Sweet Potato premyslim nad tim
Dlouhodobe roste pocet senioru, ti chodi disciplinovane k volbam, mladi volici az tolik nechodi (asi by potrebovali volit pres apku, vlastne me by se takova moznost taky libila
). Asi by se to dalo vsechno dohledat na CSU nebo volby.cz. Ted se jeste mluvilo o tom, ze vyznamne muze zasahnout generace husakovych deti.
Aktuální česká politická situace
Lamicka Tam hledám, ale asi špatně. Třeba jsi šikovnější.
Len razorblade no jo, jedině tak.
Kokoska ...a budou předčasné volby.
Pro odlehčení.

razorblade jo no![]()
Sweet Potato Tak jsem to prosla a nenasla, ale urcite to to tam v minulosti (v davnych dobach meho studia) byvalo. To je skoda, docela by me to zajimalo.
Babiš: "Miloši, s těma Pandora Papers je to průšvih. Potřebuju zavrtět psem. Miloši... Miloši... No, i tak se dá..."
(zdroj: @masinko)
Je fakt,že se Rakušana Babiš boji.
Kolega mi dneska rikal, ze na strankach rozhlasu prepocitali ten posledni pruzkum na mandaty a ano +spd by meli 101 hlasu...
viktorka_od splavu tak se trosku o to deni v madarsku a polsku zajimej (treba podcasty vinohradska12 nebo denikn), bez hodnoceni, jestli u nas je ci neni demokracie, tak u nich je to urcite horsi
Sweet Potato To s tím zámečkem na fr. Riviéře a Sevastopolem mě taky napadlo hned, to je prostě jen další střípek do mozaiky, z které mi je na blití ![]()
baltik tohohle spojení se bojím asi nejvíce, z toho je mi fakt úplně hodně blbě.
Sweet Potato protoze uz nas zase ridi to ustredi
a proc teda v cr demokracie neni a v polsku a madarsku ano? Vidis ten rozdil v tom, ze se bouri proti tem evropskym hodnotam, ktere, pokud te dobre chapu, nelze ztotoznovat s demokracii?
a ostatni staty eu?
https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/v-auditu-nebyly-uvedeny-vsechny-moje-prijmy-priznal-babis-40373987 - zajímavá je diskuse pod. Třeba ty volby opravdu nevyhraje.
ionicera Prchal dnes rozžvejkal několik propisek. ![]()
Podle mě ho začali pozdě ukazovat v televizi. Ten si upiluje větev sám, jen už je na to dost málo času.
Ze pry v patek narod uvidi prezidenta, jak JDE k volbam. Zazracne uzdraveni nebo sehnali konecne dvojnika?
Kokoska kolem mě už přitom lidi spekulujou, že šel v noci do pekla. Tak asi Nývlt.
OliveOyl jo, taky jsem takový věci četla. Kdyby byl v pohodě tak by snad nebyl takovej problém ho na pět minut vyvézt ven a nechat říct tři věty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my