viktorka_od splavu pekny rozhovor a myslim ze ani jako prezident by nebyl marny:)
Aktuální česká politická situace
barbucha Tak ještě jeden Švancara:
Česko je první demokracie na světě, kde se sestavuje nejen vláda, ale i prezident.
Jo!!! ![]()
![]()

Řvousenka Přiznám se, že mně ta informace docela zasáhla. Klaus řekl v rádiu, že Zeman má jaterní problém, ale že to neovlivňuje jeho zdravý úsudek. Já nejsem doktor, ale žila jsem v jedné domácnosti s člověkem s "jaterním problémem" a o zdravém úsudku takto nemocného, a to už dlouho před nutností hospitalizace, si nedělám žádné iluze. Je mi fakt zle z toho, že někdo takový se "chystá na povolební jednání".
Tohle už přece musí rupnout!
Mohučanka Hlavně Klaus schovívavě podotkl, že to je od chlastu. Kámoš![]()
Mohučanka myslíš alkoholovou demenci? Já už ho z toho podezírám nějakou dobu, nebo i jenom obyčejnýho alzheimera. Podle mě je důvod proč ho neukazujou rozpadlá psychika. Ale je to jenom takový moje věštění z čajovejch lístků.
Koneckonců u vrchního velitele ozbrojených sil úplně stačí představa zmatenosti z oficiálně uváděné dehydratace.
clothilde tyjo to je docela drsny. Jako zni to logicky, ale asi je to tim padem horsi nez jsem myslela?
711990 já jsem podstaty pesimistický optimista, ale z tohoto mě mrazí v zádech . Drsný to je a napadá mě, jak to bude po volbách? Pokud nebude prezident schopný, bude ho zastupovat / pověřovat nebo rozhodovat druhý nejvyšší ústavní činitel?
clothildeno to leda v pripade, ze to priznaj. Jinak bude duo vlekar&mafian vladnout dal...
clothilde To je děsivý. A je to, jak píšeš, pokud není prezident schopný, tak za něj úřaduje premiér a snad až na 4 roky. Nějaké pravomoci přechází i na předsedu poslanecké sněmovny.
Takže bez ohledu, jestli Babiš vyhraje a Zeman nebude schopný, tak se jako Babiš pověří sestavením vlády? ![]()
![]()
OliveOyl no, myslím jaterní encefalopatii, poškození mozku při jaterním selhání, kterou mívají jedinci s cirhózou, nemusí to být způsobeno jen alkoholem, ale i žloutenkou. Jako je to něco strašnýho, zvlášť když člověk nedodržuje životosprávu. Ale ono se to asi od té alkoholové demence nebude moc lišit...
Sweet Potato jojo, kámoš, to mě přesně napadlo...určitě se u toho celej tetelil, když to pouštěl na veřejnost.
Asi je to z hlediska celkového politického marasmu prkotina, ale ....
Před chvílí jsem dočetla onem slavný Babišův dopis občanům, ve kterém nám slibuje, že se za nás bude rvát (až do roztrhání těla).
Na dvou místech mu zcela jistě chybí čárky v souvětí, na dalších dvou místech by čárky spíš měly být. Možná jsem moc přecitlivělá.
Na vysvětlenou - nedávám to za vinu AB, ale týmu jeho poradců, spolupracovníků.
nonemy myslim, ze druhy nejvyssi ustavni cinitel je predseda Senatu.
Takze jsem velmi zvedava a napnuta, jak tohle vsechno dopadne
otevřete si i ten materiál - červený odkaz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my