Chceš radši o ty ohlodané kosti v kleče škemrat na východě? Ale bacha, podle vzoru z historie budeš muset hlásat, že jejich kosti jsou ty nejlepší, nikdo jiný takové nemá a na věčné časy už nechceš jiné.
macko.pu , dnešní drobečková politika?
Dadoo Nojo, já vím, ale tentokrát mi to nedalo.
Kokoska zdensy Krmíte otravného trolla. Lepší je ho ignorovat.
otravneho trolla, ktery mimochodem nedavno zazadal o smazani![]()
Dadoo razorblade , zas tak to tu pročtené nemám, chtěla jsem věcnou odpověď![]()
Krehutka Taky jsem koukala, to si ty mlýny tentokrát pospíšily!
otravneho trolla, ktery mimochodem nedavno zazadal o smazani
Zažádal a jeho původní profil smazán byl. Nelze už ale ovlivnit založení nového profilu se stejným nickem, pokud se bude řídit pravidly diskuze.
wendulka no ale dost to vypovídá o charakteru člověka...
Krehutka Njn.
.... jojo, nazývať niekoho, kto má íný názor ako vy trollom, to vypovída o charaktere človeka, ale o tom vašom, dievčence
Kokoska Pro někoho mlýny, pro jiné mučedník.
....ale drahá muci, veď to sme si už dávno vyjasnili
áno, máš pravdu, v konečnom dôsledku čo sa týka priamo eurofondov dostávame viacej ako dávame, otázka je že na čo je to využité, že... vleky, wellness, parky, lavičky, na ktoré sa človek až bojí sadnúť koľko stáli a podobné hlúposti, ale veď oligarchovia majú radosť ![]()
avšak z celkového ekonomického hladiska sú €urofondy niečo ako vreckové, ktorým si nás držia "rodičia" na uzde a pri každej situácii nás neprestávajú strašiť krátením (ešteže už bude 2020, keď to skončí)
tie REÁLNE prachy, o ktoré v skutočnosti ide, a pri ktorých sme my čistí plátcovia, o tých sa veru nepíše
.... jojo, nazývať niekoho, kto má íný názor ako vy trollom, to vypovída o charaktere človeka, ale o tom vašom, dievčence
troll = účastník online diskuzí, který zasílá záměrně provokativní nebo irelevantní příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě
Fakt ti to nikoho nepřipomíná?
Ale jinak ti děkuji za tvůj úvodní a tento příspěvek o charakteru zdejších uživatelek ve tvém znovuobnoveném profilu, milý macko.
Lepší názorné příklady k výše uvedené definici bychom se správkyněmi asi jen těžko hledaly.
Kokoska Pro někoho mlýny, pro jiné mučedník.
Hm, taky mám strach, že pro 51,5% to bude ten mučedník.
wendulka milá wendulka,
no nič, tak som troll, snáď to nejako prežijem ![]()
macko.pu O tom vůbec nepochybuji, mily macko
.
macko.pu pro mě je člověk, který požádá admina o smazání profilu, protože sem nechce chodit, a pak za dva týdny přileze, jako by se nechumelilo, proste zoufalec, ktery si ani nedokaze stát za svým nazorem. Nejde tady o rozdílný názor, jde o ubohost jednání.
Někdy musí jít svoboda projevu stranou, hájí ministerstvo stržení tibetské vlajky
Takže vystavování vlajky ohrožuje bezpečnost státu a veřejnou bezpečnost... ![]()
Krehutka ... ale tak vieš, jedeň deň je taký, druhý zase iný, zase by som moju účasť tu nejako nedramatizoval, (úbohosť jednáni
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.