nebo horší než on. skoro dva miliony lidí....skoro dva miliony lidí, kterým přijde alkoholismus, pomočování, nenávist, vulgarita, výsměch, pokleslost, absence stylu, bodrá ovarovitost apod. normální nebo dokonce žádoucí.

děsivý.

Hele, s tímhle nesouhlasím. Někdo možná jo, protože takoví lidi prostě jsou. Ale rozhodně ne skoro dva miliony. Pokud šla moje mamka volit (neptala jsem se, o politice se s ní bavím hodně nerada), tak si jsem na 99% jistá, že volila Zemana. Důvodem je obecný světonázor, který Zeman zastává nebo minimálně symbolizuje. Nechci se jí ptát, jestli jí to všechno ostatní nevadí, popřípadě proč jí to nevadí. Asi bych na takovou debatu neměla sílu. Čistě obecně jí ale nic z toho normální nebo dokonce žádoucí nepřijde. Je to pěkně ustrojená, vysokoškolsky vzdělaná workoholička s velkou mírou empatie. 

Některé věci jsou prostě občas tak nějak složitější... 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:22

Hoolinkah Koukám jsme napsaly jinými slovy totéž. Já znám x jeho voličů z řad právníků, manažerů, pedagogů, doktorů...By možná barbucha s mutzi koukaly. Smutně koukaly.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:29

Jak tady mluvíte o matkách... nemohla jsem si nevzpomenout na moji, dejžjípánbuvěčnouslávu. Celoživotně v kultůře, mezi umělci a podobnou pakáží, samej kamarád disident, sjezdila půl světa, po nocích přepisovala samizdaty až se z ní kouřilo a komouš byl pro ni nejsprostší nadávka (a že jinak měla slovník dost obsáhlej ).

A ve finále byla schopná volit socany  Já to nedávala, mockrát jsem se vypráskala dveřma po pěti minutách návštěvy. 

Ten věk asi přece jen hraje trochu roli... pevně doufám, že to neni dědičný 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:32

Luna 

No jak vidíš, nekoukaly 

Offline 999
19706 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:39

Moji rodiče, byť v pokročilém věku, volili Marka Hilšera (jako jediní z rodiny :-)). Zeman je v široké rodině sprostý slovo, když se řekne, zapije se to slivovicí...:-).

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:44

999 ježiš, vopatně na játra

Offline 999
19706 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:46

moora Viď :-). Ale my se tomu jménu vyhýbáme jako čert kříži :-).

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:56

barbucha Skoro takový další #metoo přiznání. No, jsem každopádně ráda, že nejsem sama. Jinak mi teda naposledy vyrazila dech, v dobrém tentokrát, že volila Piráty, páč volí už aspoň 15 let socany.  Páč prej Bartoš je fešák, je fakt stará a praštěná.