OliveOyl to uz je fakt jak v ty Koreji, celou dobu vudce nikdo nevidel a pak se objevil jako novej.
Aktuální česká politická situace
Klara tak on nemusí bejt mrtvej, jestli je ve špatným stavu, tak ho taky nebudou chtít ukazovat.
razorblade chtěla jsem se zeptat... prezidenta máme? A můžu ho vidět? ;)
Možná už jsem paranoidní na druhou, ale nechat lidi pár dní tápat, spekulovat, uzavírat sázky na čas úmrtí...a pak se těsně před volbami okázale pohoršit nad ubohostí opozice a demožumpy není špatný tah.
OliveOyl samozřejmě, ale pokud Mynář i Ovčáček tvrděj jak je naprosto v pohodě a pracuje, tak by to snad neměl bejt problém :)
https://twitter.com/omgzine/status/1445473215023779845?s=21
Moc hezká výzva k volbám
Sweet Potato víš, že mě to napadlo taky?
OliveOyl nikdo nevi... a to je na tom to nejhorsi, ty mlhy.
Kokoska Korea, přesně. Tohle je fakt neuvěřitelný panoptikum, ale už chápu Ovčáčka a jeho žalmy....
OliveOyl Plus to odvádí pozornost od Pandory.
Chlápka, co se schovával v cukrárně, nakonec doběhl french press.
(Autor: Jan Švancara)
OliveOyl A nebo našli ve fundusu Novy gumáka Zemana. Pamatujete?
Sweet Potato to je hezký.
Sweet Potato nevím proč, ale při čtení vždycky nejdřív vidím "Pandora Pampers", až po tom zlomku sekundy mi to naskočí bez toho M ![]()
Sweet Potato mně je Štáfek sympatickej, navíc on se hrozně podobá mému synovi!
Džamila Stehlíková na idnesu píše, že "pan prezident" byl v nemocnici kvůli hrozícímu rozvratu metabolismu kvůli jaterní cirhóze způsobené dlouhodobě kladným vztahem dotyčného k alkoholu, s náběhem na delirium tremens. No, pěkně to tady vedeme![]()
hohohohahaha... ale má recht chlapec, je fakt lepší do toho radši moc nevrtat ![]()
Chlápka, co se schovával v cukrárně, nakonec doběhl french press.
(Autor: Jan Švancara)
To je nádhera ![]()
Pevně doufám, že když to nejde u nás, že ho dostanou aspoň frantíci...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my